perjantai 20. heinäkuuta 2012

Mint & Pink feat. hearts, clouds and bows


 Muokkasin tässä toissapäivänä vai eilen blogin ulkoasua sellaiseen kuosiin, että saisin kätevämmin isommat kuvat postauksiin. Nyt kuitenkin tuntuu, että kuvien koko on jopa hieman "overpowering", liian isoja silmälle. Vai johtuisiko tästä pikkuisesta 13" näytöstä.. Noh, ajattelin tämän linjan nyt pitää kuitenkin.

Kynsissä pitkästä aikaa tarroja, nimittäin onnistuneesti keväällä kadotin tarrapussukkani, ja vasta tänään löysin sen vahingossa liinavaatekaapin perältä.. Oops.

Lakkoina H&M Hello Kitty Pink Summer ja Kiko 389 Lattementa. Sydän- ja rusettitarrat ovat Sinan, ostettu joskus kauan sitten, salama- ja pilvitarrat taas ovat muistaakseni Konadin, nekin jostain kolmen vuoden takaa. Nuo Sinan tarrat on kivempia, pehmeitä kumisentuntuisia tarroja, kun taas Konadin jäykkiä ja varomattomasti käsiteltäessä helposti hajoavia :P Sinat myös asettuivat kynnelle saumattomammin, joskin päällyslakan myötä kaikkien tarrojen reunat hiukan kohosivat ja "käpristyivät".. Essencen joku gel-look-päällyslakka oli käytössä.


Tänään kynsikiekotkin saapuivat reilun parin viikon odottelun jälkeen. Aiemmat lakkauskiekot olivat sellaisia läpinäkyviä ja soikeita, tällä kertaa halusin niitä luonnonvalkoisia ja pyöreitä, ja nämä ovat kyllä kivempia, vaikka aiemmin olin ehdottomasti sitä mieltä, että läpinäkyvämmät paremmat. Ties mistä syystä :P

Niin lakkauskiekkojen saavuttua, testailin heti ensimmäiset lakat, niiden joukossa vihreät ja mintunvihreät. Olen totaalisen kyllästynyt Essien Mint Candy Appleen, vaikka se olikin silloin joskus niiin kova juttu. Yksi Kikoista on 99 % samansävyinen, koostumus+sivellin sata kertaa paremmat, puhumattakaan siitä 2½ euron hinnasta... Ja edelleenkin, jostain ihmeellisestä syystä oma Mint Candy Appleni on koostumukseltaan järkyttävää kuraliisteriä. 
Lähikuvaa peukusta pitkästä aikaa.

torstai 19. heinäkuuta 2012

Bloody red


Olen nyt innostunut näistä sävyvertailuista, niin jatkoa edelliselle pinkkivertailulle olisi sitten punaisten muodossa tässä. Tarkalleen ottaen punaisten jelly-lakkojen, sillä jostain syystä kaikki "normipunaiset" ilman shimmereitä tai glittereitä sattuvat olemaan jellyjä.


Ylhäältä alas:
Color Club Feverish
Kiko 240 Rosso Mela (ja kerron jo tässä vaiheessa, että mela tarkoittaa suomeksi omenaa...)
Essie Jelly Apple
Zoya Sooki


Vas->oik, sama järjestys kuin yllä.

Kaikissa, paitsi Color Clubissa oli mukavan tasaisesti ja helposti kynnen pinnalle liukuva koostumus. CC Fevered jäi ensimmäisellä kerroksella aika laikukkaaksi, kun muilla sai ihan tasaisen pinnan. Käytin kaikkiin kynsiin kolme kerrosta tasapuolisuuden nimissä, ja Feverishiin tasaisen pinnan saamiseksi.

