lauantai 17. joulukuuta 2011

Pikkujoulukynnet

Tänään olin mitä luultavimmin kuluvan vuoden viimeisissä pikkujouluissa, kolmet takana ja tämänpäiväiset ystävien kesken olivat kyllä ehdottomasti parhaat. Kaksissa aikaisemmissakin oli tietynlaiset "vartavasten" tehdyt kynnet, mutten sitten niitä koskaan muistanut kuvata.

Kaunis tekotaiteellinen muokkaus. Hmph.


Ylempi kuva on otettu salamalla, alempi ilman. Salamalla otetussa kuvassa koristelut tulevat tarkemmin ja terävämmin esiin, mutta alemmassa kuvassa sävyt ovat mielestäni oikeammat. Ylemmässä violetti näyttää liian siniseltä.

Hommasin muutaman Konad-laatan taannoin, ja niitä pitikin sitten päästä tesmailemaan. Pikkurillin timantti ja "blingahdus" laatasta m14, joka oli minulla jo ennestään,  helmet m77, ruutukuvio m79 ja tähtikuvio m84. Peukalossa oli vielä rusetti sydämien kera m84:stä, mutta se jäi nyt kuvaamatta.

Lakkana alimpana Agent Lavender (jonka hankin ihan vaan Sonnelan kuvien perusteella ja takia, kun näytti niin ihanalta. Tosin ihana onkin),  liukuvärjäyksellä astetta tummempi Orlyn Cashmere Cardigan ja tummimpana tuore hankinta Wet  n Wildin Buffy the Violet Slayer :D (Tosin purkin kyljessä lukee "Volet").  Ostin laattojen lisäksi neljä Wettiksen lakkaa, joista kahta olen jo menestyksekkäästi testannut. Peittävät 1-2 kerroksella täysin, kuivuvat oikeasti kokonaan nopeasti ilman pikakuivattajaa ja kestivät kynsissä aika kunnioitettavan pitkään hyvänä (noin viikon, ja sitten kärjistä näkyi kulumaa vähän). Pitää vielä testata loput kaksi, ovatko yhtä hittejä.

Mutta tässä tämän kummempia tällä kertaa, kohta alkaapi opiskelijan joululoma ja toivon mukaan pääsen koko ajan taustalla nakertavasta opiskelu+suoritusstressistä eroon edes siksi aikaa. Lukiossa vuosia vuosia sitten sitä pystyi ottamaan kummallisen rennosti eivätkä epäonnistumisetkaan jääneet sen suuremmin vaivaamaan .Vaan toista on nyt, kun tietää, että tämä on sitä mitä haluan opiskella ja mitä haluan tehdä työkseni.

2 kommenttia: