lauantai 18. helmikuuta 2012

Kulta-violetti tiikeri-seepra + kosmetiikkaostos

Viime viikon perjantailta kynnet. Joku Konad-vaihe jumittunut päälle. Näissä tosin onnistuin sotkemaan leimauksia aika lahjakkaasti, milloin osuin ohi kynnen leimasimella ja miloin leimasin liikahti kesken leimauksen.. Noh, jälki on sitten sen mukaista kuvissa, vaikkei livenä ihan noin suttuiselta näyttänytkään.


KUvat otettu seuraavana päivänä lakkaamisesta, kärjet kuluneet, kun räpellän kynsilläni aina ja kaikkea. Näköjään peukusta lakka vähän rutussakin.

Alla H&M Purple In Paris, leimauksessa jälleen Konadin m57 ja OPI Golden Rules! Ihan loistava kultalakka leimaukseen, pigmenttiä kyllä riittää. Aluslakkana Orlyn Nail Armor ja päällä Seche Vite (ei edelleenkään levittänyt leimauksia, jaksan tästä aina jostain syystä jauhaa.. :D)


 Kuopion reissulla törmäsin Sokoksen S-etuhintaiseen MaxFactorin lip tinttiin, joka oli pakko kotiuttaa. Tai ei nyt pakkopakko, mutta siinä mielessä, että olin tätä jo pitkään zoomaillut ja aikonut ostaa. Kun ensimmäisen kerran testailin näitä lip tinttejä kaupassa, kun tämä tuote oli tullut markkinoille, olivat sävyt mielestäni ehkä vähän "blaah", ja halusin jotain näyttävämpää. Ilmeisesti en ollut puolisokeuttani nähnyt tätä sävyä 06 Royal Plum.


Noh, nyt jokatapauksessa swatchasin kaupassa kaikkia sävyjä kämmenselkään ja tämä vei ehdottomasti voiton kaikista. Pigmenttisin ja voimakkain, ja levisi vähiten kämmenselän juonteisiin. Pari kertaa olen käyttänyt tätä ihmisten ilmoillakin jo, mutta valitettavasti esimerkiksi koulussa olen viimeistään ulko-ovilla nuollut värin huulilta suurimmaksi osaksi pois meikkipelkuuruuttani. Tai ainakin itselläni tämä silloin irtosi huulilta ihan näpsäkästi, tänään taas se stainasi huulet ihan kunnolla, mikä ei kyllä sinänsä ollenkaan haittaa.


Kämmenelle swatchattuna. Jotenkin onnistuin vähän saamaan värin leviämään uurteisiin, mutta huulilla tuota ilmiötä ei ole kyllä nähtävissä. Eli ei tarvitse tätä käyttäessä pelätä, että väri lähtisi joidenkin huulipunien tapaan huulten juonteita pitkin yli huulien leviämään.

perjantai 17. helmikuuta 2012

Flowers and stripes

Pohjalla Illamasquan Velocity, mustikkamaidonvärinen silmänruokaisa cremelakka. Olen muuten yllättävän usein lakkaillut tällä. Tai no, blogin puolelta löytyy kolmet lakkaukset tällä, mutta kuitenkin, tähän on helppo tarttua. Kukat, pilkut ja viivat on tehty Kissin nail art-lakoilla, jotka muistaakseni ostin jotain vuosi sitten..? Musta toimii vielä oikein hyvin, mutta valkoinen on paksuuntunut aika lailla. Peukalon ja nimettömän kynsissä on vielä Swarovskin kristallit (koko taitaa olla SS10?).

Molemmat alla olevat kuvat on otetty salamalla, tosin eri vuorokauden aikaan ja vähän eri säädöillä. Jostain syystä halusin sitten molemmat tähän sisällyttää.




 Muita tällaisia ehkäpä luottolakoiksi Velocityn ohella  tituleerattavia ovat varmaan Kikon Blu Elettrico, China Glazen  Short&Sassy ja Zoyan Sooki. Kaikilla saa näyttävät yksiväriset  lakkaukset suht nopeasti, kerroksia ei välttämättä tarvitse kuin yksi  tai kaksi kynnen pituudesta riippuen, ja kaikki kuivuvat suht nopsaan,  etenkin Blu Elettrico. OPIn Princesses Rule! on taas sellainen, jota  tulee pykättyä  vaikka minkä lakkojen päälle, ja yleensä aina näyttää  hyvältä sekin. Ja se onkin kaikkein vajunein lakkani o__o.


Spesiaalipeukalokuvasta tuli ikävän epätarkka. Aina ei voi onnistua, elämän perusasioita.

torstai 16. helmikuuta 2012

5 asiaa juuri nyt


1. Uudet popot sulkapalloiluun ja roller derbyyn off skates-harjoitteluun. Moneen vuoteen minulla ei ollut ollenkaan oikeita sisäpelikenkiä, vaan pelasin mm. normitennarit jalassa sulista...Perin terveellistä jaloille varmaan. Nämä löytyväti Intersportin alennusmyynnistä, tuommoiset kevyiksi kehutut tai mainostetut musta-neonvihreäkeltaiset puumat. Nauhat ovat makuuni jotenkin hatarat, mutta kyllä ne kiinni tuntuvat pysyvän. Näistä kengistä tulee ylipäätään mieleen muuten Daft Punk ja Tron-leffa, eli tykkään kovasti.

Vasemmassa yläkulmassa lakkoja ja oikeassa kenkäloota.


2. Viime vuoden kesällä tai keväällä ostettu Juicy Couturen Viva La Juicy ja Guessin muhkea strassisydän kaulaketju. Välillä on kausia, kun en vaan pysty mitenkään käyttämään mitään tuoksuja, ja mietojenkin kasvovoiteiden tuoksu ärsyttää ja aiheuttaa lievää huonovointisuutta. Nyt olen kuitenkin jo pari viikkoa pystynyt käyttämään tuoksuja, ja olenkin käyttänyt tätä nimenomaista ahkerasti. En kuitenkaan niin ahkerasti, että lemuaisin jatkuvasti kahden metrin päähän, hyi. Guessin koru on taas joululahja mieheltä (olenkohan jo täälläkin maininnut asiasta..? Dementia iskemässä vissiin)

3. Herkkuruokaa, eli paprika-sipuli-linssi-kookoskerma-currytahnajuttua kera couscousin. Resepti, joka on jo lähes perhesalaisuus, kulkenut serkulta toiselle jne. Vasen kuva on siis vasta valmistusvaiheesta, ei valmiista ruuasta. Ainiin ja kyllä tuohon tulee halutessa vielä ananastakin. Kasvisruokaa parhaimmillaan sanon ma.

4. Uudenväriset KoKo-mukit! En keräile KoKo-sarjaa (jos jotain keräilen tai keräilin, niin Villeroy & Bochin Manoiria. Tosin jälkiruokakulhot ovat Iittalan valkoista Taikaa ja leipälautaset Kastehelmeä. Mutta nämä uudet teemukit mätsäävät kuitenkin aika kivasti vuosia sitten hyvältä ystävältä tuparilahjaksi saatuihin Pentikin teemukeihin, joiden nimeä en muista. Niissä on kuitenkin 1x isohko teräväterälehtinen kukka, väreinä vaaleanvihreä ja vaaleanpunertava. No, jokatapauksessa alla olevat mukit ovat sävyä mint ja pale pink. Nämä ostin vaihteeksi viikonloppuna Kuopiosta (kun sai S-kortilla sitä alennustakin..!) vähänniinkuin yhteiseksi ystävänpäivälahjaksi itselle ja miehelle.


5. Sain ruusuja joskus varmaan kolme viikkoa sitten siipalta. Ja nyt ne näyttävät tältä :D Ihan kauniisti ne kuivuivat maljakkoon, eivät edes mädäntyneet tai tiputelleet terälehtiä. Jokatapauksessa näyttävät kuivinakin  ja vähän räjähtäneinä mielestäni kauniilta, vaikka kyllä ehkä kohta pitää jo heittää menemään, jo ihan vaikka pölyyntymisen takia.

