sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Karkkipantteri

Väriyhdistelmä ei ole omaa keksintöäni, mutten muista enkä etsimälläkään löytänyt blogia, jossa tällaiset näin. Kokeilinpahan ensimmäistä kertaa leopardipilkkujen käsinmaalaamista. Pohjalla Essien Mint Candy Apple, pilkuissa Essien Punchy Pink ja wettiksen Ebony Hates Chris. Etusormessa kuvioiden asettelu ei ihan onnistunut kylläkään, mutta ihan kivat näistä silti tuli.



 

Halusin vähän vaihtelua pelkkiin kynsikuviin, joten tuossa hämyistä näkymää ikkunastamme aurinkoisena kevätpäivänä. Ikkunan karmilla majailee pari koristekissaakin.

Ps. Erehdyksissäni julkaisin aiemmin tänään etuajassa kirppispostauksen, joka oli huomista varten. Huomenna siis klo 15.00 julkaisen uudestaan virallisesti samaisen postauksen, tarjolla mm. Nubarin upea duochrome-lakka ja nail art-siveltimiä.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Haasteita ja tunnustuksia

...on kertynyt ihan liian monta, mutta nyt käyn läpi ne kolme, jotka muistan ja löysin.

Ensimmäinen on ookalta ja Mirkalta saamani Liebster Blog, saksasta suomeksi rakkain blogi. Kiitos tunnustuksesta! Seuraavaksi nimeän neljä (alle kahdensadan lukijan) suosikkiblogia, joten olkaa hyvät (vaikka olisittekin jo saaneet ko. tunnustuksen):

Me, my nails and I - Yonna
Gently Out Of Time - Tiahaar
PolishDream - Mia
Better Nail Day - Sissi

Kaikkia näitä blogeja on aina ilo lukea ja kuvia katsella, vaikka kommentoinkin valitettavan harvoin.

Seuraavaksi haaste:  kehu itseäsi.

"Nyt ei itsekehu haise, ja on lupa kehua itseään kahdeksan asian verran ja laittaa haaste eteenpäin ainakin yhdelle bloggaajalle."

1. Olen hyvä lepäilemään ja nukkumaan.
2. Olen innokas oppimaan uusia asioita, etenkin mitä tulee opintoihin.
3. Olen hyvä kokkaamaan, etenkin tietyt bravuurit joita tulee usein tehtyä.
4. Olen tai olin hyvä piirtämään, tai kuvataiteissa ylipäätään.
5. Osaan ommellakin aika hyvin, oma ja kaverin wanhojen mekot tuli tehtyä vuosia sitten.
6. Siivoan hyvin, kun sille päälle satun :D
7. Kädentaidot kun nyt ovat olleet esillä, niin olen aika lahjakas neulomaan ja virkkaamaankin :D
8. Olen temperamenttinen (tai lähinnä mitä sillä arkikielessä ymmärretään), ja niin on hyvä.

Haaste eteenpäin Inelle - Inen lakkaleikit :) Ja kiitokset ookalle haasteesta! :)



Ninianelta sain Versatile Blogger-tunnustuksen, kiitos!


 Tämän kunniaksi tulisi nimetä 15-bloggaajaa, mutku se on niin vaikeaa! En siis nyt nimeä tähän erikseen ketään, tähän sopii hyvin ne viisi aiemmin mainitsemaani myöskin :) Lisäksi seitsemän satunnaista faktaa itsestäni:
1. Olen laiska (olen varmaan ennenkin kertonut tästä...)
2. Olen just nyt kipeä, taas.
3. Tykkään karkista, kekseistä ja makeasta muutenkin. Suklaa nom.
4. Asun kilsan päässä kampuksesta.
5. Olen laiska siivoaja.
6. Asun viidettä vuotta yksiössä yhdessä aviomiehen kanssa. Monia hurjistuttaa yksiön jakaminen.
7. Harrastan roller derbyä, lukemista, piirtämistä (kynällä ja piirtopöydällä), maalaamista ja käsitöitä. Askarteluakin. Ja silloin, kun tenttiin pitäisi lukea, tekee eniten mieli harrastaa (tai jopa siivota).



