tiistai 25. kesäkuuta 2013

Hempeyttä kynsille Sensationailin suojiin


Jaiks, huomenna aamulla se ois sitten London calling! Tein reissuun aika lällyt kynnet, vaikka alunperin meinasin ihan union jackit maalailla.. Mutta koska en löytänyt siveltimiä, niin se siitä suunnitelmasta :P Päälle virheitä peittämään iskin Adeninalta ostetut ruusuiset siirtokuvat. Niin, ja lakkakerroksethan ovat siis Sensationailin base & top coatin välissä, ja tarkoituksena olisi siis katsella, miten normilakoilla tehdyt lakkaukset kestävät geelilakkausten välissä.

Käytetyt tuotteet: (molemmat Dependin lakat sain edellisestä rikkinäisestä Livboxista hyvitykseksi)
- Sensationail base & top gel
- Depend 318
- Depend 354
- Siirtokuvat


Siippaseni ystävällisesti otti kuvat molempien käsien kynsistä, kun ei pitkästä aikaa ole otettukaan.


Ja piti nyt peukkukuvakin pitkästä aikaa pistää tänne. Joitain kuulemma ällöttää peukkukuvat, mutta toivottavasti heillä on tätä postausta selaillessa ämpärit likellä :D


maanantai 24. kesäkuuta 2013

Camera Confettis

Tein jussina serkkutytölle kynnet toiveidensa mukaan: pinkkiä ja plussaa jos mätsää shortsihaalariin :D

Käytetyt tuotteet:
  • Color Club French White
  • Essie Camera
  • L'Oreal Confettis
  • Seche Vite 

Camera on joku vadelmapinkkineonjotainväri, eli vaikea väri kameran vangittavaksi. Kesäinen ja nätti se kuitenkin on, tosin pohjustamaan pitää pistää cremevalkoinen, joka kyllä kuvissakin vähän irvistelee lakkausten reunoilta (ei kylläkään livenä, seliseli).Sävy korostaa myös rusketusta kivasti kuten niin monet neonvärit tuntuvat tekevän. Itselläni ei pahemmin brunaa pinnassa ole koskaan, mutta oli kiva nähdä serkulla tämä lakka hienoisen rusketuksen kera.

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Iloisia jalokiviä lakkakokoelman jatkeeksi

109, 108, 121
Seppälöihin on saapunut edellisestä erästä puuttuneet pari lakkaa ja lisäksi "uusia" Jollyjä. Osan omistani ostin sieltä ja osan beautycosmeticista. Muutaman ostin myös kynsijuttuihin hurahtaneen serkun 18-vuotissynttärilahjaksi, kun kuulemma "kaikki perusvärit löytyy jo", eli siis glitteriä kehiin :D

122, 118, 123, 101
122 muistuttaa 104:ää, mutta värit ovat eri. Hienoinen shimmer on samanlaista vihertävänkultaista kuin A-Englandin She Walks In Beautyssa, mutta hexit ovat hopeisia, pullossa jopa hiukan lilaan vivahtavia. Itseasiassa ei ole ensimmäinen kerta, kun jauhan tästä, mutta noh, kertaus on opintojen äiti.. (niin, minkä opintojen..?:D)

122

torstai 20. kesäkuuta 2013

Black & White glitter skittle


Tämän tytön (hmm, 24-vuotias ei kyllä taida olla enää tyttö, jos ihan tarkkoja ollaan..) jussikynnet olisi sitten tällaiset. Tuli hommattua muutamat Jolly Jewelsit lisää, jotka ovat jääneet mieltä kaihertamaan ja siitä sainkin sitten idean pistää kaikkia mustavalkoglitterlakkojani kynsille.

OPIn Knockwurst on punertava nude, peittää kahdella kerroksella kokonaan. Levittyy melko siististi, mitä nyt hiukan saattaa valahtaa kynsinauhoille jos ottaa liikaa lakkaa siveltimeen. Ei raidoitu.

