torstai 20. lokakuuta 2011

Cesars & Lush hauls

Olipa taannoin sietämätön shoppailuhimo ja sen sellaista.
CC: Total Mystery (tarkensin kauniisti..), Raspberry Rush, The Lime Starts Here ja Revealed
 Suurin osa lakoista on muiden blogien innoittamia, eli näin esimerkiksi The Lime Starts Heren täällä ja sitten ymmärsin tarvitsevani neonvihreää lakkaa. Ainut puhtaasti omasta päästäni on tuo Revealed.

Upea Red Velvet o_o, Nothing But Truffle, Jewel Of a Girl ja Feverish
Red Velvet on nii-in synkeän kauniin synkeä. Melkein tulee ikävä goottityyliä, tai tuleekin. Onneksi kynsillä voi toteuttaa turvallisesti omia mieltymyksiään asiaan x. :D Oikeastaan nämä loput lakat ovat samaa sarjaa, eli ah synkeys. Synkeytykseen on vaikuttanut vakavasti Nelliinan Vaatehuoneen  ajoittaiset tyylisynkeilyt. Kuulostipas negatiiviselta, mutta tarkoitin asiaa täydellisen positiivisesti.
Nothing But Truffle oli omilla kynsilläni ainakin syysillan hämärässä aika mustanpuhuva tummanpronssisenruskealla säväytyksellä, pullossa näyttääpi enemmän siltä ruskealta ja samaa efektiä toivoisin kynsillekin. JoaG on samaa sarjaa mutta punertavana, ja näyttää kynsilläkin enemmän punertavalta kuin musertavalta. Eiku mustalta. Feverish=. Ihana verenpunainen, yhdellä kerroksella ehkä jopa magentainen, mutta kahdella täydellinen tumma verenpunainen. Veristen kynsien ystäville :D

Valitettavasti rupisen kuvan naarmuiset lakkaukset pilaavat hiukan tunnelmaa, mutta siinä se nyt olisi:




Kuukauden taidekuva taas:
Hommasin uuden järkkärin vanhan kompaktipötikän rinnalle, ja uuden kanssa onnistun aina tarkentamaan lahjakkaasti kämmenen ryppyihin kynsien sijaan.

Parisen viikkoa sitten kameran saatuani otin kuvan senhetkisistä kynsistä:

Tarkennus taas kämmenessä. Krhm.
Mutta ei siinä mithään, kameran toiminnot on tässä vaiheessa jo pääasiallisesti bonjattu, mutta ei kyllä kiireessä ole viisasta kuvailla. Mutta enuff said kamerasta, siirryn Lushiin.



Kaikki alkoi siitä, että olin jemmannut aidon, alkuperäisen ja ensimmäisen oman maailman parhaan kynsinauhavoiteeni, Lemony Flutterin, tuntemattomaan paikkaan. Kynteni näyttivät parin kuukauden kadoksissa olemisen jälkeen siltä, että olisin perannut niillä kaloja tai jotain. Kun LF:ia ei löytynyt etsinnöistä huolimatta, tein tilauksen Lushin UK-saitille. Uutta LF:ia varten. Sieltä sitten bongailin vähän muitakin kivoja juttuja.

Tuo keltavihreä säteilysaaste tuoksuu hyvältä sitruunaishedelmäiseltä, ja on kaiketi suhteellisen uusi tuote Lushilla, nimeltään Northern Lights. Innoitus revontulista. Puna-valkea saippua on myöskin vissiin uutuus, aidontuntuisesti polka grisiltä tuoksuva Candy Cane. Kasvojenpuhdistukseen Coalface, kun en ole koskaan kokeillut Lushin puhdistustuotteita (nojaa, paitsi saippuoita ja jellyjä). I Love Juicy on taas ainakin jonkun Lushin lehden mukaan rasvoittuvalle hiuspohjalle ideaali, siis minun päälleni. Oranssi-vaaleanpunainen pötkylä on Angel's Delight-saippua, johon rakastuin viime vuonna palavasti. Sinä vuotena ostamani pala oli kyllä sini-vaaleanpunainen ja siinä oli kimmellystä, mutta tuoksu on sama. Ostin näitä itseasiassa kaksi tällä kertaa, kuten myös tuon Candy Canen tuplana.

Ostolakossa-Virven hehkutus sai jo puolitoista vuotta sitten minut himoitsemaan Lushin huulikuorintoja, ja nyt sitten valkkasin Bubblegumin.. Tosin jälkeenpäin kaduttaa, etten ottanut myös em. postauksessakin käytettyä Sweet Lipsiä. Neliöpalikka on nimeltään Buffy, ja hällä on tarkoitus kuoria kroppa pehmeäksi suihkussa. Odotan jännityksellä tämän kuorintatehoja. Nyt vielä käytössä We Care Iconin vaaleanpunasävyisessä purtilossa oleva kuorinta, joka on muuten ihan hyvä, mutta kukkaistuoksu on ruvennut tökkimään.

