tiistai 27. syyskuuta 2011

Lakkauskisan lukijaäänestys päättyi tänään

Omasta mielestäni meni yllättävänkin nopeasti kolme viikkoa, mutta tässä sitä nyt ollaan! Viikonloppuna olisi ankaraa tuomarointia tiedossa pienen raadin kesken (vai raatin, olen ihan sekaisin termeistä ja taivutuksista, kun koulussa laskeskellaan raadeina ja ja..siinä se vaikeus olikin sitten), ja ensi viikolla olisi tarkoitus julkaista voittaja. Huh, tiukkaa tulee olemaan..!

Kolmen kärkeen pääsivät siis seuraavat ehdokkaat äänijärjestyksessä:

10.: 72 ääntä


11.:  52 ääntä


7.:  40 ääntä


Kaikenkaikkiaan ääniä tuli huimat 235, mikä ei ole mielestäni lainkaan hullumpi. Kiitos siis kaikille äänestäneille sekä tietenkin osallistujille vaivannäöstänne! Ilman osallistujia mitään kisaa ei oikein olisi voinut järjestää :D

maanantai 26. syyskuuta 2011

Syysruskaa á la Snowcrystal Creme Beige

Perjantaina kotikaupungissani oli pieni tapahtuma, jonka vuoksi monissa liikkeissä oli extra-alennuksia. Esim Kicksistä löytyi kahden euron kappalehintaan muutama lakka (en tosin tiedä, oliko tämä ko. alennus tapahtumaan liittyvä vai ei, mutta kuitenkin..), otsikossakin mainittu mukaanlukien.


Sävy on vaalea, hiekkainen beige, jonka seassa on hyvin hillittyä pienenpientä kultaista shimmeriä. Lakka taitaa kuulua menneeseen kevät/kesä-kokoelmaan, mutta omasta mielestäni tämä vaikuttaa ainakin nyt hyvin syksyiseltä.

Ja joo, naurakaa pois meitsin käsinmaalatulle kynsi"taiteelle". Tuli yht'äkkiä inspiraatio syksyisistä, lehtivihreänsä runkoonsa ja jonnekin juuriinsa(?) imuttavista puista... En muistanut mihin olin laittanut kynsisiveltimeni, joten vedin. "oksat" aika lolleroisesti Goshin Chocaholic-lakan omalla siveltimellä. Punainen ja vihreä on koristelulakoilla tehty, ja keltaiset abstraktit pilkut ovat töpötelty varovasti Models Ownin Lemon Meringuella, lakan omalla siveltimellä, kun en löytänyt dotting toolejakaan.

Pilvisessä luonnonvalaistuksessa.

Yhtä pilvistä, keinovalo "lämmittämässä" sävyjä.
Mielestäni kummankaan kuvan sävy ei ole ihan kohdallaan, ja kultainen shimmeri tuskin näkyy lainkaan niissä myöskään. On ehkä turvallista sanoa, että oikea sävy on jotai noiden kahden väliltä, mutta valaistus vaikuttaa kyllä siihenkin, miltä se silmään näyttää. Huomaa myös kuivakat kynsinauhat yms. Vakikäytössä on ollut jo öö aika pitkään Lushin sitruunainen kynsinauhavoide, jonka nimeäkään en edes nyt muista, joka on mystisesti kadonnut keskuudestani.. En vielä halua ostaa uutta, vaan toivon vanhan pompahtavan vielä esiin piilostaan.

Ja äänestäkään suosikkianne vasemmasta sivupalkista, josta löytyy myös linkki ehdokkaisiin. Enää jotain alle 10h äänestysaikaa jäljellä, hui! Onpas 3 viikkoa hurahtanut kuin siivillä ohitseni.

tiistai 20. syyskuuta 2011

Kirppisinfo!

Olen ajoittanut tulevan blogikirppiksen tämän viikon perjantaiksi 23.9 klo 16.00. Eniten on tarjolla koristelulakkoja, lisäksi muutama normilakka, muuta värikosmetiikkaa sekä muutama meikkiväline :D

Seuraavat tiedot tulevat näkymään myös itse kirppispostauksen alussa, mutta tässä vähän ohjetta jo etukäteen:

Ilmoita kommenttiboksissa minkä/mitkä kohteet haluat ostaa. Ensimmäiselle myydään, ellei tule peruutuksia. Ilmoita kohteiden lisäksi sähköpostiosoitteesi, jotta voin laittaa sinulle meiliä.

