tiistai 18. syyskuuta 2012

Models Own Mirrorballs - Freak Out!

Tänään saapui postissa tämmöisiä bilehileitä (ystäväni E:n sanoin, terkkuja sinne Kallaveden rannalle ;) )


Testailinkin sitten Liisan ehdoituksesta heti ensimmäiseksi sinistä tapausta, Freak Outtia. Nimi on vähän tylsä/tyhmä mielestäni mutta lakka on erittäinkin herkullinen. Lakassa on kirkas pohja, glittereitä löytyy pieniä pinkkejä/liloja hexejä, vähäsen isompia tummansinisiä sekä tuollaista epäsäännöllisenmallista käsinleikattua vaaleansinistä kappaletta. Tämä kokoelma on erityisen kiva ja erikoinen juuri tuon käsinleikatun glitterin takia. En omista ennestään yhtään samantyyppistä glitteriä, enkä muistaakseni ole nettikaupoissakaan tällaisiin ennen törmännyt.


Kuviin en ihan saanut vangittua glitterien överiö loistetta, vaikka auringonpaisteesta ei ollut sinänsä puutettä tänään täällä päin. Mutta upea on, uskokaa minua... :D Yllä oleva kuva siis otettu melko suorassa auringonpaisteessa, alla "varjossa".


Seuraava kuva salamalla. Pohjalla on muuten Flormarin Neon-kokoelmasta pinkki N008, joka oli ainakin meikäläisellä yhdellä kerroksella peittävä. Oikein miellyttävä neon-lakka.



Miinuksena kuitenkin melko voimakas ja epämiellyttävä, tärpättinen/ison paksun ja ravistettavan permanent-tussin kaltainen käry. Mitkään muut omistamani lakat eivät haise näin vahvasti liuottimelle tai vastaavalle. Isommat epäsäännölliset glitterit myös saattavat tuntua yhden päällyslakkakerroksen alta, mutta suosittelisin glitterin päälle yhtä kerrosta kirkasta tavallista lakkaa, ja sitten vielä pikakuivattava lakka päälle.

maanantai 17. syyskuuta 2012

Peripera P27 metallic green


Metallisesta nimestään huolimatta tämä lakka on mukavan monivivahteinen duochrome.Löytyy vihreää, sinistä, kultaista ja vähän joissain valaistuksissa ja kulmissa hippusen verran violettiakin.

Tämä lakka on itsessään niin näyttävä, etten halunnut tehdä koristeluja tällä kertaa.. Tosin koristeluita ei ole kyllä muutenkaan ihan liikaa tullut tehtyä viime aikoina. 

Kuvat ovat sitten normaalia enemmän päin honkia tällä kertaa, mutta ei voi minkään. Kyllä näistä sävyn saa selville suurinpiirtein


Ja sitten kuvakulmaa, josta sormeni näyttävät erityisen viehättäviltä :P Turkoosinsininen väris tulee oikein mukavasti esille kyllä. Joissain kuvakulmissa tämä näyttää taas tummansiniseltä, mutta sellaista en nyt saanut aikaiseksi..


Salamalla kuvattuna foil/chrome-efekti tulee parhaiten esille. Auringonvalon lisäksi, jota ei kyseisellä kuvaushetkellä ollut pahemmin tarjolla.


Viimeiseksi viikon taidekuva. Sormeni kera murattini.


sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Persikkaiset kisuleimaukset

Pieneen perheeseemme tuli täydennystä alkuviikosta, joten pitihän sen kunniaksi aiheeseen liittyvät kynnetkin väsätä. Pohjalle lakkasin Kikon 359, pastellinen persikkainen creem. Kaksi kerrosta peitti hyvin ja lakka kiiltää itsessään aika kivasti.

Muistuttaisin myös tuolla oikeassa sivupalkissa olevasta lukijatutkimuksesta. Vastanneiden kesken arvotaan 10 x 50€ lahjakortteja eikä vastaaminen ei kestä kuin muutamia minuutteja.


