sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ruudukkokynnet

Ja kynnet suoraan Sonnen innoittamana täältä . Omissani tosin violetin sävyjä ja erinäisiä 3kpl, Sonnella oli 4 eri väriä käytössään. Olisin tehnyt kyllä neljällä värillä, jos en olisi niin värisokea ja lukutaidoton :D En oikeastaan enää edes tiedä miksi kuvasin eri vaiheetkin, kun ne tuolta Sonnen puoleltakin löytyy, mutta tässä ne nyt olisi kuitenkin.


Valitsin siis kolme eri tummuusasteista lakkaa: Vaalein CG-Agent Lavender, keskitumma Illamasquan Velocity ja tummin H&M:n Purple In Paris. Kuvassa Velocity näyttää liian kylmältä, on oikeasti punertavampi mustikkamaito. Ylläolevassa kuvassa lakattu siis Agent Lavenderilla ja Velocitylla vinosti. Ja epäsymmetrisestihän nuo menee eri kynsien välillä, mutta ei se ole niin justiinsa, ainakaan minulla.


Tässä siis lakattu toisin päin vinosti PiP:lla ja lisätty hopeiset koristelakkaviivat. Allaolevassa kuvassa se viimeinenkin viiva :D Ja tietysti peukalo mennyt epätarkaksi kuvaan.Ja yllä taas käytetyt lakat käyttöjärjestyksessä: aluslakkana ikiparas Original Nail Envy, Illamasqua Velocity, CG Agent Lavender, H&M Purple In Paris, Kiss hopea koristelulakka, päällyslakkana Sally Hansenin Maximum Growth-pikakuivattaja, jonka nimeen edelleenkin vannon. Ei ole vieläkään liisteröitynyt tai paksuuntunut, ei levitä Konad-leimauksia.

Värimaailma valikoitui taas häämatkalta ostamastani violetista topista, josta ei blingiäkään puutu. Strasseja en lakkaukseen kuitenkaan halunnut lisätä. Nuo koristeet ovat siis sellaisia irrotettavia rintaneulahärpäkkeitä, timangireunus kaula-aukossa.


7 kommenttia:

 1. Tyylikäs lakkaus, toimii mun makuun tuota Sonnen väriyhdistelmää paremmin tämä - violetti <3 :)

  VastaaPoista
 2. Lumi: Kiitos :) Sonnenkin yhdistelmästä tykkään, hänen versionsa oli mielestäni myös jotenkin siistimmin tehty :D

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet, värit sopivat hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos ! :)
  Likemmäs sata kuvaa napsin, ja ainoastaan kolme olivat julkaisukelpoisia.. :D

  VastaaPoista
 5. Sinut on haastettu!
  http://rosesnails.blogspot.com/2011/11/haaste.html

  VastaaPoista