Maksu tilisiirrolla etukäteen, ei kirjeellä käteisellä eikä postiennakolla. Postikulut 2.lk kirjeen (alle 3cm paksuiset lähetykset) tai 2.lk maksikirjeen (yli 3cm paksuiset lähetykset) mukaan:

Kirjeet:
max 50g = 0,60e
max 100g = 0,75e
max 250g = 1,20e


Maksikirjeet
max 250g = 3e
max 500g = 4,30e



Joten olkaahan siis perjantai-iltapäivällä paikalla!

maanantai 19. syyskuuta 2011

Rihkamapostaus

Minun on pitänyt jo pitkään tehdä tällainen, tosin en ole ihan varma, että miksi. Joku sisäinen paljastelija täällä moi.

Tosin tähän väliin pieni ilmoitusluontoinen kysymys: Kiinnostaisiko teitä pieni kynsi-/kosmetiikkakirppis? Myyntiin olisi tulossa näillä näkymin lähinnä koristelakkoja ja muutama normilakka, lisäksi hyvin todennäköisesti kosmetiikka ym. Tänään oli naurettavan lyhyt päivä koulussa ja ehdin sitten vähän järjestellä kosmetiikkoja uuteen uskoon; päätin, että osan on mentävä, kun ei niitä ehdi ikinä käyttää.
Karsinnan jälijiltä jäljelle jääneet.

Mutta jälleen asiaan: Järjestelin kosmetiikan lisäksi myös hiusräpellyksiä ja koruja sun muita, ja päätin esitellä niitä täällä. Mukana muutama ulkomaantuliainen :). Pahoittelen muuten näitä hirmutaiteellisiä kuvia, olin vähän turhan kokeiluhenkinen tänään...


Kaulakoru, hiussolki ja korvikset ihanasta korupuodista, olivat ehkä hiukan tyyriitä, mutta kerrankos sitä... Tuo kruunurintakoru on eri liikkeestä erään vaatteen lisukkeena tullut, mutta silti ihana. Tosin sen lukkomekanismi on vähän niinkuin löystynyt jo valmiiksi piloille. Pitää kehitellä jotain korjausta siihen. Etenkin tuo kaulakoru on päässyt aktiiviseen käyttöön, tällä hetkellä tuntuu hankalalta pitää hiuksissa tai korvissa mitään :P

Ihan kaikki eivät helmistä tykkää, mutta itse sitten pienissä määrin muidenkin edestä. Mustalla samettinauhalla sidottavat helmet ovat joko KappAhlista tai Lindexiltä ostettu viime vuoden syksyllä, ja tiatavat ollakin viimeisin ostos tästä kategoriasta. Sitä aiemmin olen saanut lahjaksi edellisenä kesänä makeanvedenhelmistä tehdyn kaulanauhan, jossa killuu tuollainen kirkas tähdenmallinen systeemi. Kaksi muuta helminauhaa ovatkin sitten varmaan jostain 90-luvun alkupuolelta, kun olin vielä ihan lapsi. Niin, tai siis ne eivät vielä silloin olleet minun, mutta joskus vanhempana ne sitten sain omakseni. Aitoja helmiä näistä taitaa olla vain kahdessa.

Pusheen-kaulakorun olettekin jo ehkä yhdessä aiemmassa postauksessani nähneet. Emaloitu kissarintakoru on suomalaista käsityötä vuodelta nakki. Kaksi mustanpuhuvaa blingbling-rintarossia ovat peruja vuosien takaa, kun pukeutumiseni oli erittäinkin goottihenkistä. Nekin tosin olen lahjaksi saanut, ja ne toimivat hyvcin ihan normivaatteidenkin kanssa :D


Pahoittelen kummasti valottunutta kuvaa, Tässä on sitten enemmänkin hiusaiheisia viritelmiä. Vasemmalta alkaen GT:sta joskus alennuksesta ostettu inkkarihiussolkijuttu, jolle en tosin ole vielä keksinyt järkevää asettamistapaa hiuksiin. Joko metalliklipsi törröttää rumasti, tai alemmas asetettaessa takertuu ylimääräisiin hiuskiin ja irrotus on tuskaa. Punamustaraitainen muovirusettisolki on second handia, alla olevat orkideapinnit on ostettu ebaysta yksityiseltä hiusviritelmiä käsintekevältä britiltä. Ostin parisen vuotta sitten ylpääreitä varten, ja käytettyä on tullut sitten ihan muutenkin. Tykkään ja toimii!
Sitten olisi heräteostoksena joskus jostain Glitteristä ostettu helmikampa, jota en ole osannut käyttää kertaakaan. Tarkoitus oli käyttää "sitten joskus tulevissa häissä", mutta tuli käytettyä ihan muuta viritelmää loppujenlopuksi. Tuosta myös törröttää vähän rumasti siima, jolla helmet on kiinnitetty... Vieressä on KappAhlin jostain Vintage Stories-mallistosta ostettu musta sulkahelmihiuskoru, jota on tullut ahkerasti käytettyä juhlissa.