Leimaukset DRK-A ja fauxnad M71. Leimauslakkana Stargazerin hopea.


Peukalossa fauxnadin lisäksi sydämet Konadin m3.


keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Innisfree peel-off base coat + Raspberry Yogurt


Ylipitkä postaus tämä.

Ostin joku aika sitten ebaysta korealaisen Innisfree-merkin peel-off aluslakkaa. Intouduin näin tekemään, kun fb:n kynsikoristelut-ryhmässä joku mainitsi Essencen vastaavasta tuotteesta. En ollut koskaan ennen kuullutkaan Innisfreestä, yllättäen. Mutta ebay on ihmeellinen.

Aluslakka on pakattu tuollaiseen söpöön 10 ml mattapintaiseen lakkapulloon. Yksinkertaisen nätti. VAlitetavasti ainesosista en tämän osalta osaa sanoa mitään, koska etiketit ovat - ylläri - koreaksi. Liimamaista paksuhkoa tahmaa kuitenkin. Levittäessä kannattaa huolehtia, ettei lakkaa mene kynsinauhoille ja että kerroksesta tulee tasainen. Ensimmäisellä kerralla levitin vähän sinnepäin, ja joihinkin kohtiin jäi paksuja möykkyjä, jotka eivät olisi millään kuivuneet. 



Kuivumisessa menee tavallista lakkaa pidempään, ehkä 5-10 minuuttia. Aluslakkaliimamönjä on aluksi valkoista, mutta kuivuu kirkkaaksi. Kun lakka on kuivunut. voi levittää glitterlakan ihan normaalisti. En tiedä toimiiko tämä miten "rakeettomien" koostumusten kanssa, mutta glitterien kanssa testattu jo parillakin eri lakalla toimivaksi tavaraksi.

Testasin tänään aluslakkaa saman merkin glittersänkkäri-lakan kanssa. Sävy on 85 - Rasberry Yogurt. Pohja on erikivasti levittyvä valkoinen jellylakka, seassa tuollaisia metallivärisiä roosan ja tummanharmaita(?) melko pieniä hex-glittereitä ja ihan pikkiriikkisiä vaaleanpunaisia ja hopeisia glitterhippusia. Kerroksia 2-3 kynnestä riippuen. Lopputulos jää hiukan läpikuultavaksi. Ja kiilto on todella lasimainen ilman päällyslakkaakin.


Glitterit asettuivat aika mukavasti kynnelle ihan itsekseenkin, eikä lakkaa tarvitse juuri ravistella ennen käyttöä. Eikä glittereitä tarvitse siis myöskään pahemmin em. syyn seurauksena onkia lakkapullosta.

Tarkoitus oli alunperin testata, kuinka pitkään peel off aluslakalla lakkaukset ylipäätään pysyvät kynsissä, mutta malttamattomana nypin saman päivän iltana lakat veks kynsiltä. Noin ebay-myyntisivulla annetun ohjeen mukaan poistaminen kannattaa suorittaa. Älkää toki välittäkö kummallisesta pinnasta kynsillä, onnistuin tuhoamaan kynnen pinnan muutamaa päivää aiemmin microglitter-lakalla, tai lähinnä poistamisoperaatiolla..


Peel-offistakin saattaa jäädä jäämiä kynsille, mutta ne lähtivät ainakin itselläni saippuapesulla pois.


Oikealla on Paris Sparklesin Cobalt Surprise irrotettuna. Ilmeisesti on myös hiukan värilakan koostumuskesta kiinni, millä tavalla/miten lakka irtoaa peel-offin kanssa kynneltä. Cobalt Surprise oli melko kova, vain hiukan joustava mutta hyvin irtoava (noistahan saisi melkein tekokynnet, hahha) ja vadelmajogurtti taas oli jotenkin joustavampi ja "pehmeämpi", vaikka kynnellä olikin koskettaessa ihan kunnolla kuivunut ja kovapintainen.


