perjantai 17. elokuuta 2012

Peripera-saalis ja Helmer(ö)

 Aluslakka, pikakuivattava päällyslakka ja hoitoöljy kynsille/kynsinauhoille
Pari viikkoa sitten etsiskelin etsimällä kissa-aiheisia asioita ebaysta, ja törmäsin itselleni aivan vieraaseen, korealaiseen Periperaan ja merkin kissakorkillisiin kynsilakkoihin. Hehkuttelin lakkoja muiden kynsiharrastelijoiden kesken ircissä, ja yhtäkkiä tosi moni onkin näitä innostunut hommaamaan! :)

Itsekin sain omani maanantaina ennen reissuun lähtöä, joten vielä en ole päässyt kunnolla testaamaan. Metallic Greeniä kuitenkin pikapuolisesti lakkasin kynsiini seilaamassa ollessa, ja väri on kyllä ihana multichrome, ja kahdella kerroksella sai peittävää jälkeä.

P050 Roly Pink ja P027 Metallic Green



Helmeröksi nimeämäni laatikosto asuu tällä hetkellä sivuttain seinän vieressä. Mielestäni se on liian esiintyöntyvä, jos sitä pitäisi ns. oikeinpäin. Alimmassa asustavat OPIt, ChG:t ja Color Clubit, sitä seuraavassa sekaisin Kikot, Orlyt, Wettikset, Goshit.. Sitä ylempänä taas alus ja päällyslakat, vastikään alennushintaan ostamani Golden Roset, Snowcrystalit ja muut sekalaiset.


 Lakkoja ja kynsitarvikkeita on "vain" kolmessa vetolaatikossa, lopuissa kolmessa on tyhjää ja jotain muita meikki- ja näpertelytarvikkeita.


Helmerön päällä asustaa parivuotias murattini, joka saapui vastikään hoitopaikasta takaisin kotiin. Halusin asettaa nuo paperietiketitkin paikalleen, sillä se tuo muratin kanssa mukavaa kontrastia laatikoston punaisuuteen. Muuten nuo paperiset ovat kyllä yhtä tyhjän kanssa, ne lentelevät pienestäkin ovenavauksesta tms. pois paikoiltaan. Ovat jotenkin liian pieniä tuohon aihioon. Pitää varmaan askarrella itse kartongista paremmat :D

Punaisen Helmerin hankin siksi, että asuntomme on aikasta vaalea muutoin ja pari seinillämme asustavaa Le Chat Noir-aiheista julistetaulua sisältää aika lähelle samaa punaista, kuin Helmer. Mielestäni ei ole yhtään liian hyökkäävään näköinen, ja voihan tuonkin sitten halutessaan tunkea pöydän alle tai naamioida jollain rätillä muuten vaan. Mutta punainen on paras väri jne :D Ehkäpä Parikat pääsevät jossain vaiheessa koristamaan Helmerin päällistä :D

tiistai 7. elokuuta 2012

half ruffian, half fail

Jonain hämyisenä viikonlopun kynsibongailuhetkenä törmäsin MACin Ruffian-kokoelmaan, johon kuuluu myös kolme erilaista manikyyriä tekokynsien muodossa. Yksi näistä on nimeltään Demilune, joka ilmeisesti tunnetaan enimmäkseen ruffian-manikyyrina.

Halusin kokeilla alunperin ensin joko MACin Demoiselle tai Spectator-maneja, mutta jostain syystä päädyinkin Demiluneen/ruffianiin.

Homma menee siis jotakuinkin niin, että valitaan kaksi lakkaa, jotka ovat yleensä erilaiset tai ainakin tummuiset keskenään. Menin itse ihan suoraan MACin demilunen värityksellä, jossa on kultaa kynsinauhan vieressä ja mustaa muualla. Sitten lakataan normisti, tietysti mahdollisimman siististi kynsinauhojen vierestä, odotetaan kuivumista, lakataan päälle tulevalla lakalla mahdollisimman siististi edellisen päälle hieman lomittain ikäänkuin olisi "kasvuraja". Tarkkuus on tässä hommassa valttia, että saa siistit reunat aikaiseksi. Joita en itse kylläkään saanut, mutta livenä ei pistänyt kyllä silmään pahasti.

Viimeisenä päälle halutessaan se mattalakka tai muuten vaan joku päällyslakka.

 Lakkoina China Glaze Midnight Kiss, Wet n Wild Ebony Hates Chris ja viimeeksimainitun päällä vielä Color Clubin Nothing But Truffle. Sen päällä on itseasiassa vielä Essien Matte About You, jonka elvytin vuoden liisteriolemuksen jälkeen Seche Restorella.



 Alapuolen kuvassa päällä Nothing But Truffle.



 Ja valmista. Valitettavasti MAY:n elvytys ei onnistunut 100 %:sesti, vaan lakkauksen pinnasta tuli etenkin etusormen osalta erittäin muhkurainen ja en edes osunut ihan jokaiseen tummaan kohtaan.. Jäi sitten tuollaisia kiiltäviä reiloja reunoille. Muuten kyllä mielestäni erittäinkin kiva lakkausmalli ja kiva lakkayhdistelmä, mutta pitänee satsata uuteen mattaavaan päällyslakkaan jossain vaiheessa ja harjoitella tuota hommaa muutenkin vähän lisää.



Pahoittelen epäsiistejä lakkauksia, tönkköä kielenkäyttöä ja kummia kuvia. Oli vähänniinkö pitkä päivä töissä ja nämä lakkaukset tein oikeasti eilen ja ja.. Ei muuta :D