Ylhäällä keskellä oleva viininpunainen sydännutturaviritysjuttu onkin matkatuliaisia. Allaoleva punasävyinen aitoja swarovskin kristalleja sisältävä ponnari on gootteiluajoilta, alla olevat kirsikkapinnit ostettu joskus muistaakseni Glitterin tai sit sen toisen rihkamakaupan alesta :D Ei voi muistaa, kun lähistöllä ei noita liikkeitä ole. Punakirjava silkkikukkainen ja sulallinen hiuskampa on myös ebaysta ylpääreitä varten hommattu. Kuva onkin näemmä aika hanukasta tuosta kohtaa, mutta kuvitelkaa sen olevan hieno.


Viereinen rintarossi on tuore tapaus, tilattu Olivia Rougen nettikaupasta. Satiiniröyhelön keskellä komeilee suloinen kissanpentu, muovisena tietty. Aito olisi eläinrääkkäystä. Yläpuolella pari hiuspantaa, toinen Juicy Couturen/Kicksin kylkiäiskamppiksesta saatu pinkki rusetillinen, ja toinen punainen henkkamaukasta, joululahjaksi kaverilta saatu. Molemmat ihania, ja niitä tulee usein kyllä käytettyä. Saa vähän mukavaa piristettä ilmeeseen. Pantojen keskellä joskus vuonna keppi henkkamaukasta ostettu hius/rintakukka, josta tosin sen hiuskiinnitystsydeemin olen väkivalloin poistanut.

Hmm, tulipas jauhettua, näinköhän kukaan tätä jaksaa lukea loppuun asti :D Viimeisenä sitten kuva pussukasta, jossa säilytän noita samettinauhahelmiä ja kaikkia hiustsydeemejä. Ei ehkä kauhean kätevä, ja tilakin alkaa loppua kesken, mutta ajaa asiansa. Pussukka on Ciccian lompakon mukana tullut suojapussukka.


Vähän vaihtelua kynsijuttuihin tällä kerta. Ainakin ihan mukavaa vaihtelua omasta mielestäni :P

Mutta kertokaapas, olisko se blogikirppis kiva?:D

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Syksyn mansikkasatoa



Aiemmin kirjoittelinkin tilanneeni pari muutakin Konad-laattaa CN-laatan lisäksi. Toinen niistä on "hedelmälaatta", jota kokeilin tänään ensimmäistä kertaa mansikkakuviolla. Ja joo, valkoiset mansikat on aika, hmm, erikoiset. Tarkoitus oli saada ne näyttämään vaaleanpunaisilta.

Pohjalla Illamasquan mustikkamaitoinen Velocity, "valkoiset" mansikat Color Clubin Vintage Couture, punaiset Konadin oma leimauslakka ja vihreät kannat Dependin joku vaaleahkonturkoosi/tummahko mintunvihreä :D? Numeroa ei ole painettu tämän purkin kylkeen ollenkaan. Päällyslakkana Sally Hansenin Maximum Growth Quick Dry Top Coat, joka ei vieläkään levittänyt leimauksia, jee!'

Ps. Jos ette ole vielä äänestäneet, niin äänestäkäähän sivupalkissa suosikkikynsiänne! Linkki kuviin löytyy edelleen vasemman sivupalkin yläosasta, kuten äänestyskin :)

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Viideskymmenes

Kiko 349 Verde Oliva Chiaro; jälleen yksi tuominen häämatkalta. Nimensä mukaisesti vaalea oliivinvihreä, tulee vähän mieleen taupelakat ja vaaleat mutalakat, mutta vihertävänä versiona. Mukavan hillitty sävy, mutta silti hiukan erikoinen ja erilainen. Ja jälleen mahtava kiilto ilman päällyslakkaa, kuten aiemmissakin kokeilemissani Kikoissa.


