sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ruudukkokynnet

Ja kynnet suoraan Sonnen innoittamana täältä . Omissani tosin violetin sävyjä ja erinäisiä 3kpl, Sonnella oli 4 eri väriä käytössään. Olisin tehnyt kyllä neljällä värillä, jos en olisi niin värisokea ja lukutaidoton :D En oikeastaan enää edes tiedä miksi kuvasin eri vaiheetkin, kun ne tuolta Sonnen puoleltakin löytyy, mutta tässä ne nyt olisi kuitenkin.


Valitsin siis kolme eri tummuusasteista lakkaa: Vaalein CG-Agent Lavender, keskitumma Illamasquan Velocity ja tummin H&M:n Purple In Paris. Kuvassa Velocity näyttää liian kylmältä, on oikeasti punertavampi mustikkamaito. Ylläolevassa kuvassa lakattu siis Agent Lavenderilla ja Velocitylla vinosti. Ja epäsymmetrisestihän nuo menee eri kynsien välillä, mutta ei se ole niin justiinsa, ainakaan minulla.


Tässä siis lakattu toisin päin vinosti PiP:lla ja lisätty hopeiset koristelakkaviivat. Allaolevassa kuvassa se viimeinenkin viiva :D Ja tietysti peukalo mennyt epätarkaksi kuvaan.



Ja yllä taas käytetyt lakat käyttöjärjestyksessä: aluslakkana ikiparas Original Nail Envy, Illamasqua Velocity, CG Agent Lavender, H&M Purple In Paris, Kiss hopea koristelulakka, päällyslakkana Sally Hansenin Maximum Growth-pikakuivattaja, jonka nimeen edelleenkin vannon. Ei ole vieläkään liisteröitynyt tai paksuuntunut, ei levitä Konad-leimauksia.

Värimaailma valikoitui taas häämatkalta ostamastani violetista topista, josta ei blingiäkään puutu. Strasseja en lakkaukseen kuitenkaan halunnut lisätä. Nuo koristeet ovat siis sellaisia irrotettavia rintaneulahärpäkkeitä, timangireunus kaula-aukossa.


torstai 20. lokakuuta 2011

Cesars & Lush hauls

Olipa taannoin sietämätön shoppailuhimo ja sen sellaista.
CC: Total Mystery (tarkensin kauniisti..), Raspberry Rush, The Lime Starts Here ja Revealed
 Suurin osa lakoista on muiden blogien innoittamia, eli näin esimerkiksi The Lime Starts Heren täällä ja sitten ymmärsin tarvitsevani neonvihreää lakkaa. Ainut puhtaasti omasta päästäni on tuo Revealed.

Upea Red Velvet o_o, Nothing But Truffle, Jewel Of a Girl ja Feverish
Red Velvet on nii-in synkeän kauniin synkeä. Melkein tulee ikävä goottityyliä, tai tuleekin. Onneksi kynsillä voi toteuttaa turvallisesti omia mieltymyksiään asiaan x. :D Oikeastaan nämä loput lakat ovat samaa sarjaa, eli ah synkeys. Synkeytykseen on vaikuttanut vakavasti Nelliinan Vaatehuoneen  ajoittaiset tyylisynkeilyt. Kuulostipas negatiiviselta, mutta tarkoitin asiaa täydellisen positiivisesti.
Nothing But Truffle oli omilla kynsilläni ainakin syysillan hämärässä aika mustanpuhuva tummanpronssisenruskealla säväytyksellä, pullossa näyttääpi enemmän siltä ruskealta ja samaa efektiä toivoisin kynsillekin. JoaG on samaa sarjaa mutta punertavana, ja näyttää kynsilläkin enemmän punertavalta kuin musertavalta. Eiku mustalta. Feverish=. Ihana verenpunainen, yhdellä kerroksella ehkä jopa magentainen, mutta kahdella täydellinen tumma verenpunainen. Veristen kynsien ystäville :D

Valitettavasti rupisen kuvan naarmuiset lakkaukset pilaavat hiukan tunnelmaa, mutta siinä se nyt olisi:




Kuukauden taidekuva taas:
Hommasin uuden järkkärin vanhan kompaktipötikän rinnalle, ja uuden kanssa onnistun aina tarkentamaan lahjakkaasti kämmenen ryppyihin kynsien sijaan.

Parisen viikkoa sitten kameran saatuani otin kuvan senhetkisistä kynsistä:

Tarkennus taas kämmenessä. Krhm.
Mutta ei siinä mithään, kameran toiminnot on tässä vaiheessa jo pääasiallisesti bonjattu, mutta ei kyllä kiireessä ole viisasta kuvailla. Mutta enuff said kamerasta, siirryn Lushiin.