Käytetyt tuotteet:
OPI My Very First Knockwurst
pikkurilli: L'Oreal Confettis
nimetön: Sonnetarium Samurai Princess
keskisormi: Golden Rose Jolly Jewels 123
etusormi: Golden Rose Jolly Jewels 118
peukalo: Daring Digits Before Color


Sonnetarium on näistä viidesta ainut, jossa on tikkuglitteriä.  Molemmissa Jollyissa ja Confettissa on kaikissa keskenään erikokoista hopeaglitteriä (Confettissa lähinnä shimmeriä, joka näkyy tietyssä valossa vaaleansinisenä).  Before Color on edelleen oma suosikkini, koska palloglitterit. Siitä lähti oma palloglitterihastukseni liikkeelle.

Peukku pääsi vähän kuplittumaan liian paksun pimeässä lakatun Seche-kerroksen takia.


maanantai 17. kesäkuuta 2013

Pikapostaus: Max Factor Masterpiece Max -ripsiväri

Pikapostaus siksi, kun on vauhti päällä, nimittäin neulomisvauhti!


Mutta itse asiaan. Sain kerran lahjaksi eräältä Liisalta minikokoisen Masterpiece Maxin, joka tekee omissa ripsissäni seuraavanlaista jälkeä:


Alempana siis tietty se lähtökohtakuva. Omat ripseni ovat melkolailla tummat, paksuhkot ja pitkähköt, mutta latvoista tosi vaaleat ja huomaamattomat. MPM teki ihan kivaa jälkeä, mitä nyt vähän paakutti alussa, mutta massan hiukan kuivahdettua parin viikon käytön jälkeen, oli jälki jo paljon siistimpää. Ripsivärillisessä kuvassa siis ensikäytön tekemää jälkeä.

MPM lupailee erottelua ja lisää volyymiä- jopa neljä kertaa omien ripsien verran, ei niinkään pidennystä. Ja kyllähän se tuuheuttaa, mutta en nyt nelinkertaisesta tiedä. Ehkä kaksinkertainen omissa räpsyttimissäni.

perjantai 14. kesäkuuta 2013

5. ja 6. Livbox (huhti- ja toukokuu)

Huhtikuun Livboxissa tuli neljä tuotetta:
  • Avènen terveyslähdevesi-suihke (täysikokoinen)
  • Paesen luomiväri-trio (täysikokoinen)
  • Cliniquen High Impact Mascara -ripsiväri (matkakoko)
  • Simplen silmämeikinpuhdistusliinat (täysikokoinen)
Tämä taisi olla kaikkien aikojen halvin Livbox arvoltaan, mikäli oikein muistelen, mutta ainoastaan luomiväritrio jäi itseltäni ylimääräiseksi. Parin Inglotin Freedom-paletin ja molempien UD:n Naked-palettien omistajana ei pahemmin tällaisilla ole enää tarvetta. Ja tämä onkin jo varattu Advanced Levitation-Lauralle varattukin :3.







Avenen lähdevesisuihkeeseen jäin mukavasti koukkuun, niin miellyttävä tunne suihkia kasvoille ja dekolteelle viileää vettä kuumassa kesäsäässä :D Ripsarikin jäi käyttöön, tämä kun ärsyttää silmiäni huomattavasti vähemmän kuin vaikkapa Diorshow, joka se tekee kyllä oikein mukavannäköistä jälkeä omissa ripsissäni.

Simplen kasvomeikinpoistolappuja olen käyttänyt aiemminkin, useammankin paketin (ja tälläkin hetkellä laiskoina päivinä tulee poistettua meikit niillä naamapesun sijaan..) ja nämäkin pääsivät vakiokäyttöön, syystä että olen laiskaakin laiskempi silmämeikinpoistaja. Aiemmin vakkaripoistoaineena oli Lumenen kaksifaasinen poistoaine vedenkestävälle silmämeikille, mutta inhoan sitä öljyistä fiilistä joka jää silmiin tuntumaan vielä vesihuuhtelunkin jälkeen. Näistä taasen ei jää sitä tunnetta lainkaan. Ja poistavat melko hyvin vedenkestävän, TFSI:llä tai UDPP:lla pohjustetun silmämeikin.