perjantai 27. huhtikuuta 2012

Anytime Juicy Fruit - Hedelmäjuoma

Auringonpaisteessa

Tämä kaunokainen on ollut jo kohta nelisen(!) vuotta (ja sitä ennen varmaan yhtä pitkään jonkun toisen) omissa varastoissani ja onkin ainut kyseisen merkin lakka, jonka omistan. Anytimeahan ei kas kummaa ole enää olemassakaan, ja koska tulen monissa asioissa vähän jälkijunassa, ihastuin tähän lakkaan kovin. Pohjasävy on hiukan läpikuultava mehukkaan punainen, hiukan ehkä oranssinpunainen. Vähänkuin joku kesäinen punainen hedelmäjuoma tosiaan, vaikkapa sangria. Shimmeri on pienenpientä ja pinkkiä. Ei ehkä maailman uniikein, mutta toisaalta en kyllä itse omista mitään lähellekään samanlaista, enkä ole muualla nähnyt. Loistava kesälakka.

Riittävään peittoon kaksi kerrosta, ei tehnyt tiukkaa. Koostumus levittyy kuin unelma, vaikka on aika vanha lakka.

Seuraavat kaksi kuvaa otettu pilvisellä säällä. 


 Alla olevista kuvista vasemmanpuoleinen otettu pilvisellä säällä ennen leimausta, oikeanpuoleinen päivänpaisteessa leimattuna. Pinkki shimmeri näkyy vasemmassa hyvin, oikeassa se näyttää lähes siniseltä.

 

 Leimaukset Konadin m79, saman merkin valkoisella lakalla. Kyseinen kuvio natsaisi paremmin pitkiin (ja tasapitkiin) kynsiin, mutta piti sekin nyt kokeilla. Päällä Seche Vite [joka on näemmä kutistanut laukkauksia kynsinauhan puolelta :( ].


keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hello, sailor

Ennen tämän postauksen otsikointia erehdyin googlaamaan otsikon fraasille muodostuneen merkityksen, eikä se tunnukaan enää niin kovin hyvältä otsikkoidealta... Mutta eipä tässä nyt täysin pipo tiukalla olla. Intouduin sinisistä lakoistani, keväästä, vintagemekoista ja merihenkisyydestä selaillessani ebayn ihmemaailmaa, ja sitten maalailin ja leimailin itselleni seuraavat kynnet.


Pohjalla Essien Mesmerize, leimaukset Charming Nails-laatasta valkoisella Konad-lakalla ja punaiset minikokoiset strassit Swarovskin (BornPrettystä). Päällä Seche Vite.


Taas vaihteeksi olen ollut sairaslomalla, kumma kun ei voi nyt pysyä terveenä kuukauttakaan. Mutta eiköhän tämä tästä. Pitäisi vaan kyetä lukemaan tällä viikolla tekemättä jääneisiin kokeisiin, kipeänä ollessa aivot tuntuvat tyhjenevän, ja se ei ole niin kovin motivoivaa. Nyt on päässyt jo uloskin rullailemaan parisen viikkoa, mutta en vielä ole saikuiltani päässyt itse rullamaan ollenkaan. Kunpa olisi hyvät säät ja kuivat tiet vielä pitkään..!



Kynnetkin on ihan yhtä nysät kuin kuukausi ja kaksikin sitten, ei juurikaan muutosta parempaan. Tai no, ehkä osa kynsistä on jo hiukan terveemmän oloiset, mutta ikävä on jotain vuoden takaisia kynsiä. Tosin no, nyt kun nopeasti vilkaisin vuoden takaisia kynsiä, niin silloinkin etu- ja keskisormen kynnet olivat ihan pilipalit. Pitää vissiin ruveta harkitsemaan jotain biosculptureita :P

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Magneettia ja glitteriä

Rikoin lähes 4kk kestäneen (öh, ainakin oman muistini mukaan) lakkaostolakkoni muutama viikko sitten Transdesignissa. Hillitsin itseäni tehokkaasti, ja ostoskoriin päätyi vain viisi lakkaa ^__^. Puolustuksekseni mainittakoon ohimennen, että olen myös myynyt vanhoja, hudeiksi jääneitä lakkoja pois uusien tieltä.