Zoyan Sooki ja Essien Jelly Apple ovat kynsillä kuivumisen jälkeen todella samankaltaisia, riippuu kyllä ihan tähtien asennosta varmaan, että erottaako niitä vai ei. Pohjaväriltäänhän Jelly Apple on periaatteessa pinkkiin taittava, sen huomaa etenkin ensimmäisellä kerroksella. Toisella kerroksella pinkkiys häviää lähes täysin.  Sooki taas on "vain" punainen.  En kyllä varmaan kummastakaan raaski luopua, kun tämäntyyppisiä sävyjä tulee kuitenkin paljon käytettyä...

CC:n Feverish ja Kikon punainen omena menevät oman systeemini mukaan kategoriaan verenpunaiset. Fevered on yhtä kaikki paljon tummempi kuin Kiko, kunnon vampylakka. Kiko taas on sellaisen tumman ison jouluomenan sävyinen, mitä kaupoissa talvisaikaan myydään. Eli verenpunainen sekin :D

Purple and glittering


 Testissä Kiko 292 Uva Chiaro ja Essencen It's Purplicious. Joillain varmaan alkaa tursuamaan jo korvista ulos näitä Kikoja ja Essencejä, mutta näillä mennään, kunnes viimeinenkin testaamaton on testattu :D

Essencen IP:ssä on täysin läpikuultavalla pohjalla pienenpientä lilaa glitterhippusta ja isompia neliskanttisia liloja ja pinkkejä glittereitä. Vaikka pinkkejä on äkkiseltään tarkasteltuna aika paljon, lakan yleisilme on silti jostain syystä violetti, vaikka valkoiselle paperille lakattuna enemmän tulee pinkkiys esiin. Hämmentävää, pitää joku kerta testata pinkin päällä tätäkin. Positiivista tässä on se, että glittereita sai reilusti kynnelle ilman ihmeempää metsästämistä, eivätkä glitterien reunat jääneet törröttämään varsinkaan päällyslakan alta.

Kikon Uva Chiaro on taas tummahko purppuranvioletti, enemmän siis punaiseen taittava, kuin neutraali tai siniseen taittava. Kaksi kerrosta riitti peittämään, koostumus hyvä ja helppo levittää siististi. Tuntuu, että jankutan tätä samaa lausetta joka postauksessa, mutta se on totuus :P Sivuhuomautuksena mainittakoon, että esimerkiksi ainakin oma Essien Mint Candy Apple on ihan hirveää kuraa koostumukseltaan, "chalky", helposti kaljuuntuva kerrostettaessa ja muutenkin täys ruoska. Ajattelin ostaa kaupasta uuden, leveäsiveltimisen version ja toivoa parasta...


Tässä nyt vielä lähikuvaa glitteristä, jossa tulee aika kivasti esille nuo kahdenväriset neliöglitterit ja pienet pyöreät lilat glitterit. Ei sen kummempaa :D


Grey+stars

Lakkasin pitkästä aikaa ystäväni M:n kynnet. En nyt onnistunut löytämään muita samalle kaverille tekemiä kynsiä blogista, kuin nämä, lähes 1½ vuoden takaa. Pitäisiköhän luoda oma tunniste kaverikynsille :D

No, jokatapauksessa pohjalla Kiko 328 Grigio, leimaukset jälleen Konad m84 mustalla leimauslakalla. Kaverilla on nyt vähän lyhyemmät kynnet mitä silloin aiemmin, mutta tuosta ne taas kasvaa. Justiinsa oli puhetta, kuinka kynsiä on paljon "helpompi" varoa niistä muutenkin pitää huolta, kun on nätisti lakattu ja hoidettu.. Lakattomia kynsiä sitten tekee molemmilla mieli repiä jne... :D


Kerrankin muuten onnistuin olemaan levittämättä Konadin mustalla tehtyjä leimauksia pikakuivattajalla, yleensä aina jostain kynnestä lähtee leviämään jonkun verran, mutta nyt taisi tulla yllättävän virheetöntä settiä. Kynsinauhoille levitin vielä Essencen öljykynää, syystä josta kuvissa sitten kiiltää :P


 

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pinkkivertailu

 
Eilen lakkainventaariota puuhatessani sain päähäni suorittaa hieman vertailuja samankaltaisten lakkasävyjen kesken. Ensimmäiseksi syyniin pääsevät pinkit. Ja pinkeillä tarkoitan nyt pinkkipinkkejä, en vaaleanpunaisia. Tosin jätin tästä vertailusta pois Essien Punchy Pinkin, koska se on niin poikkeava kaikessa neonisuudessaan.

Sanoisin vielä, että hemmetin hankala kuvata useita pinkkejä samaan kuvaan. Värit vääristyilevät aika reippaasti säätelystä huolimatta, ja täten sitten esitän pahoitteluni kuvista jo etukäteen. Oikeimmilta lakat ehkä sitten kuitenkin näyttävät pullokuvassa.

Lakat kynsittäin menevät kuitenkin näin:
peukalo: Depend 200
etusormi: H&M Hello Kitty
keskari: OPI Strawberry Margarita
nimetön: Zoya Dana
pikkurilli: Nails Inc. Notting Hill Gate

Salamakuva

Pilvisellä säällä luonnonvalaistuksess
Sen verran kuvatkin ehkä antavat ymmärtää, että etusormen Hello Kitty on jotakuinkin ehkäpä kylmin ja vaalein. NHG taas paljastui neoniksi, ei kylläkään yhtä neoniksi kuin se testin ulkopuolinen Punchy Pink. Zoyan Dana taas on tummin, vadelmainen pinkki. Hyvin lähellä toisiaan ainakin livenä ovat OPIn Strawberry Margarita ja Depend 200.

Läpikuultavin näistä oli NHG, lähinnä jellykoostumuksen ansiosta, mikä ei itseäni sinänsä haittaa. Zoya oli hiukan peittävämäpi, vaikka jelly sekin.  Peittävin kaikista oli yllättäen H&M Hello Kitty Pink Summer. Myös Depend 200 on hyvin peittävä, mutta se johtuu ehkä enemmän lakan paksuuntumisesta...

Lyhyt yhteenveto:

-Nails Inc. NHG: läpikuultava jellykoostumus, neon, kuivuu jellyjen vastaisesti mataksi ilman päällyslakkaa.

-Zoya Dana: Läpikuultava jelly, tummahko vadelmanpinkki, todella kiiltävä lopputulos normijellyjen tapaan.

- OPI Strawberry Margarita: edellistä vaaleampi vadelmanpinkki, huono peittävyys (neljännelläkin kerroksella paistaa läpi..)

-H&M Hello Kitty Summer Pink: Barbipinkki, kylmähkö sävy. Hyvä peittävyys, mutta paksuhko koostumukseltaan ja hiukan haastava levittää.

-Depend 200: Peittävin, mutta jo pulloonsa kahden vuoden jälkeen hieman liisteröitynyt. Samansävyinen vadelma kuin OPI, mutta hitusen tummempi.

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kynsilakkani 2

Ensimmäisen postauksen kynsilakkakokoelmastani löytää täältä. Kuvat ovat nyt oletusarvoisesti aika pieniä, koska plaa. En ole vaan saanut aikaiseksi muuttaa blogin tekstipohjaa leveämmäksi isompia kuvia varten. Mutta kuvia klikkaamalla ja sitten oikealla hiirennäppäimellä valikko esiin ja "Näytä kuva", niin pitäisi saada suht kunnollisenkokoinen kuvatus esiin ainakin Firefoxilla.


Overexposed in South Beach, Señorita Rose-Alita, Wing It!, Strawberry Margarita,  Pedal Faster Suzi!, Princesses Rule!, I Pink I Love You, Otherwise Engaged.



Purple With a Purpose, Golden Rules!, Absolutely Alice, Whistle My Pirouette, Give Me The Moon, Kyoto Pearl


 Short & Sassy, Thunderbird, Ruby Pumps, Strawberry Fields, Bad Kitty, Second-Hand Silk.



Agent Lavender, Tantalize Me, Señorita Bonita, Sky-High Top, Blue Iguana, Midnight Kiss, Golden Meringue, Fairy Dust.



 Foil Me Once, Hot Like Lava, Total Mystery, Nothing But Truffle, Jewel of a Girl, Fevered, Red Velvet.



 Sci-Fi, French White, Pretty in Platinum, Covered In Diamonds, Tattered in Gold, High Society.



Eternal Optimist, Guchi Muchi Puchi, Luscious Lips, Punchy Pink, She's Picture Perfect, Mint Candy Apple, Mesmerize, Jelly Apple, Sure Shot.



339 - Fiordaliso
385 - Blu Pastello
336 - Blu Elettrico
300 - Verde Malachite Perlato
341 - Verde Cobalto
388 - Verde Caraibi



389 - Lattementa
345 - Verde Giada

297 - Verde Acido
391 - Verde Erba
268 -Verde Lime
355 - Giallo Canarino
279 - Giallo



240 - Rosso Mela
253 - Magenta
281 - Mango
360 - Rosa Fragola
359 - Pesca Chiaro
310 - Arancio Dorato
235 - Arancio Perlato



270 - Paillettes Acqua
213 - Rosa Fiamma French
274 - Oro Microglitter
349 - Verde Oliva Chiaro
328 - Grigio
320 - Malva Beige
332 - Violetto Scuro
292 - Uva Chiaro
301 - Viola Nero Microglitter


  
Nfu Oh: 50, 45, 44. Orly: Predule to a Kiss, Gumdrop, Cashmere Cardigan



Essence: Too Blue To Be True, Glorius Aquarius, It's Purplicious, Circus Confetti
Models Own: Emerald Black, Jade Stone, Lemon Meringue
Gosh: Chocaholic, Amber, Gasoline



Viva La Diva: 70, Del Sol: Superhero, Nailventurous: Floam, NYC: Big City Dazzle, Stargazer: 232, Yves Rocher: Perle Grise, Illamasqua: Velocity, Nails Inc.: Notting Hill Gate, Anytime: Juicy Fruit/Hedelmäjuoma, Golden Rose Graffiti: Black.



Wet n Wild: Saved by the Blue, Buffy the Violet Slayer, Ebony Hates Chris, Gray's Anatomy
Zoya: Sooki, Dana
Kicks: Midnight Pearl, Parisian (Venetian?) Masquerade, Late Sunset



TheHungryAsian: Strawberry, Twenty Ten
Paris Sparkles: Election Day, Cobalt Blue



 Glitter Gal: Light As A Feather, Frappe 3D, Bruised Ego 3D, Code red 3D, Bondi Blue 3D



Snowcrystal: Denim Blue, Sparkling Aquamarine, Creme Beige, Sky Blue, Coal Grey, Dark Cerise
H&M: Purple In Paris
Hello Kitty H&M: Pink Summer



 Mavala: Blue Curacao. Dependeistä numerot kuluneet pois :/



Mavala: White, Gold, Lamé Gold, Miami, Riga, Cairo

Phuuh, 145 niitä olis nyt sitten omien laskujen mukaan. En edes halua aatella, miten vaikka 400 lakkaa omistava tekee tämäntyyppisen postauksen kuvineen jne :D Väsyttävän työlästä ajatellakin... Mutta ei näistäkään nyt sen enempää, Kikojen testailu mahdollisesti jatkuu lähiaikoina.

Red stars


Kiko 310, Arancio Dorato. Kaunis, täyteläinen oranssi hienoisella kultaisella shimmerillä. 2-3 kerrosta peittää, hyvin levittyvä koostumus. Pitää nyt vielä kerran mainita, että tämä lakka on oikein kaunis. En oikein aiemmin edes pahemmin välittänyt oranssista, mutta tämä on muuttanut mieleni :D


 Leimaukset Konadin punaisella leimauslakalla laatasta m84.pikkurillissä vähän levähti, mutta aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta... Päällyslakkana Seche Vite, joka on puolivälissä näin reilun 7 kuukauden käytön jälkeen. Ja vasta toistaa kertaa tarvitsi käytellä Restorea :)