Kuten kuvasta huomata saattaa, pakkaus on melko litteä, jäljellä on vain muutama lappu. Onneksi nämä ovat melkoisen edukkaita.


Toukokuun Livboxissa olikin jo enemmän tuotteita:

  • Moa the green balm-voide (näytekoko?)
  • Eylure-irtoripsitupsut (täysikokoinen minipakkaus)
  • Lavera-käsivoide (matkakoko)
  • Dadi Oil-kynsiöljy (täysikokoinen)
  • Lash Card (näytekoko)
  • Estee Lauder Sumptuous Extreme Las Multiplying Volume -ripsiväri (matkakoko)
 Aluksi tämän boksin saatuani olin ihan plääh, onpas tylsiä juttuja ja taas yksi ripsari, kun vasta edellisessäkin oli.. No, Loppujen lopuksi ainut täyshuti oli vain Lash Card, joka tuntuu aivan tajuttoman turhalta tuotteelta ainakin itselleni. Tämä on taas menossa My Creatice Madnessin Lymille, toivottavasti tätä olisi Lymin mielestä edes hauska kokeilla!






Ripsarikin oli ihan kiva, mutta meni jakoon, joten siitä ei olekaan kuvaa edes. Ripsitupsuja en ole uskaltautunut  vielä kokeilemaan, mutta ajattelin rohkaistua ennen reissuunlähtöä. Mikäli ei sovi näille silmille, menevät nämä sitten In this part of townin Liisalle.


Laveran käsivoide ja Dadi Oil menivät heti suosikkilistalle, Lavera tuoksuu taivaalliselle, samoni kyllä Dadikin. Ja plussaa tietty luonnonkosmetiikasta. Lavera pehmentää mukavasti kuivahtaneet kädet yön aikana, päiväkäyttöön ei ehkä niin hyvä täyteläisyytensä vuoksi. Dadi Oil taas tekee selvää räjähtäneistä kynsinauhoista :D

Moa the green balm oli kyllä omituisin tuttavuus, tai en ollut ennen vastaavaan tuotteeseen tietääkseni törmännytkään. Mutta ihmeitä tämä tekee! Oon laittanut tätä itikanpuremiin ja pieniin näppyihin ja naarmuihin, ei kirvele laisinkaan ja plajon nopeammin tuntuu paranevan ja esim. itikanpuremien kohdalla kutina hellittävän. Ihan kiva vaihtoehto esmes kortisonivoiteille, joita niitäkin on välillä joutunut käyttämään vähän liikaakin.


tiistai 11. kesäkuuta 2013

7. Livbox (kesäkuu)

Pari Livboxia on jäänyt esittelemättä, mutta ehkäpä koitan korjata senkin asian tässä viikon sisällä. Vaikka vähän myöhäistähän se on. Toisaalta nyt niistä tuotteista on vähän syvällisempääkin sanottavaa, kun niitä on ehtinyt käyttää, osan jopa loppuun asti.

Kesäkuun Livbox saapui tänne kuitenkin tänään. Valitettavasti hiukan silvottuna kylläkin.


Minulle saapuneet tuotteet:

Sebamed After Sun -voide (täysikokoinen)
Clarins BB -voide sävy 02
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulivoide
Olay Total Effects -kosteuttava päivävoide sk 15
Cliniderm Active Defence -päivävoide sk 15
Depend-kynsilakka 347 (täysikokoinen)


Jo eilen kyttäsin muutamista blogeista boksin sisällön jo etukäteen, ja toivoinkin vähän saavani juuri nämä tuotteet, tulevat nimittäin tarpeeseen. Vaikka aurinkoa ei ottamalla ottaisikaan, on suojakertoimellinen päivävoide ihan tarpeen, vaikka meikin allekin. Vaikka aurinkoisella säällä aikansa varjoissa viettäisikin, ei voi oikein uv-säteiltä välttyä. Ja pahin rypistymisen edesauttaja lienee juurikin aurinko, tai siis ne uv-säteet. Eikä ne maksaläiskätkään vanhemmiten ole niin kauheen kivoja (sanoi äitini).