Sellaista tällä kertaa. Pahoittelen tosiaan hidasta lakkauskisan loppuratkaisun julkistamista jne, mutta meitsillä on ollut täysi työ pakertaa koulujuttuja ja flunssakin on vähän vaivannut. Siitä tulikin jostain syystä mieleeni, että haluan esitellä vielä nämä jutut:  


Menin tosiaan syksyn alkupuolella naimisiin, ja häämatkallakin kipaistiin etelän lämmössä. Mies osti sitten siellä paikan päällä meitsille "huomen"lahjaksi Thomas Sabon papuketjun ja siihen suloisen avain+sydänlukko-charmin. En ole vuosikausiin käyttänyt rannekoruja, mutta tämä on päässyt killumaan ranteeseen joka päivä :).

Rannekoruista uusinnostuneena bongasin sittemmin RagDollin koruilusivun ja rakastuin Princess-koruun palavasti. Ja tilasin yhden kappaleen itselleni. Sekin on nyt saapumisestaan lähtien ollut lähes jokapäiväisessä käytössä.

Rekvisiittana meitsin Mekaniikan harjoitustehtäviä-kirja. Mukavan terävä vastakohta kaikelle mukavalle. 

Ps. En ymmärrä miksi fontti muuttuu kesken kaiken. Pyh.




6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia oot tehny ! Ootan innolla siun lakkauksia tuolla neon vihreällä, ja kokemuksia siitä ! Peittääkö miten hyvin, vaatiiko alle valkoista jne. Oon tuota katellu jo hetken sillä silmällä :b

    Ja tuo koru on hirmu nätti !

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että koru on ollut mieluisa! =))

    Nuo kirkkaanpunaiset kynnet ovat niin upeat. Miten saat kyntesi pysymään niin pitkinä?

    Tuo Colorin lime lakka on upea, mutta huono puoli siinä on juuri se, että se tarvitsee useamman kerroksen. Löysin Face Stockholmilta saman sävyisen, mutta paremmalla pigmentillä! ;) Sieltä löytyi myös muita ihania neonsävyjä.

    VastaaPoista
  3. RagDOll: Kiitos vaan itsellesi :)

    Heh, oikeastaan en saakaan, tai juuri tässä muutaman viikon sisällä puoelt kynsistä katkesi/repesi suht lyhyiksi. Osin kyllä varmaan siksi, että kynsinauhavoide oli aika pitkään karkuteillä ja en sitten rasvannut kynsiä ollenkaan (Rasvaan siis kn-voiteella myös kynnet päältä ja alta, jos pituutta on).

    Nyt kun rasvapurkki löytyi ja ostin uudenkin, niin vähemmän taas on tullut liuskoittumisia ja muita vaurioita. Tiskit/siivoukset hoidan hanskat kädessä, koitan vältellä kynsillä asioiden raaputtelua/avaamista. Voin kyllä sanoa, että kohtalaisen uusi "olotila" tämä on minulle, kun lopetin vasta reilu vuosi sitten kynsien pureskelun. Sitä ennen olin lähes parikymmentä vuotta niin lyhytkyntinen, ettei näkyvillä ollut juuri koskaan kynsien omaa vaaleaa tippiä.

    Muita kovin järkeviä neuvoja minulla ei ole antaa, napsin kyllä epäsäännöllisesti vitamiineja ja muuta puppua purkista, joten niidenkään vaikutuksesta en osaa sanoa. Suurin ongelma kuitenkin itselläni on liuskoittuminen, joka pysyy talvellakin ihan hyvin kurissa rasvaamalla ja paljain käsin vesilotrausta välttelemällä.

    Kävin _juuri_ toissavkl Tukholmassa kuolaamassa Face Stockholmin suljetun liikkeen ulkopuolella, aarg :D Oli sunnuntai, joten ymmärrettävää, mutta mitä olisinkaan raahannut sieltä kotiin aukiollessa. Pitänee reissata Helsinkiin joku autuas viikonloppu :D

    VastaaPoista
  4. ooka: Kiitti, miustakin nää on aikasta kivoja :) Tosin nyt en tee ostoksia varmaan puoleen vuoteen, tai ei pitäisi ainakaan tehdä :P Mie koitan testailla heti kun on pokkaa limenvihreällä lakkaukselle :D RagDoll tuossa ylempänä kertoikin jo ettei ole vältsisti kovin peittävä.

    VastaaPoista