Tämä Innisfree on ymmärtääkseni ainakin olevinaan vähän luonnollisempi merkki, pakkaukset ovat nettisivun mukaan luontoystävällisempiä (ainakin etiketit vaikuttaisivat kierrätyspaperilta) ja ilmeisesti ainesosienkin pitäisi olla luonnollisempia. Tiedä sitten, en osaa näistä lakoista sanoa, kun ei oikein löytynyt minkään ymmärrettävän kielisiä ainesosalistauksia näistä. Sen verran osaan sanoa, että lakat eivät juuri haisseet niin pahalle kuin kynsilakat yleensä, ja peel-off tuntui lähes hajuttomalta. Tietysti kyseessä ei ole normaali aluslakka vaan joku erikeeper-vesi-sekoitus.

lauantai 8. syyskuuta 2012

Kukonaskellusta toistamiseen

Tämä kuvio tuntuu jakavan mielipiteet. Olen pitänyt kukonaskeleesta jo pennusta pitäen, tosin silloin ehkä enemmän hauskan nimen, kuin itse kuvion takia. Joskus varhaisnuoruudessa innostuin kuviosta uudestaan, kun kuvataidekoulussa katseltiin erilaisia tessellaatioita (vai tesselaatioita, oikea kirjoitusasu?) mm. kissoista ja häristä. Ja tulipa niitä sitten tehtyä jonkunnäköisiä ainakin pari itsekin, missä lie nykyään ovat.


Alla Kikon harmaa 328, leimauksessa Konadin punainen ja Barry M Foil Effects kultainen.  Pikkurillissä ja keskisormessa Essencen gel look-päällyslakka ja lopuissa Seche Vite, jälleen. Pikkurillistä kuviot vähän levähtivät.

Pitkästä aikaa otin molemmista käsistä kuvat. On olevinaan niin aikaavievää asentaa kolmijalka paikoilleen ja  kamera jalustaan, vaikka todellisuudessa siihen menee pari kolme minuuttia.


Jännästi tuon kultaisen leimauksen kanssa harmaa näyttää hiukan vihertävältä, aavistuksen jopa mintunväriseltä. Punaisen kanssa näyttää "harmaammalta". Oli pakko blurrata kynsinauhoja, ovat niin surkeassa kunnossa kun jostain syystä koulussa aina nypin niitä... Huono uusi tapa.


Ja oli pakko ottaa übermakrokuvaa leimauksista, niin hyvin ne onnistuivat ainakin yhden sormen osalta x) Tai oikeastaan kaikki näyttivät ihan hyvältä ennen päällyslakkaa.



perjantai 7. syyskuuta 2012

Ihonväristä kukonaskelta

Otsikko..öhh. Kertoisin nyt heti aluksi, että tuossa sivupalkissa "esittelyboksin" alapuolella on ulkomuodoltaan kohtuuviehättävä TNS Gallupin lukijakysely, joka liittyy noihin tulevaisuudessa tuleviin blogiini liittyviin kuvioihin. Osallistukaa siis huoletta mikäli siltä tuntuu. Selostelen sitten luvan saatuani vähän tyhjentävämmin hommaa.

Mutta tänään pohjalla Wet n Wild Megalast sävyssä Private Viewing. Vähän punertavaan taittava perusnude, jossa ihan hiukkasen shimmeriä. Ei näy kuin ihan läheltä tarkasteltaessa. Alemmassa salamakuvassa vähän näkyykin.




Viimeinkin sain viime viikolla tilattua Ninja Polishilta DRK-A-leimauslaatan, joka on kyllä aika ihana  :3 Kuviot ovat lähes järjettömän isoja, mutta ah, eipähän jää peukalosta reunat leimautumatta.. Nyt pitäisi hommata vielä se xl-leimasin hommaa helpottamaan.. Jossain vaiheessa.

Leimasin siis kukonaskel/dogtooth-kuvion Goshin Chocaholicilla, joka ei ehkä ole se ideaalein ruskea leimaukseen, mutta ihan hyvä kuitenkin. Leimat eivät levinneet ennenkuin levitin päällyslakan hiukan liian aikaisin, mutta kuviot jäävät hieman läpikuultavahkoiksi. Itseäni tämä ei oikeastaan haittaa, efekti on omalla tavallaan ihan hauska.

 Kuukauden taidekuva:


Ja vähemmän taiteellinen kuva... Pikkurilliin testasin Periperan pikakuivattavaa/päällyslakkaa, mutta se levitti ainakin nämä leimaukset. Nimettömässä ja etusormessa Essencen gel-look topcoat, keskarissa Seche Vite.


torstai 6. syyskuuta 2012

Golden Rose matte + Nfu Oh 44

Tästä lakkauksesta tuli jotenkin ihan maagisen näköinen, vaikka toki olen joskus ennenkin Nufun Flakiesseillä lakkaillut. Tämä yhdistelmä meni kyllä justiinsa nappiin, vaikka itse sanonkin.

Alla siis tuommoinen euron Golden Rose-mattalakka, tummansininen (joka muuten kirkkaalla päällyslakalla näyttää paljon kivemmalta, kuin mattana yksinään) ja päällä Nufun 44, pullossa oranssikeltainen Flakies. Tummansinisen päällä oranssivihreäkultakeltapunainen. Eikä kaikkia sävyjä saanut kameran kennolle asti .__.


Meikälle tulee muuten uusi kamera muutamien pöllöilyjen seurauksena.. No, elämä on ja "vanha" kamera joutaa myytäväksi... Onneksi uuden kameran mukana tulee myös 50 millinen kittilinssin lisäksi.


Tuo GR on yksinään kiiltäväpintaisena sellainen syvä tummansininen, ihanalla sinisellä shimmerillä. Ihan kuin olisin toistellut ihanaa shimmeriä viimeaikoina.. No jokatapauksessa, se on ihana ja aika uniikkikin mielestäni. Toki efekti ei ole ehkä näkyvä kovin kaukaa, mutta silti. Ei paha euron lakaksi.

Oli pakko ottaa vielä tuollainen melko hillitön lähikuva. Katskokaa nyt tuota, kunnon koppiksen kuoren multichrome-efekti lastuissa. Uijui.


Tästä tuli melko kuvarikas postaus, mutta omasta mielestäni nämä kuvat ovat lähes syötävän herkullisia. Alla vielä tuo vihreys kunnolla esiin. Ihme juttu muuten, knu etu ja keskisormen kynsien C-kaaret ovat ihan loivat ja epämääräiset muutenkin. Ei ne aina ole olleet noin lapiot ;__;


keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Wet n Wild Teal Of Fortune


Teal of Fortunesta tulee mieleen vähän Orlyn Halley's Comet, Essence Choose Me tai OPI Catch Me In Your Net.. Vertailuswatchejakin löytyy ihan kohtuullisesti, mutta joissain tämä näyttäisi sinisemmälyä kuin muut ja joissain taas eroa ei ole. Tiedä sitten häntä :)

Kaksi kerrosta olisi periaatteessa riittänyt, mutta levitin varuiksi (miksi varuiksi..?) kolmannenkin. Jälleen kerran ihanan shimmerinen/glass fleckinen/tai jotain.Kuva ei anna kyllä tällä kertaa oikeutta lakalle, jostain syystä näkyy kuvissa kuultavan läpi vaikkei sitä livenä mistään näe. Lakka on myös intensiivisempi elävässä elämässä.


Kuvat on - ihme kyllä - otettu illalla kahdeksan aikaan, jännästi satoi kaatamalla vettä, mutta samalla aurinko paistoi viimeisiä hetkiä niin kirkkaana että kuvausolosuhteet olivat periaatteessa otolliset. Nyt puoli tuntia myöhemmin tätä kirjoittaessa taivaalla ei muuta näykään kuin tummanharmaita pilviä... Niin ja tämän viikon postaukset ovat olleet muuten ajastettuja, jos se jotain merkitsee.