Clarinsin huulivoide vaikuttaa superkivalta, tosin tätä samaa laatua eri sävyssä on ollut käytössä aiemminkin. Erikiva tuote anyways. Dependin kynsilakasta en niin välittänyt, tai sävy ei oikein napannut. Tietysti kun lakkoja on enemmän kuin omiksi tarpeiksi, niin tällaiset perussävyt eivät enää tunnu oikein miltään :D

Clarinsin BB-voide tuli myös ehkä väärään osoitteeseen sävynsä puolesta, mutta toisaalta se häivyttyy ja levittyy niin ohuelti iholle, ainakin nopean kämmentestauksen perusteella, että ehkä tätä voisi kokeilla naamaankin. Ja jos ei sovi, niin eiköhän kaveripiiristä joku tarvitseva löydy.

Olayn ja Clinidermin suojakertoimelliset päivävoiteet pääsevät kyllä lähes heti käyttöön, sillä voisin kuvitella Barcelonan auringon alla niitä eritoten tarvittavan. Myös Sebamed tulee tarpeeseen, joskaan reissuun asti en sitä taida pystyä ottamaan, kun tavaraa siinä on 150 ml, yli käsimatkatavaroissa yksittäiselle tuotteelle sallitun 100 millilitran rajan.

Tuotteet taas vähän vaihtelivat boksien välillä, mutta tykkäsin tästä omastani etenkin kovasti. Boksin arvo oli omani kohdalla tällä kertaa n. 45€, mikä on sinänsä myös selkeä parannus pariin edelliseen verrattuna. Mutta ensimmäisten boksien yli 60 euron arvoisiin sisältöihin on kyllä vielä matkaa.


maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hääinspis vol. 3


Käytetyt jutut:
  • Color Club French Tip
  • leimauksissa Lealac A + Layla Mirror Effect Metal Chrome
  • Swarovskin kristalllit (halkaisija n. 2mm, sävyn nimi on ehkä silk?)
Kuvittelen varmaan omiani, mutta tuntuu että tämä postaus on mennyt ohi lukijoilta :DD, jotenka linkitän sen tähän, jotta asia voidaan korjata. x)
Näihin kynsiin halusin vähän romanttisempaa fiilistä kuin edellisiin, ja kyllähän tuo Lealacin kiekurakuvio ja hempeät shampanjan väriset kristallit ajavat asiansa siinä mielessä. Jos timangit olisi vaihtanut värittömiin, olisi ilme ollut huomattavasti viileämpi, ehkä enemmän talvihäämeininkiä. Mutta ei siitä psykoanalyysistä sen enempää.


Pakko kehaista Lealacin xl-laattaa ihan vähäsen. Ostin laatan joskus muutama kuukausi takaperin Llarowelta. Olin nähnyt laatan alunperin livenä yhdellä kynsiharrastuksen kautta tutustumani kaverillani, ja se nyt oli vaan niin upea että oli pakko itsellekin saada. Kuvioita olen testaillut muutamaan otteeseen kavereille ja itselleni, ja ikinä ei ole olut mitään ongelmaa kuvion nousemisen tai kynsille asti siirtymisen kanssa. Enemmän on joskus ongelmia Konadien kanssa :P.  Kuviot ovat lisäksi kauniita, jotenkin tarkkarajaisempia myös kuin vaikkapa DRK-A-laatassani. Laatasta löytyy melko makeita kuvioita, esimerkiksi hieno dna-ketju ja söpöt sydän- ja pisarakuviot. Lealacin muutkin laatat ovat aika herkullisennäköisiä, mutta toistaiseksi kaksi XL-laattaa saa riittää.


