perjantai 29. elokuuta 2014

Merenneidon hätäkutsu

Kesälomareissulta tarttui mukaan Catricen Mermaiday Mayday, joka on vaalea jäinen sininen, erittäin läpikuultava ja jellymäinen, suorastaan vetinen erikokoisia hologlittereitä syönyt lakka. Koska lakka yksinään ei siis peitä, pistin alle Color Clubin luottovaaleansinisen, Take Me To Your Chateaun. Koska lähipäivinä täytän neljännesvuosisadan, koristelin nimettömän vähän prameammin. Tosin voi olla ettei toista kertaa tule ihan näin paljon näperrettyä kynsiä :D
Koristeluun käytin swarovskeja kahdessa eri koossa, pyöreitä pikkuniittejä, mikrohelmiä ja simpukkaniitin. Kaikki koristeet ebaysta, paitsi mikrohelmet kynsimiitistä.

Mermaiday Mayday on pullossa oikein sievä, mutta tavallaan aika turha. Saman asian ajaisi pitkälti ihan kirkaspohjainenkin hologlitterlakka. Tietty tällä saa pientä kerroksellisuutta aikaan, mutta melko huomaamaton efekti kuitenkin sänkkärilakkanakin.. Pohja on niin läpikuultava.

Nyt ei irtoa mitään sen kummempia jorinoita.

24 kommenttia:

 1. Upeat, varsinki tuo aksenttikynsi on <3

  VastaaPoista
 2. Onnea:) ihan supersöpöt kynnet, vaikka vaaleansininen ei kuulu lemppareihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nämä kyllä onnistuivat ihan mukavasti pitkän tauon jälkeen vaikka itse sanonkin :D

   Poista
 3. Upea toi nimetön! Ja onnittelut merkkipäivän johdosta :)

  VastaaPoista
 4. Ihan hurjan kauniit! Etenkin tuo aksenttikynsi, huh!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! Itse en jaksa tuota strassimäärää kiinnitellä, mutta hyvältä ne kyllä näyttää! :)

  VastaaPoista
 6. Onpas IHANA tuo nimetön - neljännesvuosisadan kunniaksi ehdottomasti aiheellinen koristelu, ja todella onnistunut kokonaisuus. :)

  VastaaPoista