Meinasin tänään vielä kuvailla lakkakokoelman uusiksi, joskus varmaan vuosi sitten olen sen viimeeksi tehnyt, mutta tavara on vaihatanut omistajaa ja uutta on tullut vanhan rinnalle aika reippaanlaisesti... Saa nähdä pilkistääkö aurinko vai jäänkö ilman.



lauantai 14. heinäkuuta 2012

Silver Zebra

Operaatio uusien Kikojen testaus käynnissä - tänään vuorossa sävynumero 339, Fiordaliso. Vaaleansininen creme, joka kuitenkin taittaa hieman lilaan/harmaaseen. Mielestäni em. seikan takia aika uniikki, tai ainakin erikoinen sävy.

Kaksi kerrosta riitti lyhyemmille/pienemmille kynsille, peukku vaati kolme. Todella kiiltävä lopputulos ilman päällyslakkaakin. Miellyttävä levittää.



 Piti sitten saada vähän jotain extraakin, joten Konadia kehiin. Seeprakuvio laatasta m57, lakkana käytetty Stargazerin hopeaista ihanuutta. Täysin täydellinen hopea leimaukseen. Tosin leimaajassa vähän vikaa, kun osa kuvioista meni osittain epätarkasti stamperin hiukan nytkähtäessä väärään suuntaan leimatessa, mutta ihan hyvät tuli silti.




Ps. Kuvat otettu illan hämärässä, siksi vähän kökkölaatu. Seliseli.

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Glitter-rakastuminen

Jostain syystä olen vältellyt kunnon glittereitä jonkun aikaa, lähinnä varmaan niiden hankalan poistettavuuden takia.. Tai eihän niissä muuten mitään, kunhan vaan jaksaa vaivautua. Mutta nyt sitten piti kokeilla uutukaista Essencen Circus Confettia. Ja sitä bling-korkkista Nails Incia. Ja ihastuin glittereihin.

Mutta luontevasti Circus Confetista Tangle Teezereihini! Nämäkin ovat kesälomareissulta, Saksasta.Ensin ostin tuon matkaversion, koska normaalikokoisia ei ollut siinä marketissa, josta matkakokoisen ostin, mutta myöhemmin sitten törmäsin täysikokoiseen toisessa marketissa.. Ja täytyy kyllä sanoa, että ovat kyllä maineensa veroiset. En nyt mene näihin sen enempää, kun kuitenkin olevinani pidän kynsiblogia. Sanonpahahn vaan, että pitkähiuksisten ei kannata passata, jos jossain suht edullisesti näihin törmäävät :)



No mutta asiaan. Kerrostin Circus Confettia siis Nails Incin Notting Hill Gaten päälle kaksi kerrosta. Notting Hill Gateakin on kaksi kerrosta, on koostumukseltaan mielestäni aika pitkälti jelly, levittyy todella vaivattomasti ja siististi. Kuivuikin aika nopsaan.

 Circus Confetissa on tuollaista pienenpientä kultaista pyöreähköä glitteriä ja isompaa vihreää, vaaleansinistä, kultaista, hopeista ja pinkkiä tai punaista hex-glitteriä. Myös tuollasia "keskikokoisia erivärisiä hex-glittereitä löytyy. Tuollainen lopputulos näistä sitten tuli. Kuvassa NHG näyttää ehkä hiukan liian vaalealta, mutta aika lähelle silti. Essencet maksoivat Italiassa 2,50€/kpl, Saksassa muistaakseni 1,75€. Nails Incin jelly oli puoleen hintaan Sephorassa, joten hintaa jäi n. 8€.


Yellow Polka Dot Bikini



Ensimmäiset kunnon kynnet uusilla Kikoilla. Tai Kikolla. Kyseessä siis 279 Giallo. Leimauksessa Konad m79. Kiko 279 on tuollainen muheva keltainen, ei mikään sitruunan-, muttei sinapinkaan keltainen. Sellainen täyteläinen auringonkukan terälehden keltainen. Ei sen monimutkaisemmin sanottu.

