maanantai 19. joulukuuta 2011

Beauty Box

Syksyllä ollessani eräissä kuvauksissa meikkaamassa kuvattavia, oli minulla kaikki meikit ja välineet isossa säilytyslaatikossa sikinsokin. Laatikkoa oli myös "tosi kätevä" kanniskella kuten pahvilaatikkoa, jossa on kädensijoina reiät kahdella sivulla. Tuolloin tuli päätettyä oman kosmetiikkaboksin hankinnasta.

Olin jo aiemmin katsellut ja etsiskellyt edullista versiota oikeasta kosmetiikkaa varten tehdystä laukusta, mutta sopivaa ja sopivanhintaista ei ollut vielä tullut vastaan. Googlettelemalla päädyin jonkun blogin kautta (valitettavasti en enää muista mikä blogi, enkä jostain syystä löydä sitä nyt hakemallakaan Googlesta...) beauty-boxes.comiin, jossa sopivia ehdokkaita olikin mukavasti.



St Tropezin boksia on kehuttu ulkomaisissa ja ainakin siinä yhdessä kotimaisessa blogissa, ja olinkin sitten jo tilaamassa tuolta boksia itselleni. Mutta haluamaani väriä, lilaa, ei ollut tuolloin varastossa, joten painelin sitten ebayhin. Josta löysinkin sitten sman puljun ebay-kaupan, jossa ei lilaa myöskään ollut, mutta postarit olivat omaa nettikauppaansa hiukan halvemmat Suomeen. Tilasin sitten perusvaaleanpunaisen itselleni, ja tuossa se nyt nyt nököttää.



Tällä hetkellä, kun en ole lähdössä mihinkään, niin lootassa on ainoastaan kynsihärpäkkeitä. Mutta tarpeen tullen sisältö on helppo vaihtaa varsinaisiin meikkeihin yms. Kuten kuvasta näkyy, niin isoimmassa osiossa majailee suurin osa lakoista ja ylemmissä pienissä lokeroissa vähän lisää lakkoja, Konad-välineitä, random-koristeluroinat (kuten dotting toolit, sienet ja siveltimet), tarrat ja muut koristeet ja kynsinauhavoidekin löysi paikkansa pienestä lokerosta.

Kaikenkaikkiaan olen oikein tyytyväinen ostokseeni, kun ei tarvitse enää säilytellä lakkoja Bare Mineralsin starttilaatikon puolikkaissa ja koristeita Minigrip-pussissa. Hintaa koko helahoidolle tuli n. 70€, mikä on mielestäni myös oikein hyvä verrattuna sitten Suomessa ties missä myytäviin ammattipakkeihin, jotka ilmeisesti ovat tuossa kokoluokassa 100-200€ kalliimpia kuin tämä postareineen.

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Jouluisampaa

Pikkujoulukynnet eivät olleet mitenkään himojouluhenkiset, mutta sellaiset satuin pikkujouluihin tekemään. No, jokatapauksessa halusin ehdä vähän jouluisemmilla väreillä ja koristeluilla toteutetut kynnet.


Lakkoina käytin minulle vasta saapuneita, huutiksesta ostamiani China Glazen lakkoja: vihreä on nimeltään Gussied Up Green, ja tästä vihreästä tykkään hurjasti. Sopivan tumma ja tavallaan jopa vampy-tyyppinen lakka, vaikka onkin vihreä.  Ja ainakaan nyt ei tule mieleen, että minulla olisi muita oikeasti vihervihreitä lakkoja, mintunvärisiä ei varmaan lasketa mukaan?

Kynsistä noin muuten, etusormi ja keskari ovat olleet jo pidemmän aikaa lyhyehköt ties miksi, aina ne jostain syystä lohkeavat tai liuskoittuvat todella juuresta, enkä millään raaski leikata muitakin kynsiä lyhyeksi. Eläköön eriparikynnet! :D

Punaisena lakkana CG:n Thunderbird Retro Diva-kokoelmasta, josta minulla onkin jo huimat kolme lakkaa! En varmaan ikinä ole himoinnut mitään tiettyä kokoelmaa, mutta tästä voisin kelpuuttaa ilomielin kaikki, ja niitä tulisi käytettyäkin (paitsi ehkä niitä kahta oranssista. Tai ehkä niitäkin). Olen viime kuukausina erityisen viehättynyt vähän tummemmista ja, voisiko sanoa, viettelevän värisistä lakoista. Semmosta.


Yllä olevassa kuvassa vihreästä saa ehkäpä parhaan käsityksen keskisormesta, lakka on siis keskeltä selkeästi vihreä, mutta reunoilla "mustenee", kuten vaikka CG:n Short & Sassyssa. Kynsinauhatkin olisi voinut halutessaan siistiä kylläkin... Koristelut tehty laatoilla m77, m14,  m36 ja m57. Selkeästi menossa joku Konadöverivaihe, olkoot kuinka "pois muodista". Tai siis ei kait muuten, mutta jossain törmäsin tällaiseen mielipiteeseen, jota ei kannattane ottaa liian vakavasti kuitenkaan.

Ajattelin ottaa osaa kolmenkymmenen päivän kynsihaasteeseen, parit kynnet olen sitä varten jo tehnytkin, kun en nyt ihan joka päivä reaaliajassa pystyisi kuitenkaan lakkailemaan.

lauantai 17. joulukuuta 2011

Pikkujoulukynnet

Tänään olin mitä luultavimmin kuluvan vuoden viimeisissä pikkujouluissa, kolmet takana ja tämänpäiväiset ystävien kesken olivat kyllä ehdottomasti parhaat. Kaksissa aikaisemmissakin oli tietynlaiset "vartavasten" tehdyt kynnet, mutten sitten niitä koskaan muistanut kuvata.

Kaunis tekotaiteellinen muokkaus. Hmph.


Ylempi kuva on otettu salamalla, alempi ilman. Salamalla otetussa kuvassa koristelut tulevat tarkemmin ja terävämmin esiin, mutta alemmassa kuvassa sävyt ovat mielestäni oikeammat. Ylemmässä violetti näyttää liian siniseltä.

Hommasin muutaman Konad-laatan taannoin, ja niitä pitikin sitten päästä tesmailemaan. Pikkurillin timantti ja "blingahdus" laatasta m14, joka oli minulla jo ennestään,  helmet m77, ruutukuvio m79 ja tähtikuvio m84. Peukalossa oli vielä rusetti sydämien kera m84:stä, mutta se jäi nyt kuvaamatta.

Lakkana alimpana Agent Lavender (jonka hankin ihan vaan Sonnelan kuvien perusteella ja takia, kun näytti niin ihanalta. Tosin ihana onkin),  liukuvärjäyksellä astetta tummempi Orlyn Cashmere Cardigan ja tummimpana tuore hankinta Wet  n Wildin Buffy the Violet Slayer :D (Tosin purkin kyljessä lukee "Volet").  Ostin laattojen lisäksi neljä Wettiksen lakkaa, joista kahta olen jo menestyksekkäästi testannut. Peittävät 1-2 kerroksella täysin, kuivuvat oikeasti kokonaan nopeasti ilman pikakuivattajaa ja kestivät kynsissä aika kunnioitettavan pitkään hyvänä (noin viikon, ja sitten kärjistä näkyi kulumaa vähän). Pitää vielä testata loput kaksi, ovatko yhtä hittejä.

Mutta tässä tämän kummempia tällä kertaa, kohta alkaapi opiskelijan joululoma ja toivon mukaan pääsen koko ajan taustalla nakertavasta opiskelu+suoritusstressistä eroon edes siksi aikaa. Lukiossa vuosia vuosia sitten sitä pystyi ottamaan kummallisen rennosti eivätkä epäonnistumisetkaan jääneet sen suuremmin vaivaamaan .Vaan toista on nyt, kun tietää, että tämä on sitä mitä haluan opiskella ja mitä haluan tehdä työkseni.

tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän ilta

Ollaan kuunnteltu miehen kanssa tänään vähän suomalaista musiikkia, syöty suklaata ja porkkanalaatikkoa, juotu glögiä ja hengailtu kotona ikkunan ääressä katselemassa lumisadetta. En ole ehtinyt tai jaksanut lakkailla kynsiä pitkään (suhteellinen ilmaisu) aikaan, ja seuraavatkin kynnet ovat peräti syyskuulta. En ainakaan tietääkseni ole julkaissut täällä..? En ainakaan löytänyt, muisti palvelee vähän huonosti.

Kyseessä on siis Kiko Milanon 301, Viola Nero Microglitter. Tumma violetti sinisellä (turkoosilla?) microglitterillä. Omat kuvani eivät ole mitään järin onnistuneita, mutta kyllä noista jonkun tolkun saa.



Ylläolevassa kuvassa (otettu luonnonvalossa) lakka näyttää liian siniseltä, on oikeasti violettivioletti.

Alemmassa kuvassa sävy on oikeampi, mutta kaikki muu onkin ihan hanurista tässä kuvassa...



Lähikuva ihan siksi, että sininen shimmeri näkyisi paremmin.



 Kerrassaan upea lakka mielestäni, joka tosin tähän pimeään vuodenaikaan ei varmaan näyttäisi niin näyttävältä. Ehdottomasti myöskin hintansa väärti, pulitin tästä puolitoista euroa Kikon alennusmyynneissä.

Rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille