maanantai 19. marraskuuta 2012

Pikkujoulukynnet


Vuoden ensimmäiset minijoulut takana ystävien kesken, ja kynnet näyttivät suurimman osan ajasta tältä:


Päällyslakasta huolimatta loppuillasta oli jäljellä enää muutama hassu kivi. Keilaaminen ei tehnyt hyvää :P

Lakkoina oli Ciatén Cutie Pie ja Mistress. kivet swarovksin flat back-kristalleja kolmessa eri koossa (muistaakseni ss5, ss8 ja ss10).  Ciatéista täytyy sanoa, että kuivuvat ilman pikakuivattajaa _todella_ nopsaan, ei ollut mitään ongelmia tehdä tätä puolikuumania toimistotarvikereikätarrojen avulla 20 minuutissa. Strasseineen kaikkineen. Molempiin käsiin. Yksi kerros Mistressiä ei ihan riittänyt peittämään smile linea, mutta livenä sitä ei kyllä huomannut samalla tavalla kuin pysähtyneissä kuvissa.

Bonuksena ystävälleni E:lle pari-kolme viikkoa sitten tehty lakkaus. Kynsiä viilasin hiukan ovaalimpaan muotoon, lakkana Innsifreen Yoghurt-kokoelman 84, Mint Yogurt. Vaaleansininen jellypohja, jossa vaaleansinisiä ja roosanvärisiä keskipieniä hex-glittereitä sekä ihan pienenpieniä roosanvärisiä. Olen kuullut ihmetystä Innisfreen tämän kokoelman glittereistä, että aivan kuin vain lakkojen jellypohjan väri vaihtelisi ja glitterit olisivat samanlaisia. No eivät ole. :D Siitä lisää myöhemmin varmaankin.


Lisäbonuksena arvontavinkkaus! Korukynsillä-Lunalii pisti kuun alussa pystyyn puolivuotisarvonnan, jossa on aikasta muhkea palkinto, aina XL-leimauslaatasta Angry Birds-fimopötkylöiden kautta akryylimaaleihin ja kaikenlaisia kynsiherkkuja siltä väliltä. Aikaa osallistua on tämän viikon lauantaihin asti, tarkemmat ohjeet arvontapostauksessa :)

Arvontaan pääset klikkaamalla kuvaa alla!


8 kommenttia:

 1. Tosi hienot! Ja aivan ihana tuo punainen <3

  VastaaPoista
 2. Uijui, kuinka ihanat pikkujoulukynnet! Punasen kanssa tosi toimivia nuo hopeiset strassit (:

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet. Tulee jotenkin sellanen vanhanajan tuntu, kun oon nähnyt puolikuumanikyyria sellasissa vanhemmissa tai vanhempaan aikaa perustuvissa elokuvissa. Ja tuo sävy on justiin niin klassinen.

  VastaaPoista
 4. Rupesin kattomaan, että et mahda olla osallistunut tohon mun arvontaan vaikka nyt mainostitkin :D Käys laittaa nimes listaan niin voi tulla se 4 arpaa :)

  VastaaPoista
 5. Buahahaha~~ http://inthispartoftown.blogspot.fi/2012/11/haaste-bloggaajien-miehille.html ;D

  VastaaPoista