Edit: seuraava kuva on otettu seuraavana päivänä, kuinka jännittävää -.- Ei satanut, mutta aamuaurinko paistoi, mutta kamerani ei jostain syystä siitäkään huolimatta halunnut tehdä yhteistyötä oikean värisävyn ja kimallemäärän saavuttamiseksi, näyttää yhä ihan liian hailakalta ja epäsyvältä. Leimatkin ihan laimeannäköiset. Mutta on tämä nyt sinnepäin kuitenkin, tosin photarin avustamana.

Leimattu Konadin Charming Nails-laatasta ja Barry M:n Foil Effect kulta-lakalla. Melkolailla täydellinen kultalakka, joskin taittaa ehkä hivenen liikaa oliiviin.


tiistai 4. syyskuuta 2012

PeriPera P050

Tilasin jokin aika sitten ebaysta itselleni uusia tuttavuuksia, korealaisen Periperan kissakorkkikynsilakkoja. Olen testaillut alus- ja päällyslakkaa jo joitakin kertoja, mutta värilakat eivät ole vielä päässeet kunnolla kynsille asti.

Periperan pullot ovat ylisöpöjä ainakin näin kissaihmisen näkökulmasta. Myös teksti on painettu aika söpöllä hologrammisella fontilla pullon kylkeen



Sivellin on melko ylileveä, vertauskuvassa vasemmalla Peripera ja oikealla OPI. Sivellin on myös tavallista lyhyempi, mikä saattaa tuntua aluksi oudolta, mutta ei mitään sellaista mihin ei tottuisi. Ainakin tämä lakka nimittäin levittyy hyvin, jos ei nyt täydellisesti.


Koostumukseltaan lakka on varmaankin shimmer tai pearl (oikeesti en enää tiedä mistään mitään..), mutta helmiäiskostumusten vastaisesti tämä levittyy oikein tasaisesti jättämättä siveltimenjälkiä/vetoja näkyviin. Näyttää oikein herkulliselta kynsillä. Oikein vaalea vaaleanpunainen runsaalla hopeisella shimmerillä. Poistaminen kävi myös kivuttomasti.



maanantai 3. syyskuuta 2012

Essence Glamorous Life

Tein joskus pari viikkoa sitten tilauksen beautycosmetic.biz-nettikauppaan, ja sieltä muiden muassa tilasin Glamorous Lifen. Lakka on ikävä kyllä minikokoinen, vain 5 ml. Nimittäin ensitestauksella on aika herkku kyseessä.


GL on koostumukseltaan ihanasti levittyvä glassfleck/shimmerinen jelly. Oikeastaan täydellisesti levittyvä, zero smudge tai jotain sinnepäin.. :D Lakka levittyy juuri niinkuin itse haluan, ei "vuoda" kynsinauhoille" eikä ole kaljuuntuvaa sorttia. Yksi huolellinen kerros riitti joihinkin kynsiin, mutta joihinkin laitoin kaksi. Sanoinko jo, että koostumus on ihan täydellinen? Tämä voisi sävynsä puolesta ChG:n Ruby Pumpsin pikkusisko, vadelmainen pinkkipunainen, ah, niin täyteläinen. [insert muutama ylisana vielä tähän]

Otin kuvia ehkä vähän liikaakin, koska olisin halunnut vangita oikein sävyn luonnonvalaistuksessa.. Mutta vaikeeta onpi. Seuraava kuva on kuitenkin melko lähellä totuutta.



Ja perinteen vuoksi vielä peukkukuva. Tuli muuten mieleen, että yksi syy muiden joukossa kynsibloggaamisen viimeaikaiseen (elokuiseen) vähyyteen oli kynsien totaalituhoutuminen, josta ne vieläkin toipuvat...

