tiistai 30. lokakuuta 2012

Siniset omenat



Siinäpä ihmisen psyykelle epäruokahalua herättävä väri.

Sain mieliteon ryhtyä näiden kynsien tekoon tämän takia. Mutta halusin jotain erilaista. Erilaista sain.


Pahoittelen kuvien värisävyjen suurta vaihteluväliä. Kuvasin eri vuorokauden aikoina, eri asetuksilla ja eri sijainneissa. Tämä oli vähänniinkuin valokuvaustestausta. Viimeisin kuva on sitten hirvein, sillä iho näyttää niin kovin kalmaiselta etenkin kahteen ensimmäiseen kuvaan verrattuna. Mutta eikös se teekin tästä ihan mukiinmenevän halloween-teemakuvan? Siniset omenat ja kalmakädet, juunou.



Lakkoina alinna Models Ownin Buff Pink (sopiva ranskislakka), sininen on Kikon 385 Blu Pastello. Nimettömässä on lisäksi kynsikirppikselta ostettu Spoiled by Wet n Wildin My Saturn Broke Down. Pisarastrassit ovat vihreät, ja omenan kannat on tehty Goshin Chocaholicilla ja pikkupensselillä. Omenoiden "kiilto" on Kissin valkoisella nail art-lakalla toteutettu (ja dotting toolilla).

maanantai 29. lokakuuta 2012

The Man with the Golden Gun


Olisin halunnut pistää tähän vielä jonkun messevän kuvan samannimisestä elokuvasta, mutta siitä olisi voinut tulla sanomista. Joten lakkakuvat saavat luvan riittää.

JA muuten! Indiedays Inspiration on vihdoin ja viimein avattu! Kliketi klik blogeja selailemaan!


Onkohan muuten liian kliseistä sanoa, että tämä lakka on kuin koru itsessäänki ja yksinäänkin?


Ensimmäisellä kerralla yhdistin kultaflakien pelkkään violettiin, mutta siitä ei ole järkeviä kuvatodisteita. Hyvien kuvausolosuhteiden ilmaannuttua lakkaukset olivat jo sen verran kuluneet, että tein uudet...Ei ihan kauheasti kirvellyt poistaa kultaa kynsiltä, ihan vähän vaan...

Vasemmalta oikealle: Kiko 389 Lattementa, Kiko 292 Uva Chiaro, ChG Second-Hand Silk, Kiko 341 Verde Cobalto.


Viimeisenä vähän close-uppia kultahippusista. Ylväimmältä tämä kultaflakie näyttää ehkäpä tummempien lakkojen kanssa, kuten vaikkapa tuohon violettiin ja petroolinväriseen yhdistettynä. Näyttävä tämä on kyllä näiden vaaleampienkin kanssa, aika söpö tavallaan. 

Kultaflkaiet näyttävät kolmiulotteisilta, mutta kynttä kokeillessa tuntuvat ihan sileiltä,eli eivät jää törröttämän ikävästi. Jotenkin jännästi kultahippuset myös näyttävät hämärämmässäkin heijastavat voimakkaasti valoa, ikään kuin "glowing from within". Monen mielestä tällaiset kultalakat ovat varmastikin turhinta turhuuttaj a turhamaisuuden esilletuontia. Niin minunkin mielestäni, mutta silti tämä oli saatava. Hinta oli hyvin suolainen (ostin tämän pakettina ebaysta hintaan 40€ OPI Skyfall-lakan kanssa, jonka myin.), mutta sitä varten on kesätyöpalkat jne.. :D


Kultaflakieita on ilmestynyt myös muilta merkeiltä, toinen tunnetumpaa linjaa edustava lienee Zoyan Gilty Pleasures-setti, jossa 18K kultaflakien lisäksi musta ja valkoinen kynsilakka. Tämäkin setti on nähtävästi limited edition.