Kaikki alkoi siitä, että olin jemmannut aidon, alkuperäisen ja ensimmäisen oman maailman parhaan kynsinauhavoiteeni, Lemony Flutterin, tuntemattomaan paikkaan. Kynteni näyttivät parin kuukauden kadoksissa olemisen jälkeen siltä, että olisin perannut niillä kaloja tai jotain. Kun LF:ia ei löytynyt etsinnöistä huolimatta, tein tilauksen Lushin UK-saitille. Uutta LF:ia varten. Sieltä sitten bongailin vähän muitakin kivoja juttuja.

Tuo keltavihreä säteilysaaste tuoksuu hyvältä sitruunaishedelmäiseltä, ja on kaiketi suhteellisen uusi tuote Lushilla, nimeltään Northern Lights. Innoitus revontulista. Puna-valkea saippua on myöskin vissiin uutuus, aidontuntuisesti polka grisiltä tuoksuva Candy Cane. Kasvojenpuhdistukseen Coalface, kun en ole koskaan kokeillut Lushin puhdistustuotteita (nojaa, paitsi saippuoita ja jellyjä). I Love Juicy on taas ainakin jonkun Lushin lehden mukaan rasvoittuvalle hiuspohjalle ideaali, siis minun päälleni. Oranssi-vaaleanpunainen pötkylä on Angel's Delight-saippua, johon rakastuin viime vuonna palavasti. Sinä vuotena ostamani pala oli kyllä sini-vaaleanpunainen ja siinä oli kimmellystä, mutta tuoksu on sama. Ostin näitä itseasiassa kaksi tällä kertaa, kuten myös tuon Candy Canen tuplana.

Ostolakossa-Virven hehkutus sai jo puolitoista vuotta sitten minut himoitsemaan Lushin huulikuorintoja, ja nyt sitten valkkasin Bubblegumin.. Tosin jälkeenpäin kaduttaa, etten ottanut myös em. postauksessakin käytettyä Sweet Lipsiä. Neliöpalikka on nimeltään Buffy, ja hällä on tarkoitus kuoria kroppa pehmeäksi suihkussa. Odotan jännityksellä tämän kuorintatehoja. Nyt vielä käytössä We Care Iconin vaaleanpunasävyisessä purtilossa oleva kuorinta, joka on muuten ihan hyvä, mutta kukkaistuoksu on ruvennut tökkimään.

Sellaista tällä kertaa. Pahoittelen tosiaan hidasta lakkauskisan loppuratkaisun julkistamista jne, mutta meitsillä on ollut täysi työ pakertaa koulujuttuja ja flunssakin on vähän vaivannut. Siitä tulikin jostain syystä mieleeni, että haluan esitellä vielä nämä jutut:  


Menin tosiaan syksyn alkupuolella naimisiin, ja häämatkallakin kipaistiin etelän lämmössä. Mies osti sitten siellä paikan päällä meitsille "huomen"lahjaksi Thomas Sabon papuketjun ja siihen suloisen avain+sydänlukko-charmin. En ole vuosikausiin käyttänyt rannekoruja, mutta tämä on päässyt killumaan ranteeseen joka päivä :).

Rannekoruista uusinnostuneena bongasin sittemmin RagDollin koruilusivun ja rakastuin Princess-koruun palavasti. Ja tilasin yhden kappaleen itselleni. Sekin on nyt saapumisestaan lähtien ollut lähes jokapäiväisessä käytössä.

Rekvisiittana meitsin Mekaniikan harjoitustehtäviä-kirja. Mukavan terävä vastakohta kaikelle mukavalle. 

Ps. En ymmärrä miksi fontti muuttuu kesken kaiken. Pyh.




Lakkauskisan voittajat

Pitkällisen (eheh, melkein kuukauden kestäneen) pohdinnan ja arvioinnin jälkeen kaveriporukasta ja miehestäni koostuva tuomaristo päätti lähes yksimielisesti voittajakynnet.

Perusteluina oli mm. kynsien eleganttius, selkeys ja söpöt yksityiskohdat. Oltiin sitä mieltä, että kynnet sopivat hyvin monenlaisiin häihin, eikä tule "hattarapilviprinsessa"-övereitä. Jonkun mielestä kynnet sopivat hyvin vähän aikuisemmallekin morsiamelle ja niitä pidettiin myös sopivan käytännöllisinä.

Myös lukijaäänestyksen mukaan nämä olivat ehdoton suosikki.

Onnea Lumi!

Voittajakynnet siis numerolla 10, tekijänä Lumi. Muita kynsitaiteilujaan voi ihailla täältä. :)

Halusin arpoa kaikkien mokieni hyvitykseksi kaikkien muiden osallistuneiden kesken Orlyn Cut the Cake-lakan, ja onnettarena toiminut mieheni nappasi paperipussista numeron 2. Onnea 3nn!

Voittajille olen jo laittanut sähköpostia :)

Ps. myöhemmin tänään saatan postailla hiukan viimeaikaisista ostoksista ja ehkä vähän muustakin.