Lakasta löytyy siis vadelmaisen jellypohjasävyn lisäksi omasta mielestäni pienenpientä pinkkiä ja lilaa glassfleckiä ja shimmeriä. Ei se nyt kuvasta taida niin hyvin näkyä, mutta jotain tuollaista kuitenkin. Löytyykö muilta onnekkailta juuri tätä tai muuta yhtä mainiota jellylakkaa?


sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Inspiskynnet

Jotkut Nailasauruksen inspaamat kynnet näin joskus Sonnelassa, joten menin itsekin ensinmainittuun blogin inspiroitumaan ja tällainen on lopputulos:





Ensimmäisessa kuvassa lakan sävy on oikeampi, otettu pilvisellä säällä. Alemmassa liian vaalea/sininen (oikeasti ruollainen petrooli), otettu auringonvalossa. kultaiset isot hex-glitterit ebaysta, lakka Kikon 341. Pikkuiset kynsille tarkoitetut pyramidiniitit myös ebaysta, BornPrettyStoren ebay-kaupasta.

Olen katsellut pitkästä aikaa Candy Candy-nimistä (lasten) animesarjaa, joka on tuttu lähinnä lapsuudesta VHS-kasettien muodossa. Lapsena oli vain yksi kasetti katsottavana, mutta nyt olen katsonut lähes koko sarjan, ja täytyy kyllä sanoa, että suomenkieliset dubbaukset ovat vähän hämmentävät (ihankuin yksi ja sama mies esittäisi kaikkia hahmoja päähenkilöä lukuunottamatta jne..) ja juonikin on aika mielenkiintoinen noin niinkuin lastensarjaksi. Milloin ollaan kännissä ja milloin mitäkin.. Joo :D

lauantai 1. syyskuuta 2012

Satunnaiskynsiä



 Nämä kynnet tein ystävälleni J:lle ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Pohjalla Wild&Mildin uuden Diamond-kokoelman Broadway. En oikein osaa päättää ovatko nämä koostumukseltana foileja vai microglittereitä vai mitä.. Poistaminen ainakin tuottaa tuskaa microglitterien verran.. :D No, jokatapauksessa varmaan kaunein kultainen lakkani, koostumuskin on ihanan kimaltava. Leimaukset mustalla ja Konad m36, kuviolla joka on ihan alikäytetty mielestäni.

Lakkoina Wet n Wild Megalast, sävy On a Trip, kylmänsävyinen perusliila ja kärjissä Essencen Make it Golden (joka vaikuttaisi olevan dupe Deborah Lippmannin Boom Boom Pow:lle..?) 


Glittersänkkäri Flormarin jellyvalkoisella (319) ja Essencen Circus Confetilla. Jotenkin nämä "nudet" koristellut kynnet viehättävät aika ajoin.


Sotkusormi. Pohjalla ChG:n Sky-High Top, joka ei muistaakseni ole päässyt ennen kynsille asti. Koristelut Kissin mustalla koristelulakalla (joka on nykyään jo ihan liisteriä) ja nimettömässä vielä tuollainen muovistarri, joka meni päällyslakan vaikutuksesta ihan kummaksi. Etenkin pikkurillistä näkee, ettei kyseessä ole peruscreme, vaan lakassa on myös tuollainen vaaleansininen shimmer.

En ole postaillut pitkään aikaan, koska elämä, koulu, kiire ja kaikki muu. Olen myös mahdollisesti ryhtymässä Indiedaysin öö, yhteistyöjoksikin, ainakin testiajon ajaksi. Siitä tulee blogiin muutoksia, enkä itsekään ole vielä ihan varma, mitä tulen tykkäämään. Tiedän, että kaikki eivät oikein diggaa ID:stä eivätkä mainoksista blogin ulkoasussa. Haluan kuitenkin kokeilla, miten homma toimii käytännössä. Kyse ei kuitenkaan ole indiedaysin alle siirtymisestä, blogin osoite muunmuassa pysyy ennallaan.