Pallokuviosta keltaisella höystettynä tulee mukavasti mieleen yksi Nelliinan vintagemekko tai jotain sinnepäin. En löydä sitä tietenkään etsimällä, vaikka muistan sen elävästi, aargh! :D

EDIT: Eiku löysinkin, mutkallisen salapoliisityön (yeah right) avulla. http://nelliina.blogspot.fi/2009/05/kenkakukkasia.html Tuolla postauksen loppupuolella se iiihana mekko.

Vileä tällainen illan hämärässä ilman salamaa tai kunnon valaistusta napsattu kuva.




torstai 12. heinäkuuta 2012

Kesälomasaalis

Kuten "ennustin" lahjakkaasti jo aiemmin, hamstrasin reissulla Kikoa. Tosin vain (tai "vain") 22 pulloa, mutta ihan hyvä saalis silti, ja sain tarvitsemani. Mukaan tarttui myös muutama Essence ja yksi Nails Inc. Jaottelin lakat hienosti kuviin sävyittäin, mutta ensimmäiseksi mihinkään sopimattomien pullojen joukko.

Essence 04 Space Queen, Essence 02 Circus Confetti, Kiko 328, Essence pikakuivattavat tipat ja Gel-look topcoat. Noista tipoista en verran, että ovat ihan hyviä, mutten henkilökohtaisesti tykkää ihan hirveästi siitä öljyisestä sotkusta, joka näistä jää jälkeen. Alempana vielä silmäkarkkikuva Circus Confetista :)



Nails Inc. Notting Hill Gate (ihku bling-korkki jee!), Kiko 360, 281 ja 240. Ostin tuon Nails Incin lähes pelkästään korkkinsa takia (sekä roiman alennuksen), mutta kotona testaillessa oli mukava yllätys huomata, että kyseessä on vielä pulloväriään karkimpi pinkki herkulla jelly-koostumuksella varustettu kaunokainen.



Essence The New League-kokoelman Too Blue To Be True (alennuksesta 0,90€!), Kiko 339, 385, 341 ja 300, Essence 10 Glorius Aquarius.



Kiko: 345, 389, 268, 297, 391 ja 388

279, 355, 359, 235 ja 310
Mukaan takertui myös Playing With Polish-Sallan kehuma Kikon lasiviila. Hyvä viilao n kyllä, vähän paksumpi, kuin mihin olen tottunut, mutta ajaa asiansa oikein hyvin. Lisäksi ostin kirkkaansinisen eyelinerin, joka on muuten ihan paras. Loisto pigmentti, loisto kestävyys (lähinnä varmaan koska on vedenkestävä). Tästä on tullut uusi lemppari ja vakiomeikkiväline mustan eyelinerin rinnalle, kivasti pientä vaihtelua ainaiseen mustaan.

Essenceltä ensimmäinen kynsinauhaöljykynäni, tuoksuu herkullisen hedelmäiseltä ja kuukauden outotuote: Gel Style-kokokynnentarrat. Näitä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta ideana näissä on siis olla jännällä tavalla geelimäisenpehmeäntuntuisia, paksuhkoja kynsitarroja. Ovat tietenkin reunoilta ohuita, mutta keskeltä paksumpia. Hämmentäviä, kun en ole ennen tällaisiin törmännyt.

Ainiin, ja onhan tuossa vielä KIkon huulitussi, sävy 102 Orange Red. Hakusessa oli sellainen peruspunainen, Corveten punainen vai miksikä sitä nyt sanotaan. Kikolla oli tarjolla myös nimellä True Red tämmöinen huulitussi, mutta testattuani sitä kämmenselkään, se muuttui kuivuessaan aika tummanpunaiseksi. Tämä Orange Redkin tummuu hiukan, jääden juuri sellaiseksi haluamakseni normaalipunaiseksi :D Hyvä kestävyys, kaunis sävy. Vetelee vertoja ja menee itseasiassa ohi aiemmin ostamani Max Factorin tumman viininpunaisen huulitussin.