Olen nyt taas innostunut koristelemisesta ja etenkin leimailusta syksyn myötä, ja varsin uusi CN-laattakin vähän kaihersi mielessä. Testasin sitten noita leoraapaisuja, aika veikeät tuli. Tietysti toi etusormen kynsi on vähän ruma nyt, mutta en halua lyhentää kaikkia sen takia. Tuota leiman kohdistusta voisi tietysti myös vähän harjoitella lisää.. :D Sitten sain vielä älynväläyksen tyhjästä (=omasta päästä siis tietenkin) kuorruttaa vähäsen strasseilla ja mikrohelmillä, sarjastamme outoja väriyhdistelmiä.

Strassillinen kuva on nyt hiukan kylmempi ilmeeltään, koska valaistus parvekkeella ehti muuttua radikaalisti konadoinnnin ja strasseilun välissä. Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat kuitenkin kynsilakan osalta värisävyiltään todenmukaisemmat.



Konadoinnissa käytin Color Clubin Pretty in Platinumia, ihan loistolakka leimaukseen. Mitään Konadin hopealakkaa tartte :D

Niin ja otsikko tulee siis postauksien tämänhetkisestä määrästä.

lauantai 10. syyskuuta 2011

Tummaa ja eleganttia blingblingiä

Tilasin joskus kesällä Scrangien vanhojen swatchien takia China Glazen Short & Sassyn, näytti kuvissa niin herkullisen tummalta mutta hohtavalta viininpunaiselta. Eikä ollut todellakaan livenäkään pettymys. Kesällä tosin ei jotenkin tuntunut luontevalta väriltä, joten päsi vasta nyt kunnon käyttöön.



Short &Sassy on hyvin tumma viininpunainen hienolla punaisella shimmerillä, joka näkyy aivan upeasti niin luonnon- kuin keinovalossakin. Kynsissä lakka näyttää sivuilta tietyssä kulmassa tavallaan lähes mustalta, ja keskeltä viininpunaiselta. Tämmöisiä pitää saada lissää :D Allaoleva peukkukuva yrittää demonstroida tuota mainitsemaani efektiä :D


Koristukseksi lisäsin Konadin strassihelmi-tarroja ja näistä tuli, vaikka itse sanonkin, aika ihanat. Näitä on yritettävä pitää useampi päivä. Kuvasta ei nyt kyllä näy, mutta nuo helmihelmet heijastaa aika kivasti tuota kynsilakan väriä, vähänkuin olisi punaiseen shiftaava helmi.

Päällyslakkana käytin Yves Rocherin French Manicure Ultra Shine Polishia, oka ohuutensa ja vesimäisyytensä vuoksi sopii ihan satavarmana kaikkien koholla olevien koristeiden ja tarrojen pinnoittamiseen. Jos käyttää jotain vähänkään paksumpa, vaikkapa Seche Viten pikakuivattajaa, niin strassit yleensä menettävät muotonsa ja valoaheijastavuutensa. Jos kappaleita on ihan vierivierellä toisiaan, niin raot myöskin jäävät vähän tökerön näköisiksi, ainakin omasta mielestäni. (Tai sitten en vaan osaa) 


Kun on näin korumaiset kynnet, niin ei välttämättä muita koruja tarvitsekaan. Näitä kuitenkin kovasti innnoitti häämatkalta eräästä ihanasta putiikista ostetut muutamat korut ja hiusviritys, joista voisin postailla myöhemmin lisää.

torstai 8. syyskuuta 2011

Kynsilakkaa, pari perus-Konad-laattaa...ja Charming Nails-plate!

"Kävin" tuossa Cesars shopissa (netissä :D) ostoksilla, kun Charming Nails ilmoitti itsesuunnitelemansa Konad-laatan tulleen myyntiin. Loogisesti päättelin, että kerralla kannattaa ostaa sitten ne muutkin jutut, jotka ovat mielikuvitusostoslistallani roikkuneet jonnin aikaa, ja ehkä pari herätejuttuakin.


Ne suunnitellut ostokset olivat Konadin hedelmälaatta (m55) ja timangi-tikkari-muffinilaatta m14. En ole varmaan pariin kuukauteen edes koskenut konadeihin, mutta nyt tuli taas innostusta uusien laattojen myötä. Ja sinäsä oli kivaa myös, että nuo laatat olivat pienessä alennuksessa (4,91e 6,55 euron sijaan). En ole nyt ihan satavarma, mutta minusta näytti siltä, että kaikki kuvalaatat olisivat alennuksessa. Paitsi tietysti tämä uusin CN-laatta.

