keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Haaste, jonka siippani sai

In this part of townin ihanainen Liisa osui tässä tapauksessa kirjaimellisesti "kultasuoneen", kun rakkaan siippaseni haastoi.

Homman nimihän on siis se, että kynsiblogistien miehet haastettiin lakkaamaan puoliskoidensa kynnet. Säännöt ovat seuraavat:

1. Vain mies saa koskea kynsilakkapulloihin. 
2. Miehelle ei saa antaa neuvoja.
3. Tyyli on vapaa, käske miestä tekemään vaikka ranskalainen manikyyri, jos siltä tuntuu!
4. Valokuvaa lopputulos, ja mielellään kuvia myös prosessin aikana!
5. Lakkaukset saa poistaa heti kuvien oton jälkeen, jos siltä tuntuu. 
6. Mies, joka ei suostu haasteeseen on lössö nussukka. (:D)
7. Muistakaa nauraa!

Tämän huushollin mies aloitti vetämällä Helmeristä lakka- ja koristelaatikot lattialle, jotta saisi kokonaiskuvan valikoimista. Kuvamateriaalia ei ole tästä.

Seuraavaksi mies valitsi muutamia kiinnostavia lakkoja pöydälle. Loppujen lopuksi yksikään näistä ei päässyt kynsille asti :D

Kivojen hedelmäfimotarrojen ihailua. Niitäkään ei kelpuutettu.

Edelliset lakat olivat vielä kynsissä, joten siippa katsoi parhaaksi poistaa ne. "Miten tätäkin käytetään?" Tässä kohtaa rikoin sääntöjä ja neuvoin, muuten olisivat asetonit olleet pitkin Etelä-Suomea.

Poistaminen oli hieman tuskaista miehen rivakan hinkkaamisen takia - poistin osan lakoista itse välttyäkseni palovammoilta.

Aluslakan levittäminen sujui melko hyvin, ja lakkaussuuntakin oli oikea. Jee!

Aluslakan jälkeen mies valitsi vielä lopulliset lakkauslakkansa, ja teemaksi nousi vahvasti kulta. Lähes kaikki omistamani kultalakat pääsivät kynsille asti tänään. Jo ensimmäisellä kerroksella lakkaa tuli kynnelle erittäin reilusti sudin mukana, ja pari kynttä on vieläkin kosteita lakkakerroksen paksuuden takia :D Ja kynsinauhojen vieressä eritoten paksut kerrokset. ;D

Ensimmäinen lakkakerros näytti tältä:

Kiinnostuneille tiedoksi lakkojen merkit ja nimet oikealta vasemmalle: Barry M Gold foil, Ciaté Ladylike Luxe, OPI Goldeneye (kuvassa hienosti punaiseen vääristynyt), Wild & Mild Broadway, (peukaloissa, jotka eivät näy: Ciaté Twilight ja Layla Metal Chrome), Yves Rocher Or Etoilé, OPI Golden Rules!, Kiko 274 ja China Glaze Midnight Kiss. :D

Miehen bongattua blingbling-tarrat, paluuta entiseen ei ollut. Sinne meni läjäkaupalla Konadin ja Sinan bling-tarroja. Huomatkaa: oikeaoppisesti pinseteillä!

Lopputulos:


Ja toki peukuille oma kuvansa.


Hieman erilaiset Skittles-kynnet, mukana elemettejä ruffian manikyyristä ja jopa Jaappanian saarivaltion kawaii-tyylistä. Idea on niin hyvä, että takuulla toteutan oman inasen huolitellumman version näistä, tulevat perjantaiset pikkujoulut voisivat olla hyvä tilaisuus :D

Hauskaa oli! Kurjaa oli ajan loppuminen kesken, kun miehen oli aika kiiruhtaa iltavuoroon töihin. Suosittelen erittäin lämpimästi tätä hiukan erilaista laatuajanviettotapaa kaikille, jotka haastan: (haasteen säännöt siis postauksen alussa)

Ehkä huomenna on kaikki toisin - ookan!

Korukynsillä - Lunaliin!

Rakkauspapaija & Syvänmerenkala - Heidin ja Miljan!




Ps. Pusuja ihanalle aviosiipalleni, joka tarttui empimättä ja innoissaan lakkaushaasteeseen!


maanantai 19. marraskuuta 2012

Pikkujoulukynnet


Vuoden ensimmäiset minijoulut takana ystävien kesken, ja kynnet näyttivät suurimman osan ajasta tältä:


Päällyslakasta huolimatta loppuillasta oli jäljellä enää muutama hassu kivi. Keilaaminen ei tehnyt hyvää :P

Lakkoina oli Ciatén Cutie Pie ja Mistress. kivet swarovksin flat back-kristalleja kolmessa eri koossa (muistaakseni ss5, ss8 ja ss10).  Ciatéista täytyy sanoa, että kuivuvat ilman pikakuivattajaa _todella_ nopsaan, ei ollut mitään ongelmia tehdä tätä puolikuumania toimistotarvikereikätarrojen avulla 20 minuutissa. Strasseineen kaikkineen. Molempiin käsiin. Yksi kerros Mistressiä ei ihan riittänyt peittämään smile linea, mutta livenä sitä ei kyllä huomannut samalla tavalla kuin pysähtyneissä kuvissa.

Bonuksena ystävälleni E:lle pari-kolme viikkoa sitten tehty lakkaus. Kynsiä viilasin hiukan ovaalimpaan muotoon, lakkana Innsifreen Yoghurt-kokoelman 84, Mint Yogurt. Vaaleansininen jellypohja, jossa vaaleansinisiä ja roosanvärisiä keskipieniä hex-glittereitä sekä ihan pienenpieniä roosanvärisiä. Olen kuullut ihmetystä Innisfreen tämän kokoelman glittereistä, että aivan kuin vain lakkojen jellypohjan väri vaihtelisi ja glitterit olisivat samanlaisia. No eivät ole. :D Siitä lisää myöhemmin varmaankin.


Lisäbonuksena arvontavinkkaus! Korukynsillä-Lunalii pisti kuun alussa pystyyn puolivuotisarvonnan, jossa on aikasta muhkea palkinto, aina XL-leimauslaatasta Angry Birds-fimopötkylöiden kautta akryylimaaleihin ja kaikenlaisia kynsiherkkuja siltä väliltä. Aikaa osallistua on tämän viikon lauantaihin asti, tarkemmat ohjeet arvontapostauksessa :)

Arvontaan pääset klikkaamalla kuvaa alla!