Ensimmäisenä testiin pääsi Color Clubin uudesta magneettilakkakokoelmasta Sci-Fi. kullertavan vihertävä osin microglitterinen ihanuus, joka ainakin omassa lakkakokoelmassani on hyvinkin uniikki tapaus.

Color Clubin lakkojen magneetti on korkissa (tai oikeastaan varsinaisen korkin päällä olevassa kuoriosassa, jonka saa irrotettua), ja siinä on sellainen pieni uloke, jonka saa kätevästi tuettua sormea vasten kuviota tehdessä. Muita magneettilakkoja en ole kokeillut, mutta joistain magneettilakoista on saanut lukea haukkuja hankalan käytettävyyden takia. Tätä magneettia saa kuitenkin pidettyä tukevasti paikallaan vaikka kuinka pitkään, jotta halutun vahvuinen kuvio syntyisi.


Sci-Fi näyttää pullossa vain viherätävän kultaiselta ja kynsillä varsin tylsältä ilman magneettikäsittelyä, mutta magneetin jälkeen efekti on aivan mieletön. Kynsiin muodostuu tuollaisia tummia ja vaaleita kaarevia alueita (CC:n magneetit ovat kaikki kaarevakuvioisia). Vaaleimmat alueet ovat metallisen, vaalean vihertäviä/oliivinvärisiä hienoisella ripauksella kultaa, ja tummat alueet ovat ihan tummia, ja niihin kasautuu kultaista glitterintapaista hilua. Aivan ihana lakka, ja glitter istuu älyttömän hyvin kokonaisuuteen. Jos kynnet olisivat vähän pidemmät ja nätimmät, näyttäisi lakkakin varmasti upeammalta, mutta mielestäni se on jo varsin upea näissäkin nysissä.

Tämän lakan perusteella hankkisin loputkin CC:n magneettilakat, jos olisi varaa tällä hetkellä. Kuvat kannattaa jollain ilveellä klikkailla isommiksi, jos se nykyään edes onnistuu.



Toisena OPIn NYC Ballet-kokoelmasta Pirouette My Whistle Essien Guchi Muchi Puchin päällä. Lakattu tänään, inspiraationa Ostolakossa-Virven innostus maitomaisiin nudelakkoihin. Myönnettäköön, että postausta lukiessa olin ihan öötäh?, mutta olihan se sitten itsekin testattava hienostuneen hillittyä lakkausta, ja kyllä vaan toimii. Glitterillä ja ilman.

Pirouette My Whistle on kirkas, koostumukseltaan paksuhko lakka, jossa on reippaasti hopeista mikroglitteriä ja isompia, lähestulkoon mattaisen valkoisia hexglittereitä. Ja koska nuo kuusikulmaiset kappaleet ovat tuollaisia valkoisia, lakkauksesta tulee tietyllä tapaa sellainen sandwich-henkinen, vaikkakin mikroglitterit kimaltavat reippaasti. Jossain oli kuvaus hopeisista, mutta mielestäni nämä ovat ehdottomasti valkoisia. Eivät lainkaan sellaisia perusglittereitä, joissa on peilimäisen kiiltävän metallinen pinta. Tällaisia glittereitä saisi olla enemmänkin tarjolla.





Itse kynnet ovat kyllä karseassa kunnossa, olleet jo vaikka kuinka pitkään. Mutta ehkä tämä tästä lähtee kesän tullen taas paranemaan päin. Tosin toiveissa on yhä vaan päästä raksalle duunarihommiin kesäksi, ja eipä siellä taida pitkille kynsille olla sijaa.

Haasteitakin on ehtinyt tässä hiljaiselon aikana kertyä, ja panedun niihin heti, kun parin viikon päästä tenttirupeama päättyy, toivon mukaan suht onnellisesti.