sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sinisen enkelin makua kielessä

(Otsikko: Hassisen Kone - Jumalat jalassa)

Eilen oli vierailtava paikallisessa Kicksissä, iski kynsilakkakuume. Yritin löytää pastellista liilaa cremelakkaa ja löysinkin, mutta en ollut OPI-tuulella lähinnä hinnan vuoksi ja niin se lakka jäi ostamatta.

Siinä sitten aikani tuskasteltua valkkasin Dependiltä jonkun korallisen helmiäislakan ja kynsinauhanpoistoliemen. Aika veikeän näköistä se, sellaista kirkasta pienillä sinisillä mönjäpisaroilla varustettuna :D Lähti alehintaan mukaan myös Snowcrystalin vaaleansininen, koska aiempi pullollinen meni piloille joskus kesäkuumalla. Joku ihmeellinen pastellikausi iskenyt, ei huvita yhtään edes kokeilla tummempia lakkoja.



Ensimmäine kuvista otettu luonnonvalossa päiväsaikaan, toinen vessan valaistuksessa (köh) pidemmällä valotusajalla... Ja kynsinauhoja on "siistitty" jälkeenpäin, olivat niin mielenkiintoisen näköiset.

Lakka on siis Snowcrystalin kevät/kesä 2010-kokoelman 433 - Sky Blue, koristeena Viva la Nailsin kangastähtiä (valkoisia, liloja ja vaaleanpunaisia).

Ps. Kuvat saa halutessaan klikkaamalla isommiksi :)

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

"Sä näytät ihanalta. Prinsessalta"

 (Otsikko Maria!-ohjelmasta, jaksosta jossa Tukiainen vieraili...:D)

Eilen oli prinsessailupäivä. Eli herätys klo 14 ja suklaata napaan. Ja tietysti asiaankuuluvat vaaleanpunaiset glitterkynnet.


Tuli aika hauskat, vaikka glittereitä onkin vähän joka puolella, köh. Pitäisi varmaan hankkia jossain vaiheessa sellainen viuhkamainen sivellin glitterleikkejä varten... Alla Mavalan 56 Riga (läpikuultava vaaleanpunertava, whitella kärjet joiden päällä vaaleanpunaista glitterdustia, jonka seassa punaisia ja vaaleanvihertäviä/sinertäviä glitterhippuja (jotka eivät tosin kuvista juurikaan välity). Niin, ja alimpana ihanat, värjäytyneet kynnet :P

Aurinko paistaa juuri nyt täällä niin kivasti, että voisi olla hyvä hetki swatchata muutama entisen Morgana Mineralsin, nykyisen Morgana Cryptorian mineraaliluomiväri. Aurinko laskee tänään joskus neljän maissa, joten muutama tunti aikaa olisi vielä.

maanantai 24. tammikuuta 2011

Lohkeamispiste

Eilen oli sitten niin jännä päivä, että päätin teloa käteni seinään vahingossa, jonka myötä vasemman keskisormen kynnesta lohkesi erittäin kivuliaalla tavalla hyvin pieni palanen. Lohkeaman takia kynttä piti lyhentääkin jonkun verran.



Vähän ärsyttää, että jostain syystä onnistun vaaleilla lakoilla lakattaessa saamaan lakkauksiin jotain pieniä mustia haituvia. Tai silloin ne vain näkyvät. Ärsyttävää silti. Lakkauksessa käytetty Color Clubin Vintage Couturea, joka on jostain syystä aivan surkea levittää. Kärjet Color Clubin ranskiskärkilakalla, ja kuviot Konadin m57-laatasta.


Jonkun verran aikaa meni myös pienessä blogin ulkoasun hienosäädössä. Kummasti olivat vielä eilen ensimmäisen blogitekstini fontit heitetään arvalla-tyyliä... Sainpahan sitten senkin muokattua kuntoon, mutta toisessa tekstissä fontti onkin taas jännästi eri. Saas nähdä millä mysteerifontilla tämä postaus ilmestyy.



Olen suorastaan huojentunut, kun eilen luin Charming Nailsin kabuki-postauksen. Meikkilaukustani löytyy nimittäin full coverage- että flawless face-kabukit, joista jälkimmäisestä tuli hellävaraisen ensipesun jälkeen löysä ja lörppänä, täysin hyödytön mineraalipohjailuun. Luulin pitkään tehneeni jotain todella väärin pesun yhteydessä (ehkä jopa seonneeni), mutta vika taitanee sittenkin olla kabukissa. Ensinmainittua fc-kabukia en ole uskaltautunut pesemään vielä.