Edullisemmin kultaflakiensa saa tiettävästi lähiaikoina Ninja Polishilta samannimisen lakkamerkin alta, kokoelman nimi on Gold Wasser. Kokoelmaan kuuluu kaksi lakkaa, The Midas Touch (24K keltakultaflakie) ja He Went to Jarred (12K valkokultaflakie). Hinta per lakka on $15. Ajattelin ehkäpä mahdollisesti hommata ainakin tuon valkokultaflakien (mitä sitä peittelemään harakka-ominaisuutta tässä vaiheessa..), olisi myös kiva verrata tuota keltakultaa tähän OPIn omaan.

Myöntääkö kukaan muu retkahtaneensa kullan kimallukseen? Anybody?

Nobody..? ;)

perjantai 26. lokakuuta 2012

Pimping Agent Lavender pt.2


Leimauksessa Barry M Gold (Foil Effects) ja Konadin m77- ja CN-laatat. Lakkaukset olivat hiukan jo kärjistä kuluneet kuvausvaiheessa.


Tänään postissa saapui mutkan kautta Skyfall-kokoelman limited edition-lakka, The Man With The Golden Gun. Ja pari kirppislakkaostosta. Ja ensi viikolla olisi sitten varmaan tulossa loput haluamani Skyfallit. Ikävä kyllä koko kokoelman hankkiminen epäonnistui, kun myyjä vähän otti rahat ja livisti...Valikoin sitten tarkkaan viisi lemppareinta, ja jätin pilaantuneiden munien hajuiset Moonrakerit sun muut hommaamatta.



keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Pimping Agent Lavender pt.1 + Inspiration


Tuli käytettyä Agenttia pari päivää peräjälkeen, siitä otsikko, jolle jatkoa seuraa. Lakkoina siis ChG:n Agent Lavender, Daring Digitsin Before Color + Essencen Evil Queen (taas) ja sänkkärin jellynä Flormarin 319.

Kaikki kuvat otettu vaihteeksi salamalla. Alla vielä Agentti ylhäisessä yksinäisyydessään, ilman koristeluja tai päällyslakkaa. Kaksi kerrosta riitti peittämään nämä tyngät, koostumus on hyvä.


Hyvin tykättävä lakka tuo DD:n Before Color. Vaikka glitterit joutuukin yleensä poimimaan ja asettelemaan esimerkiksi appelsiinipuutikulla yksitellen kynsille, on se vaan sen arvoinen.



Niistä joskus aiemmin mainitsemistani uusista kuvioista taas sen verran, että meikän blogi on siis mukana tuossa Indiedays Inspirationissa, mistä osa onkin varmasti jo kuullut muista mukana olevista blogeista. Itse olen nyt vähän jälkijunassa. Nyt lukijoilla on mahdollisuus päästä kurkistamaan uutta Inspiration-sivustoa täältä, ja pistämällä meiliosoitteen tuonne säpo-kenttään saatte tunnarit beta-versioon.

maanantai 22. lokakuuta 2012

Evil Burlesque Queen


Leikkasin tuossa hetki sitten kynsiä vähän reippaammalla kädellä lyhyiksi (leikkasin, en siis viitsinyt edes viilata...), niin lyhyiksi, että joihinkin sormiin vähän meinaa sattua.

On kyllä ihan mukavaa, että lakkakerroksia tuntuu lyhyisiin kynsiin tarvitsevan vähemmän. Tänään kysnille pääsi Ciatén Burlesque, tuo tumma munakoison violetti. Levittyy täydellisesti, 1-2 kerrosta peittää ja on muutenkin meikäläisen makuun. Kärkiin asettelin Essencen Snow White-kokoelman Evil Queenia (kirppislöytö), jossa kirkkaalla pohjalla isohkoa violettia hex-glitteriä.



Tuli ihan kivat, mutta aamulla karu totuus paljastui: glitteriset kärjet olivat kuplineet, oh nice. Olisi pitänyt vähän kevyemmällä kädellä laittaa päällyslakkaa tai glitterlakkaa.. Tai molempia. Ei kuitenkaan ihan susirumilta näyttäneet, joten annoin olla.


torstai 11. lokakuuta 2012

Derivaattaa turpaan ja parin päivän takaiset lakat

...story of my life. Nimittäin aina myöhässä, aina pihalla ja jostain syystä kova hinku teknistä alaa kohtaan, jos matemaattis-luonnontieteelliset aineet voisi poistaa tästä maailmasta. Itse tein, paljon säästin ja mitään en aikaiseksi saanut.