Lepardit

Taas jotkut aikojen takaiset kynnet, joista en ehtinyt kirjoitella. Pohjalla Color Clubin Foil Me Once (joka on paljon pinkimpi kuin netin swatch-kuvista päättelin), leimaukset Konadin m57 ja H&M Purple In Paris.


Näköjään olen ottanut nämä kuvat jo pari päivää lakkauksen jälkeen, kun kärjet ovat noin kuluneet. Leimaukset onnistuivat ihan kivasti, vaikka vähän meinasivatkin aluksi levitä leimatessa. Purple In Paris on ihan passeli leimaukseen, ainakin itseään vaaleampien lakkojen päälle. Kaikki kuvat otettu luonnonvalossa, mutta silti ylempi kuva näyttää paljon pinkimmiltä, kuin alla oleva kuva. Totuus on kuitenkin lähempänä alempaa.

Upea peukkulähikuva. Tässä kuvassa melkein näyttää, että Foil Me Once olisi jotenkin hologramminen, vaikkei olekaan. Tai sitten minulla on vähän liian vilkas mielikuvitus. Leimaukset onnistuivat peukkuihinkin aika kivasti, vaikka laatan kuvio onkin liian lyhyt ja kapea ainakin omiin peukalonkynsiini. Onhan noitakin paikkailtu kärjistä ja toisesta sivusta, mutta ei sitä kyllä juurikaan edes huomaa.



Loppuun vielä päivän, eiku viikon tai vuosikymmenen biisi. Lähes 11 vuotta vanha kipale mutta ah silti niin ajantasainen ja DM♥ Ja Dave♥


maanantai 13. helmikuuta 2012

Korviksia ja Swarovskikynnet

Menneen viikonlopun vietin kahden ystävän kera Kuopiossa. Ihan hirveästi en shoppaillut, mutta korvakoruja ostin pitkästä aikaa jopa neljät, kun kerrankin oli tarjolla hopeisia ja nättejä.

Nämä überpitkät tasselikorvikset ostin Glitteristä, josta ostin myös alkuperäisten koukkujen tilalle hopeiset, ja kuvaan olinkin jo ne vaihtanut. Alunperin kaipailin kokomustia tai yönsinisiä, mutta nämä liukuvärjätyt olivat ainoat tasselikorvikset, ja ovat itseasiassa kivemmat kuin yksiväriset. Pituutta näillä on n. 20 cm, mutta ovat silti oikein kevyet korvissa, ja aion käyttää arkenakin :) Hintaa näillä taisi olla 6-7 euroa?


Seuraavat kolme paria löytyi Sokkarilta. Tuollaiset pienenpienet helmikorvikset, jotkut kristalliset ja kullatut hopeanapit.  Kullatut olivat kalleimmat, ja yhteishintaa näille tuli joku 24 euroa ehkäpä? Muisti palaa pätkittäin jne.


Sitten yli viikon takaisiin kynsiin. Pidin näitä varmaan taas vaihteeksi 5 päivää, ja tykkäsin näistä tosi paljon. Lakkoina CG Second Hand Silk, OPI Strawberry Margarita, vissiin H&M Purple In Paris ja Wettiksen fast dry Ebony Hates Chris. Sienellä siis tuputettuina. "Strassit" ostin jo joskus viime vuoden puolella bornprettystä, ovat Swarovskin kristalleja. Hintaakaan ei hirveästi ollut, vaikka toki olivat kalliimpia kuin jotkut muovi/tms-strassit. 144 kpl irtoaa jollain neljällä eurolla muistaakseni. Olen tykännyt näistä tosi paljon, kun kimaltavat niin kauniisti ja näitä on pystynyt käyttämään uudestaankin.


Jotenkin hirveän harvoin sitä jaksaa ottaa molemmista käsistä (tai käsien kynsistä) kuvat, vaikka kolmijalka on ja se on ihan helppo pystyttää eikä siinä kuvaamisessakaan sen kummempia kommervenkkejä ole.. Vaikka menisikin vain muutama minuutti enemmän aikaa, niin silti sitä aina toisella kädellä toisesta kuvan ja that's it. Nyt kuitenkin, kerrankin, jaksoin vaivautua :D

Turvonneennäköiset nakit.