Kuvasta ei selviä riittävän todenmukaisesti, miten lässähtänyt ja levinnyt vasemmanpuoleinen kabuki oikeasti onkaan. Kun yritän levittää mineraalipohjaa, kabuki vain läjähtää löysästi naamaa vasten :D

Taidan itsekin siirtyä jonkun muun merkin kabukiin piakkoin, tällä hetkellä kärjessä Ecotoolsin ja Lily Lolon bukit. Mikähän on maailman paras kabuki? (Pehmeäharjaksinen, mutta jämäkkä ja tiheä sen olla pitää. Ja kestävä.)

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Vannomatta paras

Meni sitten vähän pidempään, kuin pari päivää seuraavan tekstin julkaisuun.. Aina kun sitä lupailee jotain turhan tarkasti, niin takuulla suunnitelmat muuttuvat eikä mistään tule mitään.


Jokatapauksessa, vietin muutama päivä sitten kaverieni kanssa kynsikoristeluiltaa, jossa sain kivasti lakattua ja koristeltua kaikkien kynnet. Valitettavasti kuvamateriaalia en toistaiseksi kehtaa edes kaverieni kynsistä julkaista. Tässä  kuitenkin omat kynteni parin kuukauden takaa. Tuolloin pituutta oli ihan kivasti, mutta etu- ja keskisormien kynnet olivat tynkinä jatkuvan liuskoittumisen takia.


Kuvat on huiman tarkkoja (Not), ja näköjään lakkauskin on vähän niinku sinnepäin.. Tuohon lakkausmalliin sain idean jostain toisesta kynsiblogista, en vaan valitettavasti muista mistä.


Lakkoina Mavalan 53 London, OPIn Golden Rules! ja koristelussa marketista ostetun Kiss-merkkisen koristelulakkasetin valkoinen. Pilkut tehty ihan rehdisti dotting toolilla.


Karkkipäivän Sannin kaltaisena tilastointoilijana menin tuossa joku aika sitten liittämään blogini Google Analyticsiin, ja odottelen nyt innolla ensimmäistä kirjautuvaa tapahtumaa, hoho :D.



Ps.
Nimimerkkini vaihtui Nekusta Melliksi blogin aloittamisen takia, koska blogimaailmassa on jo pidempään seikkaillut toinenkin Nekku-nimimerkkiä käyttävä :).





torstai 20. tammikuuta 2011

Alkajaisiksi

Olen jo pidemmän aikaa haudutellut päässäni ajatusta oman blogin "perustamisesta". Mielessä ovat pyörineet lähinnä tyyli- ja kosmetiikka-aiheiset blogit, niiden aihealueista olen kiinnostunut ja niitä luen muutenkin. Tyyliblogiin rohkeutta ei ihan riitä, mutta meikki- ja kynsiasiat tuntuvat omimmilta: lakattuja kynsiä uskaltaa esitellä kuvien kautta netissäkin, kun taas kasvojen ja vaatetettujen kokovartalokuvien julkaiseminen olisi turhan uhkarohkeaa omalla kohdallani.

Vielä viime vuoden toukokuussa kynteni näyttivät tältä:


Aika pelottavaa katseltavaa, kynsinauhoista kynsien tippeihin. Olin ollut toistakymmentä vuotta aktiivinen kynsienpureskelija…

Sitten juurikin toukokuussa kuvan ottamisen yhteydessä yritin tehdä päätöksen lopettamisesta. Aloin lakkailemaan kynsiä omasta mielestäni vaikka miten hienosti (todellisuudessa sen aikaiset lakkaukset näyttävät perin alkeellisilta..) ja opettelin olemaan purematta/nyrsimättä/repimättä niitä. Jossain vaiheessa hommasin liuskoittumista estävän lakan, sillä varsinkin alussa kynteni liuskoittuvat todella helposti.

Kynteni tänään (salamalla ja ilman):


Jonkinlaista muutosta siis havaittavissa :). Lakkaus ei omaan silmään näytäkään enää kuvissa niin kivalta, mitä se vielä ideana oli. Lakkana Models Ownin Jade Stone ja dotting toolilla tehdyt pilkut Color Clubin French Tipillä.

Inspiraationa lakkaukselle toimi ainakin kaukaisesti muutama päivä sitten henkkamaukasta ostamani suloinen fiftari-/old school-henkinen neuletakki. Haaleanvaalealla mintunvärisellä pohjalla puluja. Tai kyyhkyjä. Yleensä yritän vältellä hämästä ostelua tuotteiden halpuuden ja laadun puutteen takia... Mutta palataan asiaan joskus toiste. Tämä neule vaan oli niin ihana kuosiltaan ja tunnultaan, etten pystynyt jättämään sitä. Mistä muualta löytyisi tällaisia?



















Tervetuloa siis lueskelemaan ja katselemaan kuvia. Seuraava postaus tiedossa myöhemmin tänään tai  huomenna.