torstai 17. toukokuuta 2012

Nude karkkipirintillä + arvontamuistutus!

Ensin muistuttaisin vielä 100 lukijan arvonnasta. Päätin siirtää päättymisaikaa ensi viikon perjantaille, jotta mahdollisimman moni ehtisi vielä osallistua.. Enkä itsekään ennen ensi viikon loppua taida ehtiä arpomaankaan mitään :D Joten osallistukaahan ahkerasti!

Mutta sitten päivän lakkaukseen.


Etsin kauan China Glazen Millenium-hopealakkaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Luovutin, mutta löysin täydellisen dupen: Stargazerin 232.

Käytetyt asiat:
-Kiko 213 Rosa Fiamma French
-Stargazer 232 (Silver Chrome) + Charming Nails-laatta
-Seche Vite-pikakuivattaja

Peukun kynsi lähikuvassa.
Käytin ensimmäistä kertaa tuota Kikon Rosa Fiammaa, vaikka olinkin hankkinut sen jo viime elokuussa. Tykästyin kovasti, tämä kun taittaa sopivasti keltaisuutta olematta liian luonnottoman sinertävä/kylmänsävyinen kynsillä tai verrattuna omaan ihonväriini, ja lisäksi lakassa on hienoinen pinkki-persikka shimmer. Ei näy kuin läheltä tarkasteltuna, mutta ihana silti :D Allaolevassa salamakuvassa tarkkaan katsomalla näkyy etenkin etusormessa ja peukossa tuo pinkki shimmer.



perjantai 11. toukokuuta 2012

Polka dots/kärpässienet

Vuosien takainen (no okei, kahden vuoden, koska yo-tutkinnon suorittaminen vähän kesti...)  ylppärimekkoni on tätä samaa kuosia, ja siitä se idea sitten lähti. Sopiva Konad-kuviokin löytyi jo ennestään, niin ei tarvinnut dotting toolilla ruveta nyhräämään, kuten joskus kauan sitten.. :D Eli vuosi sitten.



Punainen lakka alla on uudehko tuttavuus, Essien Jelly Apple. Nimensä mukaisesti ihanalla jelly-koostumuksella varustettu punainen. Hassusti pelkkä yksi kerros näyttää fuksialta/pinkkiin taittavalta, mutta pullossa ja kahdella kerroksella on ihan peruspunainen. Verrattuna Zoyan Sookiin on ihan pikkiriikkisen tummempi, mutta silti menee mielestäni ns. Corveten punaisten kategoriaan.

Jelly Appleen törmäsin ensin Polish or Perishissä, josta selvisikin sen olleen jo kauan sitten Essien mallistossa, ja linkin takana oleva tarina on niin jotenkin ihana, että pit melkein senkin takia jo pistää tämä yksilö tilaukseen. Kannatti kyllä, jos diggailee näitä punaisia kuten allekirjoittanut, niin ei kyllä pitäisi pettyä.

Koko kynnet leimat tehty Konadin m79 ja tipit m45. Leimalakkana Konadin valkea.

Psst! Muistakaa osallistua arvontaan :)

torstai 10. toukokuuta 2012

¡100 lukijan arvonta!

ARVONTA PÄÄTTYNYT! 


En yleensä niin arvonnoista välitä, mutta haluan ja lupasinkin jo aiemmin järjestää pienen arvonnan 100 Blogger-lukijan kunniaksi ja iloksi. Arvontaan voi osallistua jokainen, joka lukee julkisena lukijana blogiani Google-käyttäjäraadin kautta. Tämä lukijalista ja liittymisnamiska löytyy vasemmasta sivupalkista.

Arvonnan säännöt:

1. Osallistu kommentoimalla tätä postausta. Kerro kommentissasi jokin asia, joka on jäänyt blogistani mieleesi. Se voi olla vaikkapa jokin tietty kynsikuva, tai ihan vaan joku blogissa kertomani asia. (Tällä haluan ainakin yrittää välttää sen, että arvontaan osallistuisi kaikenmaailman ilmaistavarahaukat ilmaisen roinan toivossa. Mutta vastaus ei siis vaikuta arvontaan, vaan vedän arvan sitten hatusta tai random.orgista.) Lisäksi muista pistää kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, sillä otan voittajaan sähköpostitse yhteyttä arvonnan jälkeen!

2. Osallistu vain yhden kerran. Jos joku osallistuu useamman kerran, jätän ylimääräiset kommentit huomiotta arvonnassa.

3. Jätä kommentti omalla tunnuksellasi, joilla olet lukijaksikin Google-käyttäjäraadin kautta liittynyt. Anonyymit ym. jätän myös huomiotta. Huolehdi siis sisäänkirjautumisesta, kun kommentin jätät.

4. Arvonta päättyy ensi viikon perjantaina 25.5 klo 23:59. Arvon voittajan mahdollisimman pian, luultavasti seuraavalla viikolla.

Palkintona yhdelle onnekkaalle ois:


..eli 3 kpl Glitter Galin hololakkoja Ninja Polishista, joista aiemmin jo hiukan kirjoittelinkin, sekä The Hungry Asianin etsy-puodista hankittu Strawberry-lakka, sekä Paris Sparklesin Cobalt Surprise- (joskin nimitarraan on eksynyt painovirhepaholainen) ja Election Day-glitterherkut. Palkinnon arvo on n. 46 euroa (jonka päälle olen postarit kaikista tietysti maksanut).