No, sen sijaan lakkasin ja leimasin kynnet.


Alla Models Own Utopia, joka kyllä naamioituu tehokkaasti lilahtavammaksi violettien leimausten seurassa, kuin mitä oikeasti onkaan. Leimaukset DRK-A + Kiko 292 Uva Chiaro. Ja tarkkasilmäiset (eikä kovin tarkkasilmäiset) huomaavat tietysti Sechen tekemän kutistumistempun. Olen sitä mieltä, ettei näin tapahdu aina.

Sen pituinen se.

tiistai 9. lokakuuta 2012

Paul & Joe, söpöt rusettikaulaiset ja MO-läjä



Nyt on tullut kieltämättä tehtyä kynsiaiheisia ostoksia vähän liikaa... Ne james pöndetkin on tulossa, joten ajattelin yrittää kovasti minmoida tässä ja ensi kuussa lakkaostoksia :E

Beautybaysta tilasin Paul & Joen tunnetuksi tulleella kisukuosilla varustellun meikkiboksin ja kaksi Ciatén lakkaa, Starletin ja Burlesquen. Mielitekolistalla on ollut jo pidempään Paul & Joen kissanmalliet poski- ja huulipunat, mutta niissä on kyllä sen verran suolainen hinta ollut toistaiseksi..Eikä sellaista raaskisi varmaan käyttääkään :P


   Models Ownin alennusmyynneistä lähti kahdeksan lakkaa tähän osoitteeseen: Buff Pink, Fluro Orange, Golden Green, Aqua Violet, Utopia, Tropical Sun, Champagne ja Balearic Cool. Näistä mielenkiintoisimmalta vaikutaa tällä hetkellä tuo Balearic Cool, joka onkin yllättäen tuollainen neonimaisen kirkas turkoosi jelly. Oikein jännä, mutta haluaisin samaa sävyä olevan kunnon cremen. Utopia pääsi jo kynsillekin DRK-A-leimausten kanssa, niistä sitten huomenna.

Virheellisin ostos oli kyllä Buff Pink, en tiedä millä katsoin swatcheja tästä ennen tilauksen tekoa, en ainakaaan silmällä... :P Ohut ja läpikuultava ranskislakka. Joita minulla on jo ihan riittävästi. Kukaan vailla?

Oli vähän jännä postipäivä muutenkin, tuli päivänvalolamppu kattovalaisimeen ja henkkamaukka-tilaus.. Josta yli puolet palautan :P Nyt pitää kyllä rajoittaa ostostelua, yngh.

maanantai 8. lokakuuta 2012

True Disco Love


Otsikossa olisi loogisuuden ylläpitämiseksi pitänyt olla vielä sana "Inferno", mutta jätin sen nyt pois... :D

Pääosassa siis Models Ownin Mirrorball-kokoelman Disco Inferno ja ehkä vähäsen nimettömässä DI:n päällä Daring Digitsin True Love. Nimettömässä pohjalla Kikon 328 Grigio, muissa ChG:n Second-Hand Silk. Valaistus ah niin tunnelmallinen keltasävyinen energiansäästölamppu. Tähän on kyllä mahdollisestikin tulossa muutos, tilasin tämän yksiömme olo-/työ-/makuuhuoneen kattovalaisimeen toivon mukaan kunnon täysspektrisen päivänvalolampun. Ei ole kyllä vielä saapunut, mutta kohta jo pitäisi.

Disco Infernosta löytyy kultaisia epäsäännöllisiä glitterpalasia, pienehköä ja ihan pienenpientä kuparista hex-glitteriä ja kokoluokaltaan niiden välissä olevaa vihreää hexiä, kaiken kukkuraksi lakassa on vielä neliömäistä hologlitteriä, jota ei kyllä kuvista pahemmin huomaa. Pullossa yksinään tämä tuo minulle mieleen lähinnä joulun, mutta tällaisiin epäjouluisiin väreihin yhdistettynä toimii kyllä ihan kivasti.

