maanantai 19. joulukuuta 2011

Beauty Box

Syksyllä ollessani eräissä kuvauksissa meikkaamassa kuvattavia, oli minulla kaikki meikit ja välineet isossa säilytyslaatikossa sikinsokin. Laatikkoa oli myös "tosi kätevä" kanniskella kuten pahvilaatikkoa, jossa on kädensijoina reiät kahdella sivulla. Tuolloin tuli päätettyä oman kosmetiikkaboksin hankinnasta.

Olin jo aiemmin katsellut ja etsiskellyt edullista versiota oikeasta kosmetiikkaa varten tehdystä laukusta, mutta sopivaa ja sopivanhintaista ei ollut vielä tullut vastaan. Googlettelemalla päädyin jonkun blogin kautta (valitettavasti en enää muista mikä blogi, enkä jostain syystä löydä sitä nyt hakemallakaan Googlesta...) beauty-boxes.comiin, jossa sopivia ehdokkaita olikin mukavasti.St Tropezin boksia on kehuttu ulkomaisissa ja ainakin siinä yhdessä kotimaisessa blogissa, ja olinkin sitten jo tilaamassa tuolta boksia itselleni. Mutta haluamaani väriä, lilaa, ei ollut tuolloin varastossa, joten painelin sitten ebayhin. Josta löysinkin sitten sman puljun ebay-kaupan, jossa ei lilaa myöskään ollut, mutta postarit olivat omaa nettikauppaansa hiukan halvemmat Suomeen. Tilasin sitten perusvaaleanpunaisen itselleni, ja tuossa se nyt nyt nököttää.Tällä hetkellä, kun en ole lähdössä mihinkään, niin lootassa on ainoastaan kynsihärpäkkeitä. Mutta tarpeen tullen sisältö on helppo vaihtaa varsinaisiin meikkeihin yms. Kuten kuvasta näkyy, niin isoimmassa osiossa majailee suurin osa lakoista ja ylemmissä pienissä lokeroissa vähän lisää lakkoja, Konad-välineitä, random-koristeluroinat (kuten dotting toolit, sienet ja siveltimet), tarrat ja muut koristeet ja kynsinauhavoidekin löysi paikkansa pienestä lokerosta.

Kaikenkaikkiaan olen oikein tyytyväinen ostokseeni, kun ei tarvitse enää säilytellä lakkoja Bare Mineralsin starttilaatikon puolikkaissa ja koristeita Minigrip-pussissa. Hintaa koko helahoidolle tuli n. 70€, mikä on mielestäni myös oikein hyvä verrattuna sitten Suomessa ties missä myytäviin ammattipakkeihin, jotka ilmeisesti ovat tuossa kokoluokassa 100-200€ kalliimpia kuin tämä postareineen.

2 kommenttia:

  1. Vau tämähän on lähellä sitä pakkia, mikä mulla on :) Jos kiinnostaa niin voit lukea siitä blogini sivulta: http://pinjeta.blogspot.com/2012/02/tyopiste-ja-tarvikepakki.html

    P.S. Sulla on vaan nätimmän värinen :D

    VastaaPoista
  2. Tiia: Kävinkin kytistelemässä ja kommentoimassa :D Onhan tup pinkki kiva, vaikka alunperin olisinkin halunnut sellaisen hailakan liilan, mutta olivat loppuunmyytyjä silloin.. Olisi kyllä kelvannut tuo sinunkin, on sen verran edukas ollut ja varmasti yhtä hyvä.

    VastaaPoista