Noh, heräteostoksia ovat Color CLubin High Society (hassua, että CN postasi juuri tästä lakasta tänään :D) ja Konadin Sky Pearl-leimauslakka.  High Society pääsikin alla oleviin kynsiin, mutta leimauslakkaa en ole vielä testaillut.


 Siinä olisi siis yksi kuvio CN-laatasta in action :) pikkurilli meni vähän mönkään oman ropeltamisen takia, mutta muut onnistuivat mielestäni tosi hyvin, ottaen huomioon sen, että tein näitä aamulla puoli tuntia ennen koulun penkille lähtöä :D Vaaleahko harmaanrusehtava (taupe vai greige??) lakka on siis High Society, _pinkki_ lakka (näyttää kuvissa ja kynnellä viininpunaiselta, koska on läpikuultava) on Zoyan Dana. Leimauksessa käytin Color Clubin liisteröitynyttä Vintage Couturea :P Ei vaaleanpunaisuus oikein käy ilmi, mutta ihan kiva silti.

Päällyslakkana käytin muuten Sally Hansenin Maximum Growth-pikakuivattajaa, joka ei levittänyt leimauksia lainkaan! Oma Konadin päällyslakkani on ihan kuivahtanut, ja siksi tätä kokeilin. Eikä tämä ole vieläkään liisteröitynyt tai merkittävästi edes paksuuntunut, vaikka hankin tämän suurinpiirtein huhtikuun puolessavälissä. Toivottavasti tätä saa vielä pitkään. Ainakin edelleen näyttäisi olevan pretty.fi:ssa, josta omani ostin keväällä.


Peukalo.

Nimetön.


Siinä olisi vähän lähikuvaa. Etenkin tuo muffinssikuvio on niin suloinen mielestäni.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Morsiuslakkauskisaan muutos allekirjoittaneen mokan takia!

Tsekkasin huvikseni juuri äsken sähköpostini roskapostikansion, ja sieltähän löytyi vielä yksi ehdokas. Olen hyvin pahoillani, etten aiemmin älynnyt tarkistaa. Poistin nyt siis aiemman kyselyn, tein uuden uuden ehdokkaan lisättyäni ja vastausaikaa on edelleen 3 viikkoa. Pitäkää te lukijat ja kävijät huoli, että annatte äänenne suosikillenne! Pyrin laittamaan vielä mailia kaikille osallistuneille huomiseen mennessä, että voitte halutessanne muistuttaa omia lukijoitanne/kavereitanne yms uudestaan. Olen todella pahoillani tästä ja siitä, että monet antoivat jo periaatteessa turhaan äänensä :/

Viimeisin ehdokas, nrolla 0:


V-Gap 2nd edition

Keinovalossa.
 Edellisen ja ensimmäisen v-gappini tein maaliskuussa Saara Sarvaksen innoittamana, ja nyt tuli hinku kokeilla uudestaan vähän erityyppisellä väriyhdistelmällä. Ruskea-pastelli oli jotenkin tosi retro, mutta tämä yhdistelmä tuntuu ainakin itselläni varsin freesiltä. Alla Color Club Pretty in Platinum, päällä Illamasquan mustikkamaitomainen Velocity. Oikeastaan PiP:n päällä on myös China Glazen Fairy Dust, mutta se ei kyllä kuvasta pahemmin näemmä erotukaan. Tässä kuvassa sävy on lähempänä oikeaa, ei ole niin kylmä kuin allaolevassa kuvassa.

Luonnonvalossa.
Tämä kuva onkin sitten toisesta kädestä, jossa ei ole edes päällyslakkaa laitettuna, ja näköjään etusormi on ottanut vähän hittiä :P Vähän värisevä jälki, kun vasemmalla kädellä tehty, mutta elävässä elämässä se ei niin pistä silmään. Tykkään aika kovasti tästä hopeaisen (vai platinaisen) ja mustikkamaitolakan yhdistelmästä. Terveydenhoitajakin kehui kynsiäni :D

perjantai 2. syyskuuta 2011

Morsiuslakkauskisan alkukarsinta! :)

 EDIT: Tsekkasin huvikseni sähköpostin roskapostikansion, ja sieltähän löytyi vielä yksi ehdokas. Olen hyvin pahoillani, etten aiemmin älynnyt tarkistaa. Poistin nyt siis aiemman kyselyn, tein uuden uuden ehdokkaan lisättyäni ja vastausaikaa on edelleen 3 viikkoa. Pitäkää te lukijat ja kävijät huoli, että annatte äänenne suosikillenne! Pyrin laittamaan vielä mailia kaikille osallistuneille huomiseen mennessä, että voitte halutessanne muistuttaa omia lukijoitanne/kavereitanne yms uudestaan. Olen todella pahoillani!