Kaikki lakat on melkolailla harvinaista herkkua ainakin Suomessa, The Hungry Asiankin aloitti vasta viime kuussa postitukset ympäri maailman. Loput on muuten vaan ja muutenkin indielakkoja, mutta mielestäni oikein kauniita, uniikkeja ja hyvälaatuisia. Jotain OPIahan nyt saa kaupastakin, mutta näitä ei ;) *Hehkutihehkuti*

Olen myös hyvin iloisesti monta kertaa yllättynyt, kun uusia lukijoita aina silloin tällöin tännekin eksyy. Kyllä se vaan niin on, että lukijatkin innostaa tätä harrastusta jatkamaan ja kehittämään, vaikka välillä kynnet olisikin pureskeltu nysiksi ja flunssa puskemassa päälle.. :D Joten kiitos kaikille, tutuille ja tuntemattomille!

Onnea kaikille tasapuolisesti ja osallistukaahan ahkerasti!

(Sivuhuomautuksena: mikään näistä lakoista ei ole saatu, vaan kaikki olen omalla rahalla ostanut ja maksanut. En ole myöskään yhteistyössä minkään tahon kanssa, ja linkitykset olen lähinnä informaatiomielessä laittanut)

Ps. Glitter Galit kokoa 9 ml, loput 15 ml.

perjantai 4. toukokuuta 2012

GG: Frappe 3D+Code Red

Viime yön postauksen kuva vaaleasta lilasta ja punaisesta holosta oli niin laimean kelmeä, että otin auringonpaisteessa uudet kuvat. Lila näyttää yhä jotenkin kaljulta, mutta livenä se on kyllä aivan peittävä, vaikka vaatiikin pari kolme kerrosta. Punaista ei tarvitse kuin yhden kerroksen..!

 
Pitää nyt vielä vähän ääneen ja kirjallisesti ihmetellä näiden lakkojen holoefektin voimakkuutta. Nää jos mitkä on kyllä ultimate-kesälakkoja. Näillä lakkaamisen jälkeen kynsiä voisi tuijotella vaikka monta tuntia, jos ei olisi siis muuta järkevämpää tekemistä :D


Vielä pulloista kuvaa. Nyt uskallan jo ehkä paljastaa, että pidän tosiaan yli sadan lukijan kunniaksi arvonnan tämän kuun aikana, ja arvonnan palkinto liittynee hyvin vahvasti Glitter Galin ja muutaman muun indie-merkin lakkoihin ;) Palailen asiaan lähempänä.

<3


❤ Glitter Gal ❤

Lievää hehkutusta sisältävä teksti.

Kuten olen muistanut jo aiemmin mainitakin, olin vaihteeksi kipeänä viikko sitten. Siinä sitten ajattelin lohduttaa itseäni kynsiblogisurffailulla, kun törmäsin yllättäen aivan uuteen asiaan: indie-kynsilakat. Tai ei aivan uuteen, tiesinhän joidenkin tekevän omia frankeneitaan ja myyvän jopa eteenpäinkin, mutta nyt löysin jotain hyvin kiehtovaa.


Glitter Gal on kahden naisen perustama ja pystyssä pitämä kynsilakkafirma Australiasta. Yrityksen synnystä voi lukea englanniksi täältä, Glitter Galin omilta nettisivuilta. Blogi, jossa ko. merkkiin törmäsin, tituleerattiin GG:n hololakkoja maailman parhaimmiksi. Eikä meinaan turhaan. Vaikka itselläni ei ole kovin montaa hololakkaa entuudestaan, niin kyllä tältä merkiltä löytyy ihan eri tavalla valikoimaa pelkkien holojen osalta, kuin joltain isommilta merkeiltä. Puhumattakaan sitten siitä laadusta; näissä on ehdottomasti voimakkain holoefekti, mitä olen nähnyt. Etenkin sininen ja punainen, vaalea liila ja valkoisenharmaa ovat vähän "hillitympiä". Niin, ja kaksi kerrosta riittää ihan täydelliseen peittävyyteen, levittyvyys ja käytettävyys todella hyvä, ei ollenkaan sellaista "kaljuläikkä"-ongelmaa, mihin monien holojen kohdalla olen törmännyt.


Glitter Galin omilta sivuilta on mahdollista jonkunnäköisen säätämisen myötä tilata Suomeenkin, mutta itse tilasin Ninja Polishilta Glitter Galini. Ninja Polish oli minulle aivan uusi tuttavuus, mutta tilaaminen sieltä oli oikein helppoa, ja maksaminen onnistui näppärästi PayPalilla. Postikulut per ensimmäinen lakkapullo $4,5  ja sitä seuraavat $1,5/kpl. Ehdottomasti suosittelen tätä puljua, paketti tuli viikossa perille, oli hyvin pakattu ja eritoten sisältö oli hyvin mieluisa (ylläripylläri, kun itse valitsin ja ostin ;D).


Ninja Polish myy muitakin pienempiä merkkejä, mutta tällä hetkellä valitettavasti monet tuotteet ovat myös loppuneet varastosta. Kuitenkin kuulemma lisää on tulossa ja on tilattu. Mielestäni mielenkiintoisimpia merkkejä NP:lla ovat Ludurana, NerdLacquer, Nail-Venturous, Up Colors.. Ja oikeastaan kaikki vaikutti hyvältä, uudelta ja jännältä. Tosin on siellä myynnissä Models Ownia ja muutamaa muutakin tutumpaa merkkiä. Jokatapauksessa kaupan itsestäänselvänä vahvuutena on hieman erikoisemmat lakkamerkit, joiden hintakaan nyt ei niin kauhean paha ole (itse ainakin maksoin omista herkkuholoistani ihan ilomielin enemmän, mitä jostain peruspastellista tulee maksettua vaikkapa Transdesignilta tilattaessa).



Sen enempää jauhamatta totean, että innostuin tilaamaan parilta eri Etsy-myyjältäkin heidän Indie-lakkojaan, toinen näistä myyjistä tunnetaan myös The Hungry Asian-blogistaan. Niitäkin lakkoja tulen hehkuttamaan vielä!