True Lovessa on kahdenkokoista kultaista hexiä, pienempi näyttää jostain syystä myös holoisalta.. Ja kirsikkana kakun päällä tietysti noita punaisia sydämiä, joita kyllä hiukan pitää onkia mutta asettuvat aika nätisti kynnelle.


Seuraavana päivänä kuvasin kynnet vielä miellyttävän kolkossa sateisen päivän valaistuksessa. Mukavasti yön aikana ehtivät hiukan lakkaukset ruttaantuakin, mutta näinhän täällä käy...

Swatchasin aavistuksen myöhäisesti kaikki Mirrorball-lakat kiekolle, ja oli tavallaan hassua huomata, että kolmessa (Boogie Nights, Freak Out! ja Dancing Queenissa) on samaa sinistä hex-glitteriä muunmuassa, ja toisissa kolmessa (Boogie Nights, Freak Out! ja Hot Stuff) on samaa pinkkiä pienehkö hexiä. Hirveän merkittävä tieto, mutta onpahan lisää täyteinformaatiota intterneteissä :D. Siis tokihan nämä lakat ovat silti muutoin aivan erinäköisiä, kaikissa taitaa olla neljää erikokoista, -väristä ja -mallista glitteriä kaikkiaan.

Hot Stuff, Boogie Nights, Freak Out, Dancing Queen ja Disco Inferno.

(Pakko vielä mainita, että Dancing Queenissa ja Freak Out!:ssa on myös sama epäsäännöllinen glitterkappale.... :D)





sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Pieni indie-saalis


Jokunen aika sitten törmäsin Etsyssä mustavalkoista kivaa glitteriä etsiessäni Daring Digitsin Before Coloriin. Ihana. Valkoisia pienempiä hex-glittereitä ja isompia pyöreitä mustia. Ihania, ja ah niin erilaisia. Glittereitä, etenkin mustia saa hiukan onkia, mutta kyllä on vaivan arvoista, ainakin itseni mielestä. Ja minähän olen aina oikeassa.

Halusin sitten tilausta vihdoin tehdessäni (Before Color oli ylläripylläri aika usein out of stock) valita toisenkin glitterpläjäyksen messiin, True Loven. Kultaisia rikokoisia hexejä ja punaisia sydämenmuotoisia.

Kaupan päälle lykkäsi vielä pienen glitter topperin ilman nimeä, mutta pieni salapoliiseilu paljasti tämän nimeksi Techno Square.


Sitten niitä Before Color-kuvia! Ensin salamalla ja sitten ilman.



Alla Orlyn Gumdrop, päällä tietty Daring Digitsin Before Color.

lauantai 6. lokakuuta 2012

Kalanruotolettilakkaus


Montahan kertaa olen toistellut blogipostauksissani "pitkästä aikaa"? No jaa, ei sen niin väliä. Sonne kerran linkitti jotain Lucy's Stash-blogista, jota kautta sitten löysin tieni samassa blogissa tehtyyn fishtail braid-lakkaukseen, suomeksipa siis kalanruotolettilakkaus :D Viimeisimmästä linkistä löytyy erittäin selkeä tutoriaalia tämän lakkauksen tekemiseen.

Olisi tullut ehkä autenttisempi ilme, jos raidoista olisi tehnyt ohuempia, mutta näistäkin tuli ihan kivat, vaikka jotku värit kuultavatkin toisten alta hieman. Muissa kynsissä Models Ownin Jade Stone, nimettömässä edellämainitun lisäksi Lemon Meringue ja Barry M:n Foil Effects kulta.


Kynnet eivät edelleenkään ole pahemmin jaksaneet kasvaa, tai ainakin ne katkeilevat heti kasvettuaan nykypituutta pidemmiksi. Ei paljon ole rasvailu tai muukaan hoitaminen innostanut viimeaikoina...

On pakko myös vähän hehkuttaa sitä, kun tänään ebaymyyjä lähetti ilmoituksen, että OPI Skyfall-kokoelman James Bond-lakat ovat lähteneet matkaamaan luokseni. Mukaanlukien The Man With the Golden Gun .ettäjottakoskakun.