torstai 24. heinäkuuta 2014

Kiko 488 Camellia Dorato Perla / Pearly Golden Camellia

Tämäkin Kiko tuli edellisen tilauksen mukana. Sävy on yksi kuudestakymmenestä uudesta Kikon vakiovalikoimiin kuuluvista lakkasävyistä, jotka tulivat jossain vaiheessa keväällä myyntiin. Kaikkiaanhan Kikolla on perusvalikoiman lakkoja vajaa 200, eli vaihtoehtoja on melko riittämiin, joskin glittereitä tai muita erikoisuuksia on pääasiassa vain kausikokoelmissa.


Sävy on korallinen pinkki, jossa on pieniä kultaisia flakieitä, jotka tietysti pullossa näkyvät selkeämmin kuin kynnellä. Pistin vielä kultaiset siirtokuvat koristeeksi, helpoimman kautta. Kuvat otin lakkausten ollessa jo muutaman päivän vanhat, joten kärkikulumaa on aavistuksen verran.

488 peitti kahdella kerroksella, joskin lievän jellyhkömäisyytensä tähden smile line saattaa hiukan paistaa joissain katselukulmissa läpi. Painostavasta helteestä huolimatta tämä tuntui kuivuvan melkoisen nopsaan ja asettui kynnelle muutenkin nätisti. Tämä on kyllä yksi näteimmistä lakoistani, eikä heikkous shimmer flakie -lakkoihin auta yhtään :D.


Kuten alla olevassa kuvassa näkyypi, niin kultainen shimmer on tosiaan erittäinkin paljon selkeämpi pullossa kuin kynsillä. Toisaalta sääli, haluaisin että kultaisuus olisi kynnelläkin yhtä ilmeistä. Olisipa olemassa kirkaspohjainen kultaista pientä höttöä sisältävä lakka.



lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kiko Cupcake 652 + kaverille lakkaukset

Pidin vähän pitkähkön tauon tässä kynsilakkailusta ja bloggaamisesta, kun tuossa kesän korvilla alkoi olemaan kaasohommia, häitä, kesälukukauden alettua piti suorittaa pari kurssia ja kuvatakin niitä häitä..

Pari kuukautta sitten tuli tehtyä tilaus Kikolle, ja sieltä nappasin sitten Lontoon reissulta kaivelemaan jääneet pari Cupcake-lakkaa muutamien muiden lisäksi. Ensinnä kynsille pääsi eilen 652, tuollainen mustikkamaidon värinen tapaus sinisillä ja ja punaoransseilla hituloilla (oransseista hitusista tulee nykyään aina mieleen paprikajauhe, kiitos The Yellow Nailsin Annin :-D)


Eilen tein myös kynnet rippijuhliin huomenna menevälle kaverille. Halusi violetit kynnet hopeisilla siirtokuvilla, niin mätsää kynsien koristeet koruihin. Pohjalla Jade Fascínio Violeta, päällä aikoinaan Adeninasta ostetut siirtokuvat. Näitä Bluesean siirtokuvia saa nykyään Suomesta MiMaxilta ja MiNailsilta.

Ei nyt onnistunut kaikkein hienoiten tuo siirtokuvien asettelu, tuntui että jumahtivat heti paikalleen kun vähän hipaisivat kynnen pintaa.. Liekö sitten saunamainen sisätilahelle syynä, kun yleensä näiden asetteluun on voinut vähän käyttää aikaakin. Päällyslakkana käytin joskus muinoin IHerbistä ostamaani Nutra Nailin Speed Dry Top Coattia, joka ajoikin asiansa ihan hyvin helteestä huolimatta.