Kuviin oli kuitenkin kaikin tavoin vaikea saada ikuistettua kynsitimangien välkettä, jotenkin aina näyttivät kuvissa suttuisilta ja epäkiiltäviltä. Mutta aina ei voi voittaa.



Tässä kuvassa yritin vähän demonstroida tuota erikokoisten strassien todellista kokoa. Nuo isoimmat strassit ovat tooodella isoja (siis kynnelle käytettäväksi) ja pienimmät ovat pieniä ja söpöjä, juuri sopivia. Keskikokoiset ovat myös hyviä kynnelle.


"Kuukauden taidekuva"

Kivasti näkyy ikkunalausan naarmut tässä :D Ja auringonlasku heijastuu siitä hieman myös!

tiistai 7. helmikuuta 2012

Shoe-Inspired Vol. 6



Lupauksista huolimatta vuorossa kengät, joita minulle ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan. Toivoin näitä pari(?) vuotta sitten Jimmy Choo for H&M-malliston ilmestyessä kovin, mutta rahatilanne ei tuolloin sallinut mitenkään, ja no, nyt sitten ebayssa ja huutiksessa hinnat pyörivät yleensä satasen paremmalla puolella, eikä omaa kokoa välttämättä ole tarjollakaan. (minulle sopiva hinta olisi ehkä, krhm, 40 e? :D)

Yritän kyllä lohduttautua sillä, että ehkei näitä tulisi kuitenkaan käytettyä ja ehkäpä vielä joskus voin ostaa ne ns. riistohintaan ebaytrokarilta. Tai joku kiva myy omat, vähän käyttämänsä jne...

Mutta kynnet. Alla olevassa kuvassa nimettömän kynsi on vielä ilman pikakuivattajaa (käytössä Seche Vite), ja mielestäni tuosta näkyykin aika loistavasti miten muut kynnet kiiltävät paaljon enemmän kuin nimettömän sormen kynsi. Oma ikävä ja ehkä loukkaavakin mielipiteeni on, että lakkaukset (etenkin jos on koristeluja tms) näyttävät vähän epäsiisteiltä ilman päällyslakkaa, oli se sitten pikakuivattaja tai ei. Mutta miksi muuten käyttää tavallista päällyslakkaa pikakuivattajan asemesta..? Tuoko se mitään etua verrattuna hyvän pikakuivattajan nopeaan kuivattamisaikaan+kiiltoon?


Tietysti yksiväriset lakkaukset näyttävät hyviltä yksinäänkin. Mutta välillä ihmettelen, kun jotkut ihmettelevät mm. neonvärien kuivumista lähes mataksi, ja sitten koko lakka on siispä ihan huono. Eikös se kuitenkin mene niin, että neonväriset lakat lähes aina kuivuvat mataksi, ja on "itsestäänselvää" käyttää niiden kanssa päällyslakkaa tai pikakuivattavaa lakkaa. Ainakin itselleni on. Tosin, ennen kynsiharrastuksen aloittamista en todellakaan koskaan käyttänyt päällyslakkaa tai pikakuivattajaa, hyvä jos tiesin niiden olemassaolosta. Joten saatoin juuri tehdä oravanpyörän päätelmissäni.

Salamalla. Peukku ja nimetön vailla pikakuivattajaa.
Salamalla.

Yleensä Konadoinnit eivät ole levinneet pikakuivattajan kanssa (kun en jaksa enkä oikein haluaisikaan ostaa Konadin omaa päällyslakkaa), mutta tämä musta kyllä pääsi vähän vuotamaan joistain kohdin, kun tein useampia vetoja samaan kohtaan. Livenä ei kyllä näkynyt juuri ollenkaan, mutta salama paljastaa.

Keinovalossa
Luonnonvalossa.
Kaikkiaan tykkäsin näistä tosi paljon, ja viihdyinkin näillä varmaan nelisen päivää, ennenkuin raaputtelin paljain kynsin betonia ja lakat lähti sitten samalla.

Käytetyt asiat:
-Kiko - Blu Elettrico 2 kerrosta
-musta Konad-leimauslakka
-Konad-laatta m45
-Seche Vite