 Piti vielä saada lähikuvaa swarovskista, kun se kimmeltää niin kovin! Kattokaa ny!




sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hääinspis vol. 2

Nämä intouduin lakkailemaan eilen seuratessani sivusilmällä naapurimaan kuninkaallisia häitä. Tai oikeastaa ninspiroiduin niistä hevosilla ratsastavista juhlapukuisista sotilaista (vai mitä hyö ovatkaan...:D), tai niistä puvuista. Eli valkoista, sinistä ja kultaa. Ehkä vähän soomi-kynnet, mutta kulta tuo vähän extraa mukaan.

Eli vaikkei nämä nyt ehkä niin häämäiset välttämättä ole, niin löytyyhän näistä "jotain sinistä" ja onpa tuota valkoista ja monista vihkisormuksista löytyvää kultaakin. 


Käytetyt lakat:

Color Club French Tip
Kiko Blu Elettrico 336
OPI The Man with the Golden Gun


lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hääinspis vol. 1

Vähän niinkuin edellisessä postauksessa tuli mainittua, niin parit häät olisi ensi vuodelle tiedossa (ja molemmissa kaason/morsiusneidon saappaissa), ja koska molemmat ovat hyvien ystävien pirskeet, niin tokihan niitä on tullut fiilisteltyä ja tuumailtua yhtä jos toistakin häihin liittyvää :D Vaikka en erityisesti hääihminen muuten olekaan.

Käytetyt lakat:
  • Color Club French Tip
  • Golden ROse Jolly Jewels 122


Sopivasti tuli myös taannoinen beautycosmetic.biz-tilaus, jonka mukana yksi uusista Golden Rose Jolly Jewelseistä, 122. Kyseessä on glitterkoostumukseltaan samanlainen lakka kuin JJ 103 ja A Englandin She Walks in Beauty, mutta värit ovat vaan hiukan eri. Isommat hex-glitterit ovat hopeita, pullossa osa näyttää vivahtavan liilaan, mutta kynsillä ei tätä efektiä enää näkynytkään. Hienompi shimmer taas on vihertävänhohtoista kultaa, kuten SWB:ssa. Kaiken kaikkiaan hyvin kaunis lakka, ja jos SWB ja/tai JJ 103 n kolahtanut aiemmin, niin suosittelen kyllä tätäkin.

Parit muutkin hääinspiroituneet kynnet on vielä postaamatta, saa nähdä tuleeko tehtyä kuitenkaan sen enempää sillä teemalla ennen ensi vuoden kesää. :D 



perjantai 7. kesäkuuta 2013

Sulkasato


Näihin kynsiin sain ihan suoraan idean Pinterestissä näkemästäni kuvasta. Höyhen-siirtokuvat sain joskus kaupanpäällisenä Adeninalta tilatessani, enkä keksinyt pitkään aikaan niillee mitään käyttöä. Pinterest vähän jelppasi ja näiden kynsien esikuvat kolahtivat kyllä, ja niin kyllä tämä omakin versio.

Käytetyt lakat:
  • OPI Care to Danse?
  • OPI Pirouette My Whistle
Oikein hempeäthän näistä tuli, tyttömäiset ja söpöt.  Alinna on pari kerrosta Care to Dansea, hempeänlilaa jellylakkaa, sitten kerros Pirouettea ja taas CtD, ja päällimmäisenä siirtokuvat ja Seche Vite.

Viime päivinä on tullut tehtyä enemmänkin hempeitä kynsiä, lähinnä ensi vuoden kesälle osuvien parin ystävän häiden vuoksi. Tai oikeastaan siksi, että nyt niistä häistä kuultiin ensimmäistä kertaa :). Onhan niihin vielä aikaa, mutta ei kai ikinä ole liian aikaista suunnitella kynsiä, ehehe?

Välivaiheessa ilman decalseja..


Siirtokuvat olisi tietysti voinut asetella vähän enemmän ajatusta käyttäen, ehkä ensi kerralla sitten. Jotenkin rupean aina decaleiden kanssa hätäilemään niinkuin kyseessä olisi perustarrat tjtn, vaikka  decaleja saa kyllä siirreltyä ja aseteltua kynnelle vaikka kuinka kauan. Päläpälä. 


Parin viikon päästä sitä olisi sitten lähtö lomareissulle, vaikka eipä ole Suomessa varsinkaan helteestä ollut pulaa viimeaikoina. Onpahan tullut löhöttyä (kun ei ole muutakaan jaksanut tehdä, pöh).

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kiko Sugar Mat 641 Strawberry Pink

Alunperi tein hirveen stailin kollaasin kaikista neljästä omistamastani Sugar Matesta, mutta jälkikäteen kuvat olivatkin ihan per.. huonoja. Joten eikun yks kerrallaan kuitenkin, ei oo massaswatchaus miun heiniä vissiin.

Ongelmoin lähinnä aluksi makroputken kanssa, kun kimallus jotenkin latistui ja tekstuuri vain korostui.. mutta perusputkea kehiin ja alkoi taas pelittämään. Vai miltä kuvat ihmisten silmissä näyttää?

Kikon nestehiekkalakat ovat kyllä erittäin kimaltelevia auringossa, oikein kunnon kesälakkoja siis. Kesäisyysasteeltaan jopa holojen vertaisia. Kuvat eivät ole siinä mielessä sinnepäinkään, kun vertailee livekimallusta kuvien vaimeaan kimallusyritykseen.

Strawberry Pink (641) on lämmin, hieman tietyssä valaistuksessa jopa persikkainen pinkki, jossa on todella hienoa kultaista kimallusta reilusti. Nestehiekkojen tapaan näiden pinta on karhea ja tekstuuria löytyy, mutta perinteisemmän kiiltävän kovan pinnan saa parilla kerroksella Seche Viteä.


Ylläoleva kuva siis makroputken kera kuvattu. Kimallus minimoitunut on.

Alla taas kuva normiputkella vähän erilaisilla asetuksilla ja tietty salamalla (makroputkella salamakuvat olivat täysin kelvottomia), Lymille kiitos kaunis kuvausvinkistä!


Vesileimojakin on ruvennut tämän blogin kuviin ilmestymään, ihan vain varmuuden varalta ja huvin vuoksi. Blogi taisi olla tosiaan pari kuukautta jäissä, kun vähän muut harrastukset innostivat päivittäin useita tunteja enemmän. Tai lähinnä yksi harrastus: tila, jota myös neuloosiksi kutsutaan. Erilaisia villasukkia on tullut kudottua yhdeksät jo, lapasia kolmet ja pitsineuletunikakin on tuossa hyvää vauhtia puikoilla valmistumassa. Pitäisi varmaan vaihtaa kynsiblogista käsityö- tai neuleblogiin. :D





Tässä nyt ihan pikainen vilkaisu mitä on tullut tehtyä kynsien sijasta (ja kenties ensimmäinen otos tämän kynsibloggaajan jaloista, joka on päätynyt blogiinkin asti). Kaikkea sitä. Jatketaan kuitenkin ihan vaan kynsillä seuraavalla kerralla ;)


tiistai 4. kesäkuuta 2013

Jade Holográfico - Fascínio Violeta

Joo Kikoja tuli luvattua menneellä viikolla, mutta toisin kävi.




Jaden hololakat ovat melko edullisia (n. $7/kpl), mutta toistaiseksi näitä saa vain ulkomailta, mm. Llarowelta ja Ninja Polishilta. Holoefekti on auringossa melko voimakakaan lineaarinen. Värivalikoima on aika hyvä, kaikkiaan taitaa olla 13 sävyä tarjolla.