Nyt vihdoin ja viimein saatiin yllätysvapaata koulusta, joten oli aikaa käydä kisakuvia paremmin läpi. Pienensin kaikki (paitsi yhden) kuvat niin, että pisimmän sivun pituus on 700 pikseliä. Toivottavasti kukaan ei tästä pahastu, ja toivottavasti ymmärrätte tämän logiikkani tämän asian suhteen :) Eli tarkoitus olisi, että äänestäjien olisi helppo klikata kuvat blogista isommaksi, ilman että miniläppärin ruudulle ilmestyy jättimäinen peukalo ja kuvaa joutuu sitten itse miinustamaan selaimesta.. Juu nou :D Yhtä kuvaa en tosiaan pienentänyt (eikä se paljoa isompi olekaan), koska photari sekä Paint antoivat erroria sen kohdalla :D.

Yhdellä osallistujalla oli kahden kuvan kollaasi lähetettyvä, joten jälleen kerran tasapuolisuuden nimissä rajasin toisen kuvan pois. Yksi kuva oli taas tavallaan "väärinpäin", joten käänsin sitä, kolmannen kuvan kohdalla otin taas vapauden rajata "tyhjää" hieman pois. Toivottavasti et(te) näistä pahastu, mutta jos pahastuitte niin laittakaa mailia: kynttapidempaa (at) gmail.com. Korvaa (at)-merkkisarja @-merkillä. En kuitenkaan aio nyt muuttaa näitä kertaalleen laitettuja kuvia, koska mielestäni on selkeintä, että jokainen osallistuu vain yhdellä kuvalla, ja että kuvat ovat suunnilleen samankokoisia jne. Pahoittelen, etten kilpailusäännöissä tästä tarpeeksi tarkkaan maininnut (jos mainitsin ollenkaan, krhm).


Mutta siis, minusta on ihan mahtavaa, että niinkin moni osallistui ja selkeästi panosti kynsiin. Ajattelin aluksi, että tulee ehkä 2 osallistumista, mutta niitä tulikin 13! Kaikenlisäksi vielä todella erilaisia ja monipuolisia kynsiä :). Mutta nyt on edessä siis karsintatyyppinen lukijaäänestys, joka toteutetaan oikeassa sivupalkissa. Jokainen voi äänestää kerran. Äänestys päättyy 23.9 klo 23.59, joten aikaa äänestää on aika tarkalleen kolme viikkoa. Kuvat voi käydä tsekkaamasta tästä postauksesta. Ehdokkaat on siis numeroitu, ja äänestyksessä äänestetään suosikkiehdokkaan numeroa. Itse pidättäydyn äänestämästä, koska lopullisen voittajan valintaan vaikutan sitten karsinnan jälkeen. Finaaliin pääsee 3 eniten ääniä saanutta. (Mikäli tulee tasapelitilanteita, niin sitten otetaan tasapelin saaneista molemmat finaaliin.)


Tässä ehdokkaat, KLIKKAA KUVIA ISOMMIKSI!

Ehdokas 0.


Ehdokas 1.

 Ehdokas 2.


Ehdokas 3.




Ehdokas 4.



Ehdokas 5.


Ehdokas 6.




Ehdokas 7.


Ehdokas 8.


Ehdokas 9.


Ehdokas 10.



Ehdokas 11.


Ehdokas 12.


Ehdokas 13.


Onnea ja menestystä kaikille kilpailijoille karsintaan!


Ps. Uusi blogger tuntuu sekoilevan rivinvaihtojen ja tasausten kanssa minkä ehtii, joten pahoittelen, jos tässä postauksessa on nyt jotain omituista asettelun osalta :P

torstai 1. syyskuuta 2011

Morsiuslakkauskisaan osallistuminen päättynyt!

Kiitos kaikille osallistuneille, pyrin tässä viikon sisällä järkkäämään jonkunnäköistä lukijaäänestystä, jotta saadaan voittaja valituksi. Tarkoitus olisi siis pitää lukijaäänestyksellä karsinta, ja sitten pienessä kaveriporukassa valita voittaja.

Kuvassa päivän kynnet (ja eilispäivän). Ovat siis kohtuullisen kulahtaneet, ja varsinkin kun tänään napsautin etusormen kynnellä kännykänkuoren irti, niin lähti vähän lisää lakkaa. Alla Kiko Milano 273 ja